GameWorld Minecraft Server

Minecraft Server για τους αναγνώστες του GameWorld!

Το GameWorld.gr ανακοινώνει για πρώτη φορά από σήμερα την έναρξη του δικού του online gaming server σε συνεργασία με την Nitrado.net.

Η αρχή γίνεται με το Minecraft, ένα First-Person Sandbox game

το οποίο έχει γνωρίσει ιδιαίτερη απήχηση τα τελευταία χρόνια. Σας προσκαλούμε λοιπόν να παίξετε μαζί μας στα ατελείωτα νησιά του Minecraft, να χτίσετε το δικό σας σπίτι, να εξοπλίσετε το χαρακτήρα σας και να πάρετε μέρος στα events που ετοιμάζουμε!

Σήμερα Τετάρτη 11/9/2013 θα τεθεί σε λειτουργία το Survival Mode του server μας στο οποίο θα πρέπει με βάση τις ικανότητές σας να προσπαθήσετε να επιβιώσετε ανάμεσα σε αναρίθμητα τέρατα!

Για να συνδεθείτε στον GameWorld Minecraft Server θα πρέπει να έχετε αγοράσει το Minecraft το οποίο κοστίζει μόλις 15 ευρώ (δεν έχει συνδρομή). Ο λόγος που προχωρήσαμε σε κάτι τέτοιο είναι για να είμαστε απόλυτα νόμιμοι απέναντι στη Mojang, καθώς επίσης και για να αποφύγουμε τους griefers που σε τέτοια games με δωρεάν servers πραγματικά...ανθίζουν.

Πως θα συνδεθείτε στον server
1)Αν δεν έχετε το Minecraft τότε μπορείτε να το αγοράσετε κάνοντας κλικ εδώ. Κάντε κλικ στο "Buy Minecraft for this account", μετά συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία. Διαλέξτε τον τρόπο πληρωμής και κάντε κλικ στο "Proceed to payment details". Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα έχετε αγοράσει Premium το παιχνίδι και θα λάβετε τον κωδικό ενεργοποίησής του.
2)Αφού το αγοράσετε το παιχνίδι, τρέξτε το και γράψτε το Username σας στην εναρκτήρια οθόνη.
3)Κάντε κλικ στο "Play" και μετά στο "Multiplayer".
4)Εκεί επιλέξτε "Add server", δώστε την IP του server μας: 217.114.198.131:25565 και τέλος πατήστε "Done".

Αυτό ήταν. Συνδεθήκατε και μπορείτε να ξεκινήσετε τις δικές σας δημιουργίες και φυσικά νέες περιπέτειες με την παρέα σας!

Για να επικοινωνήσετε μέσω μικροφώνου με τους φίλους σας συνδεθείτε στον δωρεάν Mumble Voice Chat server μας!

Mέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, εκτός του Survival Mode, θα έχει ολοκληρωθεί και η κατασκευή του Faction Mode, όπου θα μπορείτε με τους φίλους σας να δημιουργήσετε συμμαχίες, βάσεις και να κάνετε πολέμους με άλλες συμμαχίες! Επίσης, υπάρχει ήδη έτοιμος χώρος στον οποίο θα γίνουν διάφορα Events, τόσο PvP όσο και Κυνήγι Θησαυρού όπου θα σας ζητηθεί να βρείτε κάποια αντίκειμενα και αναλόγα θα λάβετε και βραβεία, καθώς και xp (bonus εμπειρίας) για το Username σας στο GameWorld (δείτε αναλυτικά τα User Levels).

Κανόνες
Οι γενικότεροι κανόνες που θα πρέπει να ακολουθηθούν είναι οι εξής:

1)Απαγορεύονται κάθε είδους προσβλητικές συμπεριφορές προς άλλα μέλη.
2)Χρήστες που δεν εργάζονται στο GameWorld.gr δεν επιτρέπεται να προσποιούνται ότι είναι moderators ή GMs σε άλλα μέλη του server.
3)Aπαγορεύεται η διαφήμιση άλλου server ή ανταγωνιστικών game sites.

Για οποιαδήποτε απορία και για να βρεθείτε με άλλα μέλη του GameWorld μέσα στον Minecraft server κάντε κλικ εδώ και συνομιλήστε μεταξύ σας στο σχετικό topic του forum.

Σας περιμένουμε!

Keywords
Τυχαία Θέματα