Θανάσης Αλευράς – Ζερόμ Καλούτα: Απαντούν στη σκληρή κριτική

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκαν νωρίτερα σήμερα (13/5) ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα. Οι δύο συνεργάτες μίλησαν για την εμπειρία τους από τη μετάδοση της φετινής Eurovision στο Μάλμε και έδωσαν τη δική τους απάντηση στη δριμεία κριτική που τους ασκήθηκε για τον σχολιασμό τους τις τρεις βραδιές της διοργάνωσης.

«Είναι ένα χαοτικό project η Eurovision, ειδικά αν δεν

έχεις την εμπειρία. Η πληροφορία που έχεις να διαχειριστείς είναι άπειρη στο live. Το δικό μου αίσθημα ήταν στην αρχή ο ενθουσιασμός για το καινούργιο… τώρα γύρισα ικανοποιημένος που έζησα αυτό το πράγμα. Ευχαριστώ που το δέχθηκα και δεν το φοβήθηκα», δηλώνει αρχικά ο Θανάσης Αλευράς.

«Αντιμετωπίσαμε ό,τι αντιμετωπίσαμε. Ήταν πάρα πολύ ωραία. Γυρνώντας νιώθω πιο πλήρης ως καλλιτέχνης, είδα κάτι που δεν θα το ξανάβλεπα. Κάθε καλλιτέχνης πρέπει μία φορά στη ζωή του να δει αυτό το show, δεν υπάρχει, είναι μαγεία», ανέφερε από την πλευρά του ο Ζερόμ Καλούτα.

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Να μη θυμηθώ… τότε που η Μαρία Μπακοδήμου είπε «Μακεδονία»… δεν την έχει ξεπλύνει ακόμα»

«Αδιάβαστους δεν μας λες. Ο άλλος τρόπος είναι ένας άλλος τρόπος. Μπορεί να μην σου αρέσει, τι να κάνουμε;», τόνισε ο Ζερόμ Καλούτα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έκανε ο παρουσιαστής για την κριτική που τους ασκήθηκε.

«Όχι, μπορεί να ήταν επειδή είπα εγώ «ψηφίστε την Ιταλία» στον Ημιτελικό… ενώ είναι στις Big5 και περνάει κατευθείαν στον Τελικό. Σου κολλάει το μυαλό», παρατήρησε ο Θανάσης Αλευράς.

«Συγνώμη, είμαι υποχρεωμένος εγώ να ξέρω ποια είναι η πριγκίπισσα της Σουηδίας; Δεν μας είχε δοθεί κάτι από πριν», πρόσθεσε ο ηθοποιός, με τον Ζερόμ Καλούτα να εξηγεί:

«Θέλω να πω κάτι εγώ, γιατί σε πήρε στον λαιμό μου. Ακούμε στο ακουστικό από την Αθήνα ότι έχουμε σε λίγο διάλειμμα. Βλέπουμε ποια είναι η γυναίκα, λέω εγώ: θα παίξουμε με αυτό. Θα σε ρωτήσω και μετά το διάλειμμα θα σου πω ότι πήγα για ποτό μαζί της και τη γνώρισα και είναι η πριγκίπισσα της Σουηδίας. Δεν μας βγήκε. Έγινε διάλειμμα πιο πριν και έγιναν όλα σαλάτα. Ένας άνθρωπος δεν του πήγε το μυαλό ότι ως ηθοποιοί μπορεί να κάναμε ένα τέτοιο παιχνίδι;».

«Εγώ άκουγα από φίλους ότι μας κράζουν τα ελληνικά media και τους απαντούσα ότι δεν θέλω να μου τα μεταφέρουν, γιατί δεν ήθελα να με επηρεάσει. Δεν κρινόμουν για τη δουλειά μου, εμείς θέλαμε να μεταφέρουμε τον παλμό με μία πιο παρεΐστικη διάθεση και καθόλου δημοσιογραφική», υπογράμμισε ο Θανάσης Αλευράς.

Πηγή: www.zappit.gr

The post Θανάσης Αλευράς – Ζερόμ Καλούτα: Απαντούν στη σκληρή κριτική first appeared on markos.tv |.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θανάσης Αλευράς – Ζερόμ Καλούτα, Απαντούν,thanasis alevras – zerom kalouta, apantoun