3 ρούχα που σας αδυνατίζουν

Με τη σωστή επιλογή ρούχων και αξεσουάρ μπορείτε να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε! Δείτε ποια είναι τα 3 ρούχα που σας αδυνατίζουν.

H οφθαλμαπάτη κάνει θαύματα. Και υπάρχουν 3 συγκεκριμένα ενδυματολογικά κομμάτια που θα σας αδυνατίσουν το ίδιο λεπτό που θα τα φορέσετε!

1 Το pencil φόρεμα


Το pencil φόρεμα είναι κομψό και κλασικό, οπότε μπορείτε να το φοράτε για μια ζωή. Αξίζει να επενδύσετε σ’ αυτό και να το φορέσετε στο γραφείο, σε βραδινές εμφανίσεις, ακόμα και με sneakers αν είστε πιο τολμηρή.

2 Η φούστα

σε γραμμή άλφα


Αυτό το κομμάτι θα σας φανεί πολύ χρήσιμο αν έχετε επιπλέον πόντους στην περιφέρεια. Τα πόδια σας θα δείξουν αμέσως πιο αδύνατα ιδιαίτερα αν τη συνδυάσετε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια.

3 Το παντελόνι σε γραμμή καμπάνα

Ιδιαίτερα αν είναι ψηλόμεσο, το παντελόνι σε γραμμή καμπάνα είναι η τέλεια λύση για να αφαιρέσει πόντους από τη σιλουέτα σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα φαρδύ τοπ ή με ένα πιο στενό, αναλόγως με το στιλ που θέλετε να δημιουργήσετε κάθε φορά. Μάλιστα αν θέλετε να δώσετε έμφαση στο πάνω μέρος της σιλουέτας σας μην ξεχνάτε ότι μπορείτε πάντα να προσθέσετε statement κοσμήματα, όπως κολιέ και σκουλαρίκια που επίσης ταιριάζουν πολύ με τα παντελόνια-καμπάνα.

Αν θέλετε περισσότερες στυλιστικές επιλογές δείτε και το βίντεο!

The post 3 ρούχα που σας αδυνατίζουν appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα