Χαλιά: Οι Χειμερινές Προτάσεις Που Αναβαθμίζουν Τη Διακόσμηση Του Σπιτιού Οικονομικά & Μαγικά

Είμαστε ήδη στα μισά του Οκτώβρη και αν μας έμαθε κάτι η γιαγιά, είναι ότι τα χαλιά τα στρώνουμε παραδοσιακά στη γιορτή του Αγίου Δημητρίου. Αν αγαπάτε τις παραδόσεις, αλλά βαρεθήκατε τη διακόσμηση του σπιτιού σας, αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για μια αλλαγή.

Μπορεί το μαγικό χαλί να μην είναι τίποτα άλλο από ένα παραμύθι, αλλά στην πραγματικότητα, το κατάλληλο χαλί μπορεί να αναβαθμίσει τη συνολική αισθητική του χώρου σας, κάνοντας μαγική διαφορά στη διακόσμηση.
Ειδικά όταν μιλάμε για τα βασικά δωμάτια του σπιτιού, όπως είναι το

σαλόνι και η κρεβατοκάμαρα, ένα όμορφο χαλί μπορεί να δώσει μια νότα πολυτέλειας στο χώρο και να «δέσει» πιο αρμονικά όλα τα έπιπλα μεταξύ τους.

Εμείς ρίξαμε μια ματιά στα χειμερινά χαλιά του ηλεκτρονικού καταστήματος της Unique Linen και σας παρουσιάζουμε μοντέρνες προτάσεις, που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας, σε μια διακοσμητική όαση.

Χαλιά σαλονιού

Ξεχάστε τα μονότονα χαλιά και τις αδιάφορες μοκέτες που στρώναμε κάποτε μέσα στο σπίτι. Φέτος τον χειμώνα, είναι η στιγμή να τολμήσετε κάτι διαφορετικό. Ποιο είναι το στυλ σας; Αγαπάτε το κλασσικό και minimal ή σας αρέσει να πειραματίζεστε με έντονα χρώματα και ιδιαίτερα μοτίβα;

Όποιο κι αν είναι το προσωπικό σας γούστο, εδώ θα βρείτε το ιδανικό χαλί για τις ανάγκες σας. Αν κινείστε περισσότερο στο διαχρονικό και λιτό στυλ, τότε τα χαλιά με μπορντούρα σε μπεζ, κρεμ και γκρι αποχρώσεις δείχνουν πολύ εντυπωσιακά στρωμένα σε κάθε μικρό ή μεγαλύτερο σαλόνι και αποπνέουν μια εκλεπτυσμένη διάθεση.

Αν πάλι αγαπάτε οτιδήποτε ιδιαίτερο και πρωτότυπο, τότε τα χαλιά με σχέδιο κορμού δέντρου, είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιάσουν εσάς και όποιον άλλο επισκεφθεί το σαλόνι σας. Ειδικά αν έχετε τζάκι, αυτό το χαλί θα συνθέσει την πιο αρμονική εικόνα του χώρου.

Χαλιά κρεβατοκάμαρας

Οι προτάσεις της Unique Linen για τα χαλιά κρεβατοκάμαρας έχουν έντονα ρομαντική διάθεση και κινούνται στην τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο vintage και το μοντέρνο. Οι ζεστές γήινες αποχρώσεις του γκρι, μπεζ, καφέ και ιβουάρ συνδυασμένες με τόνους του χρυσού και του ασημί, συνθέτουν την απόλυτη χειμερινή φαντασίωση.

Τα σχέδια των χαλιών κρεβατοκάμαρας έχουν φινετσάτες μπαρόκ επιρροές και ανάλαφρο ροκοκό στυλ, δημιουργώντας ένα ονειρεμένο ζεστό και ατμοσφαιρικό κλίμα, ιδανικό για χαλάρωση και ξεκούραση.

Τώρα που μάθατε τι πρέπει να κάνετε, το μόνο που μένει είναι να βάλετε φαντασία!

Στη Unique Linen με έδρα τη Θεσσαλονίκη, θα ανακαλύψετε μια ποικιλία από επώνυμα και φθηνά χαλιά, που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας, σε αυτό που πάντα ονειρευόσασταν. Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό της κατάστημα και «ντύστε» το σπίτι σας, με όλη τη ζεστασιά που αξίζει!

The post Χαλιά: Οι Χειμερινές Προτάσεις Που Αναβαθμίζουν Τη Διακόσμηση Του Σπιτιού Οικονομικά & Μαγικά appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα