Μην αμελείς το αντηλιακό σου το χειμώνα!

Για τους περισσότερους το αντιηλιακό έχει συνδυαστεί μόνο με την θάλασσα και την ηλιοθεραπεία στην παραλία. Όμως έτσι όπως έχει αλλάξει το κλίμα, έχουμε πολύ περισσότερες μέρες το χρόνο με ηλιοφάνεια και ο ήλιος πια έχει γίνει πολύ δυνατός.

Γι’αυτό καταλαβαίνετε ότι ακόμη και το χειμώνα είναι απαραίτητη η προστασία από τον ήλιο.

Δεν έχει σημασία αν η θερμοκρασία είναι πιο χαμηλή ή υπάρχουν συννεφιασμένες μέρες. Το γεγονός είναι ότι οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου βομβαρδίζουν τη γη όλο το χρόνο και η επιδερμίδα μας χωρίς αντηλιακή προστασία παραμένει εκτεθειμένη. Για το λόγο αυτό

πρέπει να φοράμε πάντα αντηλιακό στο πρόσωπο, το λαιμό και τα χέρια, τα σημεία δηλαδή που συνήθως μένουν ακάλυπτα.

Υπάρχουν πολλές επιπτώσεις στην υγεία από τη μη χρήση αντηλιακού και σαφώς δημιουργούνται κι άλλες επιπτώσεις, όπως η σταδιακή φθορά της επιδερμίδας. Η πρόκληση ρυτίδων, η πρόωρη γήρανση και η “τραχιά” εμφάνιση του δέρματος , η ξηρότητα, τα εξανθήματα και οι κηλίδες είναι ορισμένες από αυτές. Και αποτελούν ένδειξη ότι η επιδερμίδα προσπαθεί να αμυνθεί!

Τα ηλιακά εγκαύματα σχετίζονται με τα μικρότερα μήκη κύματος της υπεριώδους ακτινοβολίας, που είναι γνωστά και ως ακτίνες UVB. Τα μεγαλύτερα μήκη κύματος της υπεριώδους ακτινοβολίας, γνωστά και ως UVA μπορούν να διαπεράσουν το δέρμα και να βλάψουν τους συνδετικούς ιστούς, σε μεγαλύτερα επίπεδα, ακόμα και όταν η επιφάνεια του δέρματος είναι δροσερή. Είναι σημαντικό να περιορίσουμε την έκθεσή μας στις ακτίνες UVA και UVB.

Επιλέξτε ένα αντηλιακό, λοιπόν, για όλο το χρόνο που θα σας προστατεύει από τις υπεριώδεις Α και Β ακτίνες.

Εμείς προτείνουμε τα παρακάτω βιολογικά καλλυντικά με φυσικά αντηλιακά φίλτρα που βοηθούν την επιδερμίδα να δημιουργήσει το προστατευτικό εκείνο ”στρώμα” για να αντανακλά και όχι να απορροφά την υπεριώδη ακτινοβολία.

Phyts Organic Κρέμα Φυσικής Αντηλιακής Προστασίας SPF30
Φροντίδα υψηλής αντηλιακής προστασίας με την εξαιρετική φόρμουλα ελαφριάς υφής με ψευδάργυρο που λειτουργεί ως καθρέπτης πάνω στην επιδερμίδα σας. Απλώνεται εύκολα χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια στην επιδερμίδα σας.Έχει ρευστή υφή και είναι αόρατη μετά την εφαρμογή. Αυτή η αντηλιακή κρέμα έχει ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες και είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε.

Eco cosmetics Αντηλιακή Ελαφρώς Χρωματισμένη Κρέμα Προσώπου SPF30
Ο συνδυασμός του θαλάσσιου ιπποφαούς και ελιάς δημιουργεί την ιδανική σύνθεση για να παρέχει προστασία στην επιδερμίδα από τις ακτίνες UVA – UVB χάρη στην 100% φυσική και πιστοποιημένη σύνθεσή του, που αποτρέπει ταυτόχρονα απο την αφυδάτωση.

Όλα τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας ECO έχουν ανάλαφρη υφή και διεισδύουν εύκολα στην επιδερμίδα χωρίς να αφήνουν λευκά σημάδια.

Θα τα βρείτε στο
WWW.ORGANICBRANDS.GR

Organicbrands on Facebook
Organicbrnads on Instagram

The post Μην αμελείς το αντηλιακό σου το χειμώνα! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα