Τί προβλέπουν τα άστρα από 27.6 έως 3.7.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Θύελλες και σκοτεινά σύννεφα είχαν γεμίσει την ψυχή σας με αρνητικότητα, ζήλια, και φόβους εγκατάλειψης, καθώς ο Άρης ταξίδευε σε ανάδρομη πορεία στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Οι ουρανοί αρχίζουν να καθαρίζουν

καθώς ο αινιγματικός πλανήτης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία κι εσείς μπαίνετε σε μια μεταμορφωτική περίοδο ενός μήνα. Αναλογιστείτε ό,τι έχετε μάθει κατά τη διάρκεια αυτής της ταραχώδους χρονικής περιόδου, αποκαλύψτε και συνειδητοποιήστε ποιες είναι οι κρυφές επιθυμίες σας. Όσο μεγαλύτερη επίγνωση των εσωτερικών επιθυμιών σας έχετε, τόσο ευκολότερα θα πάρετε αυτό που θέλετε. Ο Άρης θα σας βοηθήσει επίσης να γαλουχήσετε τις σχέσεις σας, αλλά και σας ζητά να είστε ο εαυτός σας. Δεν χρειάζεται να φοράτε προσωπείο, φροντίστε να είστε αληθινοί και οι σχέσεις σας θα εμβαθύνουν.

Συμβουλή: Μην βιάζεστε να εξορμήσετε σε παρορμητικές αγορές, θα στερέψουν οι αποταμιεύσεις σας, γι’ αυτό προσέξτε τι ξοδεύετε. Το σπίτι σας είναι το ιδανικό μέρος για να μιλήσετε και να σκεφτείτε καθώς ο Ερμής κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Καλέστε τους φίλους σας στο σπίτι σας ή επισκεφτείτε κάποιους άλλους που έχετε καιρό να δείτε. Ορισμένοι του ζωδίου σας μπορεί να εμπνευστείτε να αναδείξετε τη φινέτσα σας στο φαγητό ή καλώντας σε δείπνο τον αγαπημένο σας. Είστε τώρα φιλόξενοι και καλοί οικοδεσπότες, μιλάτε με λίγους στενούς φίλους, φέρνετε στο μυαλό σας παλιές αναμνήσεις και νιώθετε μια γαλήνη πηγαίνοντας πίσω στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλετε να ζήσετε έναν παθιασμένο έρωτα αλλά τί κάνετε γι’ αυτό; Ο αινιγματικός Άρης στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον έβδομο οίκο σας, της δέσμευσης, εντείνοντας την επιθυμία σας για μια σχέση στην οποία υπάρχει οικειότητα και εμπιστοσύνη. Κρατώντας τα συναισθήματά σας μέσα σας και στεκόμενοι πίσω από την πόρτα, κρατώντας σφιχτά στο χέρι σας το κλειδί, δεν πρόκειται να σας φέρει κοντά σε μια αληθινή σχέση, έτσι προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοί. Το ζώδιό σας ποθεί τη σταθερότητα και την ασφάλεια, το να έχετε έναν αξιόπιστο ερωτικό σύντροφο είναι αδιαπραγμάτευτο. Είστε σε σχέση; Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον στην αγάπη σας αλλά ρωτήστε τον εαυτό σας: Μπορεί να σας δώσει ό,τι χρειάζεστε; Ή οι προσδοκίες σας είναι υπερβολικές; Έχοντας μια σχέση όπου τα θέλετε «όλα ή τίποτα» σίγουρα δεν είναι ρεαλιστικό, πρέπει να ψάξετε μέσα σας για να συμπληρώσετε τα κενά.

Είστε έτοιμοι να εντυπωσιάσετε τα πλήθη, δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τα φώτα της δημοσιότητας, χάρη στον Ερμή στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Μην περιμένετε να ανακαλύψουν οι άλλοι τα ταλέντα σας, δημιουργήστε ένα ευρύ κοινωνικό δίκτυο και προβάλετε τις αξιοσημείωτες επιτυχίες σας στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Έχετε τα χαρίσματα της πειθούς και της ευγλωττίας, οι μεγάλες ιδέες σας γίνονται αποδεκτές από τους γύρω σας. Μιλάτε μέσα από την καρδιά σας, λέτε άφοβα τη γνώμη σας, μοιράζεστε το όραμά σας για το μέλλον με το αντικείμενο του πόθου σας, νιώθετε τόσο ευτυχισμένοι!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ποιά καρμικά μαθήματα πήρατε τον τελευταίο καιρό; Ζείτε έναν υγιή τρόπο ζωής ή κάνετε καταχρήσεις και διατροφικές ατασθαλίες; Ο ορθόδρομος Άρης στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, σας ζητά να μετασχηματίσετε την καθημερινή σας ζωή, να γεμίσετε τις συναισθηματικές δεξαμενές σας με θετική ενέργεια, να αγαπήσετε το σώμα σας και την ψυχή σας. Πιέζοντας τον εαυτό σας να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες (ή ίσως και να τις υποβάλλετε σε μια πλήρη αναθεώρηση) είναι ένα καλό πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε. Η καθημερινή ρουτίνα σας και η επαγγελματική σας ζωή υπόκεινται σε μια καταλυτική αλλαγή τις επόμενες εβδομάδες, βοηθώντας σας να εκμεταλλευτείτε θετικά τον πολύτιμο χρόνο σας.

Απομακρύνετε την ακαταστασία από το σπίτι και το γραφείο σας και φροντίστε να έχετε καλές σχέσεις με αυτούς που μπορούν να σας βοηθήσουν στην ανάβασή σας στη σκάλα της επιτυχίας. Μπορεί να έχετε μια αναμενόμενη αποκάλυψη στην εργασία σας που σας βοηθά να κάνετε τα πρώτα βήματα για την προβολή ενός έργου σας. Σκέφτεστε να επενδύσετε τα χρήματά σας σε μια εξειδικευμένη γνώση; Ο Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας δίνει την έμπνευση που χρειάζεστε για να κάνετε ένα μεγάλο όνειρό σας πραγματικότητα, παρακολουθώντας ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο. Σίγουρα, το να δαπανάτε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας μπορεί να είναι αποθαρρυντικό, αλλά με αυτόν τον τρόπο, οι ιδέες σας δεν θα μείνουν στη σφαίρα της φαντασίας αλλά θα γίνουν πραγματικότητα. Σταματήστε λοιπόν να μιλάτε για τα μεγάλα οράματά σας και κάντε πράξεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βάλτε την καρδιά σας μπροστά και ζήστε το πάθος. Ο Άρης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και αυξάνει το ρομαντισμό και το σεξουαλικό πάθος σας. Το τρένο της αγάπης παίρνει μια απότομη στροφή, συγκλονιστικά γεγονότα κάνουν την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά, αλλάζετε πορεία στηριζόμενοι στη δύναμή σας. Θα αισθανθείτε να έχετε περισσότερο έλεγχο πάνω στα δύσκολα συναισθήματά σας και κυρίως σαφέστερη εικόνα ως προς το ποια κατεύθυνση να κινηθείτε στη σχέση σας. Ίσως κάνοντας χώρο για περισσότερη ανεξαρτησία, αναθερμάνει τη σπίθα του πάθους σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην βάλετε τη σχέση σας σε δεύτερη μοίρα, δεν θέλετε να έρθετε αντιμέτωποι με τα παράπονα του συντρόφου σας. Ο κόκκινος πλανήτης σας δίνει τη δύναμη να αποκαταστήσετε την ισορροπία μεταξύ σας, να αποσαφηνίσετε την πορεία της σχέσης σας. Είστε μόνοι; Μερικές φορές είναι πολύ καλύτερο να αποσυρθείτε για λίγο προκειμένου να διερευνήσετε σε βάθος αν αξίζει να πείτε το «ναι» σε ένα νέο ειδύλλιο. Την επόμενη φορά λοιπόν, μην απαντήσετε αμέσως στην κλήση του τηλεφώνου.

Ο Ερμής στο ζώδιό σας ενεργοποιεί το ευαίσθητο και διαισθητικό μυαλό σας, δίνοντάς σας την έμπνευση και τη φαντασία που χρειάζεστε για να αποπερατώσετε ένα έργο σας. Μείνετε σε ένα πιο ήσυχο περιβάλλον για να προχωρήσετε με ένα σημαντικό έργο σας. Μπορεί επίσης να έχετε σημαντικές ειδήσεις στην εργασία σας και θέλετε να γιορτάσετε! Τις επόμενες εβδομάδες, σίγουρα θα μιλάτε πολύ, θα μοιραστείτε διάφορες απόψεις και θα τραγουδάτε από τους επαίνους και τις επευφημίες που θα λάβετε.

ΛΕΩΝ

Μπορείτε να έχετε τον έλεγχο του εαυτού σας; Ο ορθόδρομος Άρης στον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, σας ζητά να προστατέψετε τον εαυτό σας. Υπό την επιρροή της ανάδρομης πορείας του κόκκινου πλανήτη, υποχωρώντας στο καβούκι σας μπορεί να φαινόταν ο ευκολότερος τρόπος για να αποφύγετε μια σύγκρουση. Αλλά αν οι άνθρωποι δεν ξέρουν πώς αισθάνεστε, μην αναμένετε με αυτή τη στάση σας να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους. Αν επιδιώκετε μια αλλαγή στις σχέσεις σας, μιλήστε με ειλικρίνεια και μην κρύβετε τα συναισθήματά σας υπό τον φόβο της απώλειας και της εγκατάλειψης. Ο Άρης στον Σκορπιό σηματοδοτεί τον ασυνείδητο νου μας, οπότε θα πρέπει να σκάψετε βαθιά στη δική σας ψυχή για να καταλάβετε τι αισθάνεστε και τι σας αποτρέπει από την ευτυχία σας. Αξίζει να κάνετε αυτή την ενδοσκόπηση αντί να αφήνετε θαμμένες τις ανάγκες σας, τώρα με την ορθόδρομη πορεία του πλανήτη, θα είναι πολύ πιο εύκολο να λύσετε το μυστήριο.

Σε αυτό σας βοηθά επιπλέον ο Ερμής που κινείται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, καλώντας σας να σκεφτείτε στην ησυχία του σπιτιού σας, τώρα δεν είστε διαθέσιμοι για κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό σας. Μερικά έντονα αρνητικά συναισθήματα θα μπορούσαν να έρθουν στην επιφάνεια, αλλά επαναξιολογήστε τα, μην αντιδράσετε. Μοιραστείτε τα με έναν έμπιστο φίλο, θα σας βοηθήσει να τα ξεπεράσετε. Συνειδητοποιώντας αυτά τα συναισθήματα, θα καταφέρετε να απελευθερωθείτε από τον πόνο του παρελθόντος και μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα γνωρίζετε το πώς θα προχωρήσετε μπροστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βγάλτε από πάνω σας αυτό το σκοτεινό πέπλο, δεν χρειάζεται να είστε αινιγματικοί και μυστηριώδεις. Ο Άρης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον τρίτο οίκο σας, τον τομέα της επικοινωνίας, και σας σπρώχνει να ανοιχτείτε και να μιλήσετε άμεσα και ειλικρινά. Δεν λέμε ότι θα πρέπει να αρχίσετε να μιλάτε σε όλους για την προσωπική σας ζωή ή για τα εγχειρήματά σας σε όποιον συναντάτε στο δρόμο σας, άσχετα αν είναι πρόθυμος να σας ακούσει, αλλά θα μπορούσατε να φέρετε πιο κοντά σας κάποια άτομα τα οποία είχαν απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Πάρτε την πρωτοβουλία και τηλεφωνήστε σε αυτόν τον φίλο, που έχετε να δείτε καιρό. Αφήστε λίγο περισσότερα άτομα να μπουν στον κοινωνικό κύκλο σας, ειδικά αν η διαίσθησή σας, σας λέει ότι είναι αξιόπιστα. Ίσως γνωρίσετε ένα μεγάλο πάθος ή αποκτήσετε χρήσιμους συμμάχους στην εργασία σας. Αν είχατε διαμάχες για την εξουσία με έναν συνάδελφο, γείτονα ή αδελφό, τότε αυτές θα ξεκαθαρίσουν σύντομα.

Έχετε άφθονες τολμηρές και καινοτόμες ιδέες, και ο Ερμής στον πρωτότυπο και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, σας στηρίζει για να τις προβάλετε. Είτε θέλετε να πείσετε την αγάπη σας για να φύγετε ένα ταξίδι το Σαββατοκύριακο, είτε να κάνετε το πρώτο βήμα για μια καλή θέση στην εργασία σας ή να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, έχετε αδιάσειστα στοιχεία για να υποστηρίξετε τις απόψεις σας. Το μυαλό σας κατεβάζει ιδέες σε ένα λεπτό, οπότε είναι η καλύτερη εβδομάδα για να φέρετε εις πέρας δύσκολες και λεπτομερείς εργασίες. Η τεχνολογία μπορεί να κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη, έτσι δοκιμάσετε μια νέα εφαρμογή, θα σας δώσει όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε.

ΖΥΓΟΣ

Πείτε αντίο στα μέτρα οικονομικής λιτότητας και καλωσορίστε μια εντελώς νέα οικονομική κατάσταση! Αν ζητήματα χρημάτων ήταν πηγή άγχους κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν από αυτή την εβδομάδα. Ο ορθόδρομος Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σας χαρίζει δύναμη και διαίσθηση για να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος και να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσετε και να αναδιοργανώσετε την πορεία της σταδιοδρομίας σας ή της επιχείρησής σας, και να κάνετε μικρές προσαρμογές στο όνομα της αύξησης των κερδών σας. Μπορεί ακόμη και να κινηθείτε να αφήσετε την τρέχουσα εργασία σας για να αναζητήσετε μια άλλη, πιο ικανοποιητική οικονομικά. Σταδιακά νιώθετε πιο ήρεμοι οικονομικά, βλέπετε περισσότερη σταθερότητα και αλλάζετε τις καθημερινές οικονομικές σας συνήθειες. Αν είχατε παλέψει με την έλλειψη χρημάτων ή ορισμένες περιοριστικές πεποιθήσεις σχετικά με τα οικονομικά σας, τώρα τα πάντα μπαίνουν σε τάξη.

Έχετε μεγάλες ιδέες και φιλοδοξίες για την ανάβασή σας στη σκάλα της επιτυχίας, αλλά ο Ερμής στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σας λέει ότι δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Οι μεγάλοι στόχοι σας θα μπορούσαν να υλοποιηθούν καλύτερα, αν έχετε συγκυβερνήτη. Εντοπίστε τους πιθανούς συνεργάτες σας ή συμμάχους σας στην εργασία, και λάβετε σοβαρά υπόψη σας τις συμβουλές τους και τις εμπειρίες τους. Κάντε μια πρόταση για να ενώσετε τις δυνάμεις σας, παρουσιάστε συγκεκριμένα εγχειρήματα και επιλογές όπου θα μπορούσατε μαζί να έχετε μια επικερδή συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απομακρυνθείτε από τις σκιές σας και βγείτε στο προσκήνιο. Ο ορθόδρομος Άρης στο ζώδιό σας, σας βοηθά να σφυρηλατήσετε μια νέα πορεία στη ζωή σας, αυτή που σας οδηγεί στην επιτυχία και την ευτυχία. Εάν είχατε εργαστεί πίσω από τα παρασκήνια για ένα έργο, τώρα ήρθε η ώρα να το μοιραστείτε με τον κόσμο. Αισθανόσασταν παρεξηγημένοι με τον αγαπημένο σας; Ή μήπως ήσασταν στην ασάφεια και την ομίχλη για μια παλιά αγάπη διαστρεβλώνοντας τις προθέσεις αυτού του ατόμου; Η ορθόδρομη πορεία του κόκκινου πλανήτη σας βοηθά να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Συμβουλή: Επιδείξτε την ήρεμη και ήπια πλευρά σας, θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα. Όντας ευάλωτοι συναισθηματικά μπορεί να είναι τρομακτικό για το κρυψίνους και καχύποπτο ζώδιό σας, αλλά μόνο έτσι θα κερδίσετε τους ανθρώπους. Εμείς σας λέμε ότι αξίζει το ρίσκο, αφεθείτε στα πράγματα όπως έρχονται και κυρίως να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους. Εάν έχετε ήδη αγωνιστεί με μια κρίση ταυτότητας ή μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο ζωής σας, τώρα θα αρχίσετε σταδιακά να νιώθετε πιο άνετα.

Με τον Ερμή στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, αναζητάτε τα ταξίδια και την περιπέτεια, ένα αυθόρμητο ταξίδι το Σαββατοκύριακο θα κάνει θαύματα στη διάθεσή σας και την ενέργειά σας. Ακόμα κι αν δεν μπορέσετε να φύγετε μακριά, μια ημερήσια εκδρομή λίγο μακριά από την πόλη σας θα γεμίσει τις συναισθηματικές δεξαμενές σας με αισιοδοξία. Νέες διαπολιτισμικές διασυνδέσεις ή μια εργασία που απαιτεί συνεργασία με άτομα σε ένα άλλο μέρος του πλανήτη, σας γεμίζουν χαρά και ενθουσιασμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφήστε στην άκρη το επιβεβαρυμμένο καθημερινό πρόγραμμά σας, ήρθε η ώρα για ψυχική ηρεμία και προβληματισμό στη μοναξιά σας. Ο ορθόδρομος Άρης στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας ζητά να αποσαφηνίσετε τι χρειάζεται να κάνετε για να μετασχηματίσετε τη ζωή σας, να λύσετε τους γρίφους και να χαλαρώσετε. Αν είχατε εμπλακεί σε έναν αγώνα για την εξουσία με ένα προσφιλές σας πρόσωπο ή είχατε μια εμμονή με το παρελθόν, τώρα αποκαλύπτονται τα βαθύτερα αίτια πίσω από αυτή τη συμπεριφορά σας. Θα μπορούσατε επίσης να δείτε τον αληθινό εαυτό ενός «λεγόμενου» φίλου ή να αποκαλύψετε τα εγωιστικά κίνητρα κάποιου. Ευτυχώς έχετε πολλούς αυθεντικούς φίλους που νοιάζονται για σας, έτσι κόψτε μαχαίρι αυτούς που είναι αναξιόπιστοι. Μπορεί ξαφνικά να αισθανθείτε την ανάγκη να σταματήσετε να ζείτε στο παρελθόν και να δείτε τη χαρά του «εδώ και τώρα». Θέτετε τα δικά σας όρια στις σχέσεις σας, αλλάζετε συμπεριφορά ή μπορεί ακόμα να εξαφανιστείτε εντελώς, αν βλέπετε ότι σας εκμεταλλεύονται.

Γίνεστε πιο αισθησιακοί και ερωτικοί στα λόγια σας καθώς ο Ερμής κινείται στον σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας. Οι θαυμαστές σας γοητεύονται από το μεθυστικό σεξαπίλ και το βάθος των λόγων σας, χωρίς καν να προσπαθήσετε! Ένα κρυφό πάθος ίσως έρθει στο φως, ίσως μετά από μια σέξι νέα φωτογραφία του προφίλ σας. Εάν αισθάνεστε μέσα σας να σιγοβράζει ένα πάθος, τολμήστε να μιλήσετε στο αντικείμενο του πόθου σας. Είστε σε σχέση; Κάντε σοβαρές συζητήσεις κεκλεισμένων των θυρών, έχοντας στη σίγαση τα smartphones! Τώρα δεν θέλετε να σας ενοχλεί κανείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξέρετε ποιοί είναι οι πραγματικοί φίλοι σας; Η διάκριση μεταξύ των αληθινών φίλων σας και αυτών που έχουν συμφέρον από εσάς ίσως ήταν δύσκολη υπό την επιρροή του ανάδρομου Άρη στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, αλλά τώρα που ο κόκκινος πλανήτης γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία, αρχίζετε και βγαίνετε από το σκοτάδι, ατενίζοντας το φως. Ίσως κολυμπούσατε σε ταραχώδη νερά μέσα σε μια ομάδα αλλά τώρα έχετε μια σαφέστερη εικόνα του κοινωνικού δικτύου σας. Ήρθε η ώρα να βάλετε τους αληθινούς συμμάχους σας ψηλότερα στη λίστα των προτεραιοτήτων σας και να απομακρυνθείτε από αυτούς που σκάβουν το λάκκο σας. Εάν προσπαθούσατε να αναρριχηθείτε στην εταιρική σκάλα, χωρίς να κάνετε καμία πραγματική πρόοδο, τώρα θα είναι εύκολο για σας. Αν θέλετε να ασχοληθείτε με την επιχειρηματικότητα, κάντε ένα μικρό πρώτο βήμα, θα έχετε δίπλα σας τα σωστά άτομα που θα σας βοηθήσουν. Ίσως ακόμη αναλώσετε την ενέργειά σας ως εθελοντές σε ένα μη κερδοσκοπικό έργο. Θα αποκομίσετε μεγάλα βραβεία (τόσο καρμικά όσο και οικονομικά) αρκετά σύντομα.

Ο αγαπημένος σας αναγνωρίζει τη συνεισφορά σας και την αξία σας χάρη στον Ερμή στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Έχετε φαντασία και έμπνευση για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας, μιλάτε με ανοιχτά χαρτιά χωρίς να θίγετε την αγάπη σας. Επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο και αποδεχτείτε τις άφθονες κοινωνικές προσκλήσεις που θα έχετε, θα μπορούσε να ανοίξει ο δρόμος σε προσοδοφόρες νέες συνεργασίες ή σε μια νέα αισθησιακή αγάπη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επαγγελματική σας ζωή παίρνει μια θετική εξέλιξη από αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Άρης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στο δέκατο οίκο σας, τον οίκο της σταδιοδρομίας. Είχατε αντιμετωπίσει εμπόδια και δυσκολίες για την έκβαση ενός έργου σας ή ήσασταν αβέβαιοι για την επαγγελματική πορεία σας; Η ορθόδρομη πορεία του κόκκινου πλανήτη φέρνει τα πράγματα και πάλι στο προσκήνιο και σας βοηθά να αποκτήσετε δύναμη και τόλμη για την υλοποίηση των μεγάλων ονείρων σας. Η κοινωνική δικτύωση είναι απαραίτητη για την ανοδική πορεία της καριέρας σας, έτσι αρχίστε να κάνετε νέους συμμάχους. Ενώστε τις δυνάμεις σας με ελίτ άτομα, θα δείτε μεγάλη διαφορά στους στόχους σας. Αν είχατε σκοντάψει στο δρόμο για την ανοδική πορεία της σταδιοδρομίας σας ή είχατε συγκρουστεί με πρόσωπα κύρους, τα πάντα αλλάζουν. Ανοίξτε το μυαλό σας και εξερευνήστε έναν διαφορετικό τρόπο συμπεριφοράς.

Αν ανησυχούσατε για την υγεία σας, ο Ερμής στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σας δίνει έμπνευση και ιδέες για να ακολουθήσετε το σωστό δρόμο. Ασχολείστε με ευχάριστες δραστηριότητες που ανεβάζουν τη διάθεσή σας ή αποφασίζετε να πάτε στο γυμναστήριο για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Τώρα θέλετε περισσότερη τάξη και οργάνωση στο σπίτι σας, έτσι ίσως κάνετε εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων ή αφιερώσετε χρόνο για να βάλετε τάξη στην ακαταστασία του γραφείου σας. Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε τώρα είναι να ασχοληθείτε με την φροντίδα του εαυτού σας, χρειάζεστε έναν εντελώς νέο τρόπο ζωής, κάτι που θα αναζωογονήσει την επιθυμία σας για ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Πατήστε σε ένα νέο έδαφος, αφήνοντας πίσω σας πεποιθήσεις που κλέβουν την ευτυχία σας. Ο Άρης στον επεκτατικό και περιπετειώδη ένατο οίκο σας, σας ωθεί να βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας, να αποκομίσετε νέες εμπειρίες για την προσωπική σας ανάπτυξη. Διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, ίσως κάνοντας ένα ταξίδι για θρησκευτικό προσκύνημα ή σε ένα καταφύγιο δίπλα σε μια ερημική παραλία. Μερικοί του ζωδίου σας μπορεί να θέλετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας μέσω μια νέας εκπαιδευτικής δραστηριότητας ή να εμπνευστείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση σε άλλη πόλη από τη δική σας ή στο εξωτερικό. Ιδέες που φαινόταν αδύνατον να πραγματοποιηθούν τις περασμένες ημέρες, φαίνονται τώρα πολλά υποσχόμενες. Πηγαίνετε εμπρός και εξερευνήστε, κάντε αυτό που επιθυμείτε με όλες τις δυνάμεις σας και στηριζόμενοι στη διαίσθησή σας. Ζήστε τον έρωτα και την αγάπη!

Ο Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας χαρίζει θέρμη και πάθος στα λόγια σας, μιλάτε με όλον τον κόσμο. Διερευνήστε νέες φιλίες, εγγραφείτε σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ίσως ακόμα και μεταφυσικό, ασχοληθείτε με την τέχνη, πάτε σε μια συναυλία, θα μπορούσατε να νιώσετε καρδιοχτύπι για κάποιον/α που θα συναντήσετε εκεί, εντελώς τυχαία. Αν δεν έχετε μια ιδιαίτερη ψυχή στη ζωή σας, μην κλείνεστε στον εαυτό σας, διασκεδάστε. Η δημιουργικότητά σας είναι στο απόγειό της, δεν μπορείτε τώρα να κρύψετε τα ταλέντα σας. Μιλήστε, προβληθείτε, ήρθε η ώρα να δείξετε σε όλο τον κόσμο τι μπορείτε να κάνετε αλλά και τι αξίζετε.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 27.6 έως 3.7.2016; appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, η καθημερινή, το φως, αρης, υγιή, σπιθα, ειδήσεις, επιρροή, ειλικρίνεια, μυστήριο, νέα, βγείτε, φως, smartphones, πηγαίνετε, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , υπουργειο εσωτερικων, σταση εργασιας, ωροσκοπιο, αλλαγη ωρας, αξια, Καλή Χρονιά, βικυ σταματη, αλλαγη ωρας 2012, αλλαγη ωρας 2013, αποτελεσματα, βγείτε, δυνατα, επιθυμιες, βημα, γνωμη, εργασια, ζηλια, ημερησια, θαυματα, καθημερινη, ομορφα μυστικα, ονειρο, οριζοντες, προγραμμα, σφαιρα, τρομακτικο, υγεια, φυσικη, φωτογραφια, φως, ωρα, αγαπη, αισιοδοξια, αξιζει, αναμνησεις, αποκαλυψη, πηγαίνετε, εβδομαδες, βικυ, βικυ χατζηβασιλειου, βρειτε, φαγητο, γεγονοτα, γινονται, γειτονα, δευτερο, δεξαμενες, δυναμη, δειτε, δικη, δωσει, δρομος, δικτυο, εαυτος, εδαφος, ευκολο, ευτυχια, ειλικρίνεια, ειλικρινα, υπαρχει, εκβαση, εκκαθαριση, ελλειψη, εβδομαδα, εμμονη, εμπνευση, ενεργεια, εξελιξη, επιρροή, επιτυχια, επιθυμια, ερθετε, ερμης, ερχονται, εσωτερικων, τεχνη, τεχνολογια, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, ζωνη, υγιή, ιδεες, η καθημερινή, ηρεμια, ησυχια, θετικη ενεργεια, εικονα, οικο, ισορροπια, ησυχο, κοκκινου, χτυπα, λογια, μακρια, μοιρα, μυστήριο, μικρο, μοναξια, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, ομαδα, παντα, ογδοο, ομιχλη, ονομα, οντας, ορια, οραμα, οραματα, οτι αξιζει, παθος, περιβαλλον, πηγη, πορτα, ψυχη, ρισκο, σιγουρα, συγκεκριμενα, συντομα, σωμα, σπιτι, ταξιδια, τολμηστε, τολμη, το φως, τρενο, υλοποιηση, φαντασια, φαινονται, φορα, χερι, χατζηβασιλειου, χαρα, ομορφα, αγορες, ασφαλεια, βηματα, εφαρμογη, ειλικρινεις, εκδρομη, φιλοι, γνωσεις, ιδανικο, κειμενα, κληση, καρδια, μπροστα, οψεις, σωστο, ταξιδι, θετικα, υγειας
Τυχαία Θέματα