Τί προβλέπουν τα ζώδια από 11-17.11.2019

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! H Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικά αλλά και συναισθηματικά που καλείσαι να κλείσεις από το παρελθόν. Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στο Σκορπιό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έντονο υποκειμενισμό

που καλά θα κάνεις να αποφύγεις καθώς δεν θα σε βοηθήσει στο να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να ελιχθείς σε οικονομικές συναλλαγές αλλά και στις προσωπικές σχέσεις. Με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να παίζουν καθοριστικό ρόλο έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς λογικά ρεαλιστικά να βάλεις τη διαίσθησή σου να λειτουργήσει και να σε κατευθύνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να μπορέσεις να πάρεις θετικότερες για σένα αποφάσεις σε οικονομικά θέματα αλλά και σε ότι αφορά το ταίρι σου και πιθανά ζητήματα που έχουν προκύψει στη σχέση.

Στις 14.11 η Αφροδίτη στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνοντας την ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, αυτό όμως δεν θα σε βοηθήσει να δεις αντικειμενικά την πραγματικότητα και μπορεί να σε οδηγήσει στο να πληγωθείς. Παράλληλα καλό είναι να αποφύγεις τις υπερβολές στη διασκέδαση, το υπερβολικό ποτό ή φαγητό καθώς δεν θα βοηθήσει στο να απολαύσεις την κάθε στιγμή. Προσοχή σε νέες γνωριμίες γιατί τα φαινόμενα απατούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! H Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Σκορπιό στις 12.11 στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που πιθανά εκκρεμούν και ακόμα προβληματίζουν συνεργασίες και προσωπική ζωή. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει έντονο υποκειμενισμό και νευρικότητα μη βοηθώντας στην εξέλιξη πιθανών συζητήσεων με συνεργάτες ή το ταίρι σου. Με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να παίζουν καθοριστικό ρόλο έχεις την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς το ρεαλισμό που σε διέπει, την ανάγκη να θέσεις θεμέλια για να ξεφύγεις από καταστάσεις που δεν σε βοηθούν να αναπτυχθείς σαν προσωπικότητα δημιουργώντας έτσι τις καλύτερες προϋποθέσεις για να κλείσεις οριστικά θέματα μπορεί να ταλαιπωρούν σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου.

Στις 14.11 η Αφροδίτη στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους που θα πρέπει να διαχειριστείς ή πρόσωπα που συμμετέχουν μπορεί να παρουσιάζουν τα πράγματα διαστρεβλωμένα και εξειδικευμένα. Είναι επιτακτική ανάγκη να προσπαθήσεις να δεις με ρεαλιστικούς όρους τις όποιες υποθέσεις σου και να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να σε δεσμεύουν και να έχουν κόστος οικονομικό και ψυχολογικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! H Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάζουν ακόμα την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Ο έντονος συναισθηματισμός είναι αυτός που μπορεί να θολώνει τη σκέψη και να σε οδηγεί σε ξεσπάσματα και συμπεριφορές που δεν βοηθούν. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό εντείνει τον υποκειμενισμό τη δυσκολία στην επικοινωνία και τις εμμονές δυναμιτίζοντας έτσι το εργασιακό πεδίο. Με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να παίζουν καθοριστικό ρόλο έχεις την ευκαιρία να δείξεις λελογισμένη σκέψη και ρεαλιστική δράση που σε συνδυασμό με τη διαίσθηση και την ενσυναίσθηση μπορούν να σε βοηθήσουν να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις και να κλείσεις ζητήματα που σε βαραίνουν ψυχολογικά σε καθημερινό επίπεδο.

Στις 14.11 η Αφροδίτη στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και δεν αποκλείεται να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις κάτι που θα πρέπει να αποφύγεις. Πιθανές νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα δημιουργούν παραμυθένιο πλαίσιο σε ότι αφορά τον έρωτα όμως καλά θα κάνεις να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς. Προσοχή επίσης πρέπει να δείξεις σε οικονομικές συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν καθώς το πιθανότερο είναι να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν και να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! H Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις φιλικές και ερωτικές σου σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και ομαδικές δράσεις στις οποίες μπορείς να συμμετέχεις. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν, όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη διαχείριση καθώς η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει έλλειμμα αντικειμενικότητας και έντονο εγωκεντρισμό που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις σου. Με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να παίζουν καθοριστικό ρόλο σου δίνεται η δυνατότητα να θέσεις νέες βάσεις από δω και στο εξής στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου πορεία και διεύρυνση. Ο ρεαλισμός, η λογική, η ωριμότητα και η ενσυναίσθηση μπορούν να επικρατήσουν και να δώσουν ιδανικές λύσεις που θα ικανοποιήσουν τόσο εσένα όσο και τα πρόσωπα που σε περιστοιχίζουν.

Στις 14.11 η Αφροδίτη στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα σε ότι αφορά τη δουλειά που μπορεί να φαίνονται ιδανικές όμως δεν είναι. Γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις καθώς δεν αποκλείεται να μπλέξεις σε καταστάσεις που τελικά μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν. Εξιδανικευμένες προτάσεις εργασίας ή νέες γνωριμίες μέσα από τη δουλειά φαίνεται να δημιουργούν ιδανικό σκηνικό, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική και χρειάζεσαι χρόνο για να το δεις.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! H Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να καλείται τώρα να δώσεις λύσεις. Το να κλείσεις κύκλους που μέχρι τώρα σε ταλανίζουν σε ότι αφορά την καριέρα και την οικογένεια δεν θα είναι δύσκολο, αρκεί να μην εγκλωβιστείς στο συναισθηματισμό, την κυκλοθυμία και τον υποκειμενισμό που εντείνεται με τη σύνοδο του Ηλίου με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό. Με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να παίζουν καθοριστικό ρόλο δημιουργούνται οι καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να βάλει γερές βάσεις σε ότι αφορά την καριέρα σου. Καλά θα κάνεις να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθησή σου για να προωθήσεις οικονομικές απαιτήσεις που έχεις καθώς αυτή θα σε καθοδηγήσει στο πώς να ελιχθείς.

Στις 14.11 η Αφροδίτη στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να προκαλέσει αυταπάτες και ψευδαισθήσεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα φαίνονται ιδανικά για σένα όμως στην πραγματικότητα δεν θα είναι. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός και στις απαιτήσεις που μπορεί να έχεις προς το ταίρι σου γιατί το πιθανότερο είναι να μην είναι ρεαλιστικές και να υπάρχει απογοήτευση χωρίς πραγματικό λόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! H Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 προσανατολίζει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις με το ευρύτερο και κοντινούς σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και ακόμα δεν έχουν κλείσει. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό εντείνει τη νευρικότητα και υποκειμενικές διαθέσεις που δεν βοηθούν στο να δοθούν οι λύσεις χωρίς να υπάρξουν συγκρούσεις. Με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να παίζουν καθοριστικό ρόλο μπορείς με δυναμισμό, αυτοπεποίθηση, ωριμότητα και ενσυναίσθηση να κατευθυνθείς με ιδανικό τρόπο στο να κλείσεις ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν χωρίς να διαταράξεις τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου που θα σου στοιχίσουν.

Στις 14.11 η Αφροδίτη στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί ψευδαισθήσεις και εξιδανικευμένες καταστάσεις σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει και ειδικότερα οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με θέματα ακίνητης περιουσίας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανές συμφωνίες γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν μη παρουσιάζοντας σου την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! H Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 κλείνει ζητήματα που κυρίως αφορούν οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Γεγονός είναι ότι δεν σου είναι εύκολο να διαχειριστείς θέματα που μπορεί να σου προκαλούν έλλειμμα το εκτιμήσεις και ανασφάλεια και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις έντονα υποκειμενικός και ίσως στρέφεις λόγω της συνόδου του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό. Με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να παίζουν καθοριστικό ρόλο σου δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείς ώριμα και λογικά και να δραστηριοποιηθείς με δυναμισμό προς οριστικές λύσεις που θα σε ανακουφίσουν σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο. Να θυμάσαι ότι το ένστικτό σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο για αυτό καλά θα κάνεις να το ακούσεις.

Στις 14.11 η Αφροδίτη στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να φέρει στο προσκήνιο νέες γνωριμίες μέσα από το κοντινό περίγυρο που θα φαίνονται ιδανικές όμως το πιθανότερο είναι να αυταπατάσαι και τελικά να οδηγηθείς σε απογοήτευση. Είναι επιτακτική ανάγκη να διατηρήσεις το ρεαλισμό και να δώσεις χρόνο για να δεις τι θέλουν πραγματικά αυτά τα πρόσωπα από εσένα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να υπάρξει σε ότι αφορά εμπορικές συναλλαγές καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξουν κάποιοι να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! H Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ταύρο στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς ήρθε η στιγμή να εκφράσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες και να αντιληφθείς ποια ζητήματα του παρελθόντος πρέπει να κλείσεις ώστε να προχωρήσει σε επόμενο στάδιο με συνεργάτες ή το ταίρι σου. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου δεν σε βοηθά να εκφραστείς με τον κατάλληλο τρόπο και το πιθανότερο είναι να φέρει παρεξηγήσεις νευρικότητα και έλλειμμα αντικειμενικότητας. Με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να παίζουν καθοριστικό ρόλο σου δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγεις από αυτά και να λειτουργήσεις με θάρρος ωριμότητα και βάζοντας τη διαίσθηση να σε καθοδηγήσει ώστε να αντιληφθείς τι θέλουν οι άλλοι από σένα και να αφήσεις οριστικά πίσω σου θέματα που μπορεί να σε έχουν ταλαιπωρήσει και να επηρεάζουν τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Στις 14.11 η Αφροδίτη στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε οδηγήσει σε περιττές σπατάλες και έξοδα που δεν χρειάζεται να πραγματοποιήσεις, αργότερα θα συνειδητοποιήσεις ότι ήταν μάταια, όμως ο προϋπολογισμός σου ήδη θα έχει δεχθεί σημαντικό πλήγμα. Ο συναισθηματισμός συγκρούεται με το πείσμα και την ανασφάλεια και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε ψευδή ή ανυπόστατα συμπεράσματα που θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αφήσεις αυτό το χρόνο να περάσει σκεπτόμενος τι πραγματικά θέλεις από το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! H Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 σε καλεί να αντιμετωπίσει ζητήματα που μπορεί να επηρεάζουν την καθημερινότητα και την εργασία σου και που προέρχονται από το παρελθόν. Ο συναισθηματισμός είναι στα ύψη καθώς δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια παρασκήνιο που υπάρχει εις βάρος σου και σε αναστατώνει. Προσοχή γιατί η σύνοδος του Ηλίου με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό δεν σε βοηθάνε εκφράσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σκέψεις που έχεις και η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να παίζουν καθοριστικό ρόλο σου δίνεται η ευκαιρία να λειτουργήσεις δυναμικά με ωριμότητα και έντονη ενσυναίσθηση σε σχέση με το τι θέλουν οι άλλοι από σένα αφήνοντας πίσω ότι μπορεί να σε έχει πληγώσει.

Στις 14.11 η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες που μπορεί να σου φανούν ιδανικές και να δημιουργήσουν ένα ονειρικό πλαίσιο για σένα. Η πραγματικότητα όμως πιθανά να είναι διαφορετική και στο τέλος να πληγωθείς, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αφήσεις το χρόνο να δείξει τι πραγματικά θέλουν από σένα. Απέφυγε σημαντικές αποφάσεις για οικονομικά ζητήματα γιατί δεν αποκλείεται να κάνεις λάθη που θα σου κοστίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! H Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως στην προσωπική σου ζωή και σε ότι αφορά τον έρωτα, τις φιλικές σου σχέσεις, πιθανά όνειρα που θέλεις να προωθήσεις και δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανό υποκειμενισμό λόγω της συνόδου Ηλίου με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό που μπορεί να δημιουργήσει ένταση τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στις φιλίες σου. Με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου να παίζουν καθοριστικό ρόλο σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τη σοβαρότητα, την ωριμότητα, τη λογική σκέψη που διαθέτεις αλλά και το έντονο πάθος με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αφήσεις πίσω καταστάσεις που μπορεί να σε απογοήτευσαν ή να σε ταλάνισαν σε προσωπικό και φιλικό επίπεδο.

Στις 14.11 η Αφροδίτη στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τη διάθεση να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις σε ότι αφορά τον έρωτα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν καθώς το πιθανότερο είναι να μην δείχνουν τι πραγματικά θέλουν από σένα και στο τέλος να πληγωθείς. Πρόσεξε επίσης γιατί δείχνει να έχεις απαιτήσεις που δεν είναι ρεαλιστικές από το ταίρι σου και αυτό θα οδηγήσει σε ένταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! H Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 σε καλεί να επικεντρωθείς κυρίως σε οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα που πιθανόν να εκκρεμούν από το παρελθόν και καλείσαι να κλείσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις τον υποκειμενισμό και τη νευρικότητα λόγω της συνόδου Ηλίου με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό καθώς δεν αφήνει περιθώρια για αντικειμενική σκέψη και αυτό δεν διευκολύνει την πορεία της καριέρας και της οικογενειακής ηρεμίας που μπορεί να θέλει να υπάρχει. Με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να παίζουν καθοριστικό ρόλο σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις δυναμικά ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι καλείσαι να αναλάβεις και να αποδείξεις την υπευθυνότητα και τη μεθοδικότητα που σε βλέπει σαν προσωπικότητα.

Στις 14.11 η Αφροδίτη στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να φέρει νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σε ενθουσιάσουν, καλά θα κάνεις όμως να μην δείξεις άμεσα εμπιστοσύνη γιατί το πιθανότερο είναι να πληγωθείς αφού τα πρόσωπα αυτά δεν φαίνεται να δείχνουν ξεκάθαρα τι θέλω να πω εσένα. Προσοχή και σε ότι αφορά η σχέση σου καθώς πιθανές απαιτήσεις από το ταίρι σου να είναι υπερβολικές και να δημιουργήσουν προβλήματα.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! H Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 σε οδηγεί στο να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τον κοντινό και ευρύτερο περίγυρό σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν θέματα από το παρελθόν που ακόμα να σε ταλανίζουν. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό δεν βοηθά να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι καθώς εντείνει τον εκνευρισμό και τον υποκειμενισμό. Με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να παίζουν καθοριστικό ρόλο έχεις την ευκαιρία να δείξεις δυναμισμό, ωριμότητα, ρεαλισμό και έντονη ενσυναίσθηση για το τι θέλουν οι άλλοι από σένα, κάτι που θα σε βοηθήσει να κλείσεις κύκλους θεμάτων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στις 14.11 η Αφροδίτη στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που να υπόσχονται σημαντική εξέλιξη στην καριέρα σου ή να δημιουργούν εξιδανικευμένο σκηνικό σε προσωπικό επίπεδο. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι και να αφήσεις το χρόνο να περάσει για να δεις τι πραγματικά εννοούν και τι θέλουν από σένα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν κίνητρα που δεν μπορείς να δεις άμεσα. Μόνο έτσι θα αποφύγεις το να πληγωθείς.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια από 11-17.11.2019 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα