Τι προβλέπουν τα ζώδια από 11-17.3.2019;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Το εξάγωνο Ήλιου στους Ιχθείς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13.03 σου δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσεις στο να κλείσεις σημαντικές υποθέσεις από παρελθούσες καταστάσεις ή θέματα που εκκρεμούν και μπορεί να σε προβληματίζουν έχοντας ψυχικό σθένος, δυναμισμό, διαίσθηση, διεισδυτικότητα. Το συναίσθημα μπορεί να απογειωθεί και στην προσωπική σου ζωή καθώς έχει στην διάθεση να εκφράσεις βαθύτερα

συναισθήματα και να έρθεις αντιμέτωπος με φόβους που μπορεί να δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις σου. Στις 14.03 το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω Εντείνουν το δυναμισμό την μεθοδικότητα την υπευθυνότητα και έχει τώρα τη δυνατότητα να δρομολογήσεις σημαντικές επαγγελματικές υποθέσεις βάζοντας γερά θεμέλια που θα αποδώσουν τα μέγιστα και σε οικονομικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να προκύψουν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να αξιολογήσεις και να αξιοποιήσεις ανάλογα με τις επιθυμίες που έχεις σε επίπεδο καριέρας.

Στις 15.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη δημιουργώντας υπερένταση, υπέρμετρο ενθουσιασμό και διάθεση για πολυλογία που μπορεί να σε εκθέσει καθώς δεν αποκλείεται να δώσεις υποσχέσεις και δεσμεύσεις στις οποίες δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθείς και αυτό να οδηγήσει στο να εκτεθείς. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να ελέγξεις το μυαλό σου και ότι εκφράζεις και να κρατήσεις το μέτρο, έτσι ώστε να μπορέσεις να φανείς αντάξιος των προσδοκιών και πιθανών υποσχέσεων που μπορεί να δώσεις ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο. Στις 16.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κάνεις ειλικρινείς συζητήσεις κυρίως με το σύντροφο ή με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος όπου θα εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα, ζητήματα του μπορεί να σε προβλημάτισαν αλλά επίσης έχεις τη δυνατότητα και την θέληση να ακούσεις τους γύρω σου και να δείξεις κατανόηση καθώς η διεισδυτικότητα σου σε οδηγεί στο να δεις αυτό που κρύβουν καλά μέσα τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Το εξάγωνο Ήλιου στους Ιχθείς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13.03 σε εφοδιάζει με έντονη διαίσθηση, ψυχικό σθένος και ενεργητικότητα για να κυνηγήσεις σημαντικούς στόχους και σχέδια που έχεις θέσει στη ζωή σου καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να αντιληφθείς άμεσα τις ευκαιρίες που υπάρχουν και να της αξιοποιήσεις κατάλληλα. Τα αποθέματα ενέργειας σου φαίνονται επίσης και σε συλλογικές δράσεις στις οποίες μπορείς να πρωταγωνιστήσεις με τις κινήσεις σου. Στις 14.03 το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σηματοδοτεί για εσένα μία σημαντική συγκυρία καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δράσεις σε όλα τα επίπεδα, προσωπικό και επαγγελματικό και να αξιοποιήσεις πιθανές δυνατότητες ή νέες προτάσεις που σου δίνονται θέτοντας γερές βάσεις για την προσωπική σου εξέλιξη και τη μελλοντική σου πορεία. Πάθος, ενεργητικότητα και λογική εναρμονίζονται μοναδικά ώστε να επιτύχεις ότι έχεις βάλει σκοπό.

Στις 15.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη και καλά θα κάνεις να αποφύγεις πιθανές συζητήσεις για στόχους και φιλοδοξίες που έχεις συζητήσεις με φιλικά σου πρόσωπα ή με πρόσωπα με τα οποία σχετίζεται σε ομαδικές προσπάθειες που συμμετέχεις καθώς υπέρμετρη αισιοδοξία και η πολυλογία μπορεί να σε οδηγήσουν στο να δώσεις υποσχέσεις στις οποίες δεν μπορείς να ανταποκριθείς και στο τέλος να εκτεθείς. Καλό είναι να αποφύγεις τη συγκεκριμένη μέρα την επικοινωνία για σημαντικά θέματα που σε απασχολούν. Στις 16.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδανικό κλίμα για επικοινωνία στις φιλικές σχέσεις κυρίως, αλλά και σε επίπεδο συλλογικών προσπαθειών που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς έχεις τη δυνατότητα τώρα να λύσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν και σε απασχολούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού η διαίσθησή σου αλλά και η διάθεση να εκφραστείς ειλικρινώς θα λειτουργήσουν ευεργετικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Το εξάγωνο Ήλιου στους Ιχθείς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13.03 εντείνει το δυναμισμό, τη διεισδυτικότητα και τη διαίσθηση που χρειάζεται για να προχωρήσεις δυναμικά σε ότι αφορά τους επαγγελματικούς στόχους με σκοπό βέβαια την προσωπική καταξίωση στην καριέρα σου. Σημαντικό είναι ότι τώρα έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις ζητήματα με άκρως επιτυχημένο τρόπο καθώς η ενεργητικότητα σου και η σωστή κατεύθυνση που μπορείς να δώσεις θα έχουν άκρως θετικά αποτελέσματα για σένα. Στις 14.03 το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις αντιμέτωπος με τα βαθύτερα σου συναισθήματα, με πιθανή οργή ή θυμό που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου και τώρα έχεις την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις τα συναισθήματά σου, να δεις με ρεαλισμό την αντιμετώπιση που χρειάζονται και να δρομολογήσεις την επίλυσή τους. Ευκαιρίες από υποθέσεις του παρελθόντος πιθανά να επανέλθουν προσπάθησε να τις αξιολογήσεις και να τις εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στις 15.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη δεν βοηθάει σε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να πραγματοποιήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς ο έντονος ενθουσιασμός και η πολυλογία μπορεί να σε οδηγήσουν σε υποσχέσεις τις οποίες δεν μπορείς να κρατήσεις και τελικά να βρεθείς εκτεθειμένος. Είναι προτιμότερο τη συγκεκριμένη ημέρα να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις και επικοινωνία με πρόσωπα που συνδέονται άμεσα με την επαγγελματική σου ζωή γιατί τα λάθη είναι πιθανά και μπορεί να είναι μη αναστρέψιμα. Στις 16.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και λειτουργεί άκρως βοηθητικά σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να έχουν προκύψει σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθείς άμεσα ότι οι άλλοι έχουν να σου πουν αλλά και εσύ να είσαι άκρως ειλικρινής με αυτά που εκφράζεις. Άδραξε την ευκαιρία για να λύσεις καταστάσεις ή παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν τον προηγούμενο καιρό στην επαγγελματική σου ζωή και πιθανά σε ταλαιπωρούν ακόμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Το εξάγωνο Ήλιου στους Ιχθείς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13.03 απογειώνει τη θετική σκέψη, την αισιοδοξία καθώς σου δίνει σε γεμίζει με εσωτερική δύναμη, ενεργητικότητα και διαίσθηση και έχεις τώρα την ευκαιρία να πάρεις αποφάσεις σημαντικές σε ότι αφορά την πορεία της ζωής σου και την κοσμοθεωρία σου. Ζητήματα νομικής φύσεως η θέματα εκπαίδευσης έρχονται στο προσκήνιο για μπορείς να αντιληφθείς άμεσα τι είναι αυτό που σου ταιριάζει και ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσεις, μη χάσεις τις ευκαιρίες. Στις 14.03 το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σηματοδοτεί για εσένα μία σημαντική αστρολογική συγκυρία σε ότι αφορά τη δράση σου σε φιλικό και ομαδικό επίπεδο, την πορεία των στόχων σου και την επιρροή τους στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Μπορείς πια να ενεργοποιηθείς και να βάλεις θεμέλια σε ότι αφορά το μέλλον σου που θα είναι άκρως σημαντικά σε προσωπικό φιλικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Στις 15.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη δεν σε βοηθάει κυρίως στην επικοινωνία με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος καθώς η αυθάδεια, ο υπέρμετρος ενθουσιασμός, η πολυλογία μπορεί να σε οδηγήσουν στο να δώσεις υποσχέσεις για καταστάσεις που είναι σημαντικές για εσένα όμως να μην σου είναι εύκολο να ανταποκριθείς και στο τέλος να βρεθείς εκτεθειμένος. Καλό είναι να αποφύγεις δεσμεύσεις σε ότι αφορά εκπαιδευτικά, νομικά ζητήματα και θέματα που αφορούν το εξωτερικό. Στις 16.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνοντάς σου έντονη διαίσθηση, διεισδυτικότητα και ειλικρινή διάθεση στο να ξεκαθαρίσεις θέματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται η επικοινωνία με πρόσωπα από το εξωτερικό που θα σου δώσει την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που πιθανά σε ταλαιπωρούσαν μέχρι τώρα.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Το εξάγωνο Ήλιου στους Ιχθείς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13.03 εντείνει τα συναισθήματα, το πάθος και την έξαψη σε προσωπικό επίπεδο και σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις ότι κρύβεις μέσα σου στο σύντροφό σου έχοντας έτσι τη δυνατότητα να δώσεις άλλη διάσταση στη σχέση σου. Είναι γεγονός ότι μπορείς να διαχειριστείς με μεγαλύτερη ευκολία πιθανές ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να έχεις και να μετουσιώσεις αυτή σου την ενέργεια σε έντονο πάθος και ερωτισμό που θα λειτουργήσει ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή. Στις 14.03 το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε ωθεί σε σημαντικές δράσεις σε ότι αφορά το επαγγελματικό επίπεδο και έχεις τώρα τη δυνατότητα να θεμελιώσεις σημαντικά ζητήματα για εσένα, σχέδια και δράσεις στην καριέρα σου που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα αρκεί να λειτουργήσεις με μεθοδικότητα ρεαλισμό εργατικότητα και έντονο δυναμισμό.

Στις 15.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη και είναι προτιμότερο να αποφύγεις πιθανές συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν ή σημαντικές συζητήσεις με το σύντροφό σου καθώς η διάθεση του να λες πολλά και να υπόσχεσαι πράγματα στα οποία δεν μπορείς να ανταποκριθείς είναι πιθανό να σε οδηγήσει στο να εκτεθείς, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός. Ιδιαίτερα σε οικονομικό επίπεδο αυτό μπορεί να σου κοστίσει σημαντικά καθώς τα ανοίγματα που μπορεί να είσαι διατεθειμένος να πραγματοποιήσεις δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στην πραγματικότητα. Στις 16.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και εντείνει τη διάθεση να μιλήσεις ειλικρινά και να εκφράσεις εκ βαθέων συναισθήματα που μπορεί να κρύβεις μέσα σου ιδιαίτερα στο σύντροφό σου δίνοντας άλλη διάσταση στην προσωπική σου ζωή. Θετικό είναι ακόμα ότι σε εφοδιάζει με έντονη διαίσθηση και διεισδυτικότητα κάτι που ενισχύει τη διάθεσή σου για να αντιληφθεί το ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Το εξάγωνο Ήλιου στους Ιχθείς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13.03 μπορεί να απογειώσει τις σχέσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς έχεις τώρα το δυναμισμό, την ενεργητικότητα και τη διαίσθηση να κατευθύνεις σημαντικά καταστάσεις και ζητήματα που σε απασχολούν σε διαπροσωπικό επίπεδο. Το ψυχικό σου σθένος είναι παροιμιώδες και αυτό αντανακλάται στο περιβάλλον σου κάτι που λειτουργεί άκρως ευεργετικά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν στο να αλλάξεις καταλυτικά τις σκέψεις σου σε ερωτικό επίπεδο εντείνοντας συναισθήματα και πάθος. Στις 14.03 το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου, να θέσεις νέες βάσεις στην προσωπική σου ζωή αλλά παράλληλα να θέσεις και γερές βάσεις σε ότι αφορά εκπαιδευτικά, νομικά ζητήματα και θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό δίνοντάς σου την ευκαιρία να δρομολογήσεις νέες καταστάσεις που θα λειτουργήσουν άκρως θετικά για την πορεία της ζωής σου.

Στις 15.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη που εντείνει τον ενθουσιασμό την διάθεση για πολυλογία και αυτό μπορεί να είναι αρνητικό στην παρούσα φάση για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς η υπεραισιοδοξία σου οδηγεί στο να δώσεις υποσχέσεις που δεν σου είναι εύκολο να κρατήσεις και το πιθανότερο είναι να βρεθείς εκτεθειμένος. Καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις με συνεργάτες που μπορεί να οδηγήσουν τελικά σε αποτυχημένες δεσμεύσεις ή με το ταίρι σου καθώς το πιθανότερο είναι να πεις πράγματα τα οποία δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Στις 16.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σου δίνεται η δυνατότητα να εκφράσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα, τόσο στο σύντροφο όσο και στους συνεργάτες σου, παράλληλα όμως έχεις την έντονη διεισδυτικότητα και διαίσθηση να αντιληφθείς τα θέλω των άλλων. Μην χάσεις λοιπόν την ευκαιρία να κλείσεις πιθανά ζητήματα του παρελθόντος, παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες που μπορεί να ταλαιπωρούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Το εξάγωνο Ήλιου στους Ιχθείς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13.03 λειτουργεί άκρως βοηθητικά σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθείς ανάμεσα πώς μπορείς να δράσεις σε θέματα που μπορεί να προκύψουν, να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθηση και την διεισδυτικότητα σου όπου θεωρείς ότι χρειάζεται για να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις ιδιαίτερα σε εργασιακό επίπεδο. Το ψυχικό σθένος και ο δυναμισμός που σε εφοδιάζει βοηθά στο να μειωθεί το άγχος και πιθανή επικριτικότητα καθώς στρέφεις την ενέργειά σου στο να κινηθείς δυναμικά. Στις 14.03 το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σταθεροποιεί έντονα συναισθήματα, εκλογικεύει φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να έχεις και σου δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιηθείς τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο καθώς με σταθερά βήματα, μεθοδικότητα και συνέπεια μπορείς να καταφέρεις πολλά δίνοντας έτσι την ευκαιρία στη σχέση σου ή σε πιθανές οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν να έχουν θετική εξέλιξη.

Στις 15.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη που εντείνει τον ενθουσιασμό, τη διάθεση για πολυλογία και την υπέρμετρη φιλοδοξία και αισιοδοξία, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα ιδιαίτερα σε εργασιακό επίπεδο καθώς πιθανά να χάσεις το μέτρο και να δεσμευτείς για πράγματα και καταστάσεις στις οποίες δεν σου είναι εύκολο να ανταποκριθεί. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις γιατί το πιθανότερο είναι να βρεθείς εκτεθειμένος. Στις 16.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και έχεις τώρα την ευκαιρία να λύσεις σημαντικά ζητήματα σε ότι αφορά εργασιακά και καθημερινά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν και να πραγματοποιήσει συζητήσεις για παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες που μπορεί να δυναμιτίζουν τις σχέσεις σου με το εργασιακό περιβάλλον. Η ειλικρίνεια που σε διέπει και η διεισδυτικότητα λειτουργούν άκρως θετικά για την εξέλιξη των οποίων συζητήσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Το εξάγωνο Ήλιου στους Ιχθείς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13.03 απογειώνει την αισιοδοξία, την παιδικότητα και τον ερωτισμό κάτι που λειτουργεί ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή καθώς έχεις την ευκαιρία να δείξεις τα έντονα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να γεμίσεις με πάθος και έξαψη την προσωπική σου ζωή απογειώνοντας την ατμόσφαιρα. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητά σου λειτουργεί βοηθητικά και σε δημιουργικό επίπεδο καθώς μπορεί τώρα να κυνηγήσεις ευκαιρίες για καλλιτεχνικά ζητήματα που σε απασχολούν και να επιτύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στις 14.03 το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να αποφύγεις πιθανές ανταγωνιστικές διαθέσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες σου και σε γεμίζει λογική, υπευθυνότητα και μεθοδικότητα κάτι που θα που μόνο θετική εξέλιξη μπορεί να έχει για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Μπορείς πια να κινηθείς πολύ επιτυχημένα σε πιθανές συνεργασίες που έχεις και να αρπάξεις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και θα είναι άκρως συμφέρουσες για εσένα.

Στις 15.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα στην προσωπική σου ζωή καθώς ο έντονος ενθουσιασμός, η υπέρμετρη φιλοδοξία, η πολυλογία και οι πομπώδεις εκφράσεις που πιθανά να χρησιμοποιήσεις θα σε οδηγήσουν σε δεσμεύσεις προς το σύντροφό σου που δεν θα είναι εφικτό να πραγματοποιήσεις. Απέφυγε να πραγματοποιήσεις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί η εξέλιξή τους δεν θα σε ευνοήσει. Στις 16.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία για να λύσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν με το σύντροφο σου καθώς έχεις τώρα τη διάθεση να εκφράσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα φόβους και ανασφάλειες αλλά και την κατανόηση στο να ακούσεις τον άλλον και να πραγματοποιήσετε μία ειλικρινή και ξεκάθαρη συζήτηση μεταξύ σας που μόνο βοηθητικά μπορεί να λειτουργήσει για τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Το εξάγωνο Ήλιου στους Ιχθείς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13.03 εντείνει το συναισθηματισμό, την διαίσθηση και τη διάθεση για να δείξεις τα έντονα συναισθήματα που κρύβεις μέσα σου κάτι που θα εκτιμηθεί δεόντως ιδιαίτερα στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Έχεις τώρα το ψυχικό σθένος για να λειτουργήσεις δυναμικά και καταλυτικά σε ότι αφορά ζητήματα της οικογένειας που μπορεί να σε απασχολούν δίνοντας έτσι δυναμικές λύσεις. Στις 14.03 το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για νέες ευκαιρίες σε εργασιακό επίπεδο που καλό είναι να εκμεταλλευτείς καθώς έχεις τη δυνατότητα να δράσεις με μεθοδικό, ρεαλιστικό και εργατικό τρόπο για να κατακτήσεις στόχους ή θέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Μην διστάσεις να προωθήσεις ζητήματα ή σχέδια που σε απασχολούν καθώς μπορείς να πραγματοποιήσεις ότι επιθυμείς έχοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα.

Στις 15.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στο ζώδιό σου δημιουργώντας ιδιαίτερα ζητήματα κυρίως σε ότι αφορά την επικοινωνία με την οικογένεια καθώς δεν αποκλείεται να χάσεις το μέτρο σε υποσχέσεις και λόγια λόγω υπεραισιοδοξία και υπερβολικής ανάγκης για επικοινωνία, κάτι όμως που θα σε οδηγήσει στο να δεσμευτείς σε πράγματα που δεν θα σου είναι εύκολο να ανταποκριθείς και στο τέλος να εκτεθείς. Απέτυχε να συζητήσεις σημαντικά ζητήματα που μπορεί να μην καταλήξουν με τον τρόπο που θέλεις. Στις 16.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνοντας σου την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις άκρως ειλικρινείς με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος για ζητήματα που πιθανά εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να σε απασχολούν. Επιθυμείς διακαώς να εκφράσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα, έχεις επίσης όμως τη διάθεση να κατανοήσεις ειλικρινά συναισθήματα και απόψεις των άλλων και αυτό μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Το εξάγωνο Ήλιου στους Ιχθείς με τον Πλούτωνα στον στο ζώδιό σου στις 13.03 εντείνει το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο και σου δίνεται η δυνατότητα να λάμψεις και να πρωταγωνιστήσεις σε ότι αφορά κοινωνικές εκδηλώσεις που θέλεις να βρεθείς, όπως επίσης ακόμα να λειτουργήσεις καταλυτικά σε ότι αφορά ζητήματα που απασχολούν εσένα και πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Στις 14.03 το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Κρόνο στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για γερές βάσεις σε ότι αφορά τον έρωτα και την προσωπική σου ζωή καθώς η έντονη επιθυμία σου να βρίσκεσαι με το σύντροφό σου εναρμονίζεται με την διάθεση για σταθερότητα στη ζωή σου και αυτό λειτουργεί άκρως ευεργετικά στη σχέση. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες ευκαιρίες σε ότι αφορά δημιουργικές δράσεις που μπορεί να έχεις καθώς οι δυνατότητες που σου δίνονται να προωθήσεις ζητήματα που σε ενδιαφέρουν είναι πολύ πιθανές.

Στις 15.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να είσαι αμετροεπής το λόγο, υπεραισιοδοξία που πιθανά να μην έχει αντίκρισμα και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε δεσμεύσεις με πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος ή σε ζητήματα εμπορικής και επικοινωνιακής φύσεως που θα σε εκθέσουν. Καλά θα κάνεις να αποφύγει σημαντικές συζητήσεις στους συγκεκριμένους τομείς γιατί το πιθανότερο είναι να δώσεις υποσχέσεις τις οποίες δεν μπορείς να κρατήσεις. Στις 16.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις συναισθήματα και απόψεις με άκρως ειλικρινή διάθεση. Παράλληλα σημαντικό είναι για σένα το να καταλάβεις τις απόψεις και τα συναισθήματα των γύρω σου γι’ αυτό δείχνεις την διάθεση να αντιληφθείς και βάζεις σε λειτουργία τη διαίσθησή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Το εξάγωνο Ήλιου στους Ιχθείς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13.03 μπορεί να δώσει έντονο πάθος, ενεργητικότητα, ψυχικό σθένος και διαίσθηση σε ζητήματα που αφορούν οικονομικά θέματα που πιθανά σε απασχολούν και έχεις τώρα την ευκαιρία να αντιληφθείς άμεσα ποιες κατευθύνσεις μπορείς να επιλέξεις για να είναι θετικές για εσένα και ποιες θα είναι αυτές που δεν θα σε ωφελήσουν. Το πάθος την προσωπική σου ζωή απογειώνεται. Στις 14.03 το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να δώσεις οριστικές λύσεις σε ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν σε οικογενειακό επίπεδο, αποφεύγοντας αντιδικίες συγκρούσεις και οργή βάζοντας γερά θεμέλια σε οικογενειακές σχέσεις που μπορεί πιθανά να είναι διαταραγμένες. Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε βαραίνουν όμως τώρα έχεις το δυναμισμό και το ψυχικό σθένος να τα αντιμετωπίσεις κατάματα.

Στις 15.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη δεν επιτρέπει το να πραγματοποιηθούν σημαντικές συζητήσεις που αφορούν ιδιαίτερα οικονομικά σχέδια που μπορεί να έχεις καθώς έχεις την τάση να χάνεις το μέτρο και να δίνεις υποσχέσεις που μπορεί που δεν θα σου είναι εύκολο να κρατήσεις. Το μόνο που θα καταφέρεις αν προχωρήσει σε συζητήσεις ή συμφωνίες είναι να εκτεθείς γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αποφύγεις προς το παρόν να δεσμευτείς για πράγματα που δεν θα σου είναι εύκολο να ανταποκριθείς. Στις 16.03 ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε εφοδιάζει με έντονη διαίσθηση και πάθος στο να επικοινωνήσεις ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο και να εκφράσεις τον σύντροφό σου βαθύτερα συναισθήματα, φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να υπάρχουν και να σε ταλαιπωρούν. Η ειλικρινής σου διάθεση για να καταλάβεις τις απόψεις του μόνο θετικά μπορούν να λειτουργήσουν τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Το εξάγωνο Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13.03 σε απογειώνει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς ο δυναμισμός, η διεισδυτικότητα, η διαίσθηση και το πάθος που σε διέπει γίνονται εμφανή στους συγκεκριμένους τομείς της ζωής σου και δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να δράσεις προς πάσα κατεύθυνση. Χρησιμοποίησε τα καλύτερά σου όπλα για να πάρεις τις θετικότερες για σένα αποφάσεις. Στις 14.03 το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις κινήσεις που θεωρείς ότι είναι αυτές που πρέπει να γίνουν σε ομαδικό επίπεδο ή σε πιθανούς στόχους και σχέδια που μπορεί να έχεις θέση καθώς λογική και ενεργητικότητα λειτουργούν με απόλυτη αρμονία και μπορούν να δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σημαντικές μπορεί να είναι οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν στους συγκεκριμένους τομείς, φρόντισε να επιλέξεις αυτές που είναι οι καλύτερες για εσένα.

Στις 15.03 ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη δεν λειτουργεί βοηθητικά σε ότι αφορά προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις καθώς δείχνεις να χάνεις το μετρό στο λόγο και να δεσμεύεσαι για πράγματα στα οποία δεν μπορείς να ανταποκριθείς. Προσπάθησε λοιπόν να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις, να μην δρομολογήσει σχέδια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν στην παρούσα περίοδο γιατί η υπέρμετρη φιλοδοξία και η αισιοδοξία δεν θα σε οδηγήσουν τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις και το πιθανότερο είναι να εκτεθείς. Στις 16.03 ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο να είσαι ειλικρινής, ξεκάθαρος με τα συναισθήματά σου. παράλληλα επίσης να έχεις τη δυνατότητα να διεισδύσεις και να κατανοήσεις βαθύτερες σκέψεις, απόψεις και συναισθήματα των γύρω σου κάτι που θα λειτουργήσει άκρως θετικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έχεις τώρα τη δυνατότητα να λύσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν, παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες που μπορεί να έχουν θορυβήσει σχέση σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

The post Τι προβλέπουν τα ζώδια από 11-17.3.2019; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, βασεις, δραση, επιρροή, ειλικρίνεια, δεόντως, μετρο, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αποτελεσματα πανελληνιων 2011, θεμα εκθεσης 2012, τελος του κοσμου, εξαψη, αποτελεσματα, επιθυμιες, δουλεια, καριερα, ομορφα μυστικα, σθενος, αγχος, αισιοδοξια, αρμονια, ατμοσφαιρα, γεγονος, γινονται, δεόντως, δυναμη, δυνατοτητα, δειτε, δωσει, ευκαιρια, ευκολο, ειλικρίνεια, ειλικρινα, ειλικρινης, εκφρασεις, εβδομαδα, ενεργεια, ενθουσιασμος, εξελιξη, επικοινωνια, επιρροή, επιθυμια, ερμης, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, θετικο, θετικη σκεψη, κλιμα, λαθη, λειτουργια, λογια, λογο, μπορεις, μυαλο, μυστικα, οικογενεια, παθος, περιβαλλον, προβληματα, συζητηση, σκεψεις, σχεδια, ταση, τετραγωνο, τι ειναι, φαινονται, χατζηβασιλειου, ψυχικο, ομορφα, βηματα, δωσεις, ειλικρινεις, για σενα, ιδανικο, ιδιαιτερα, οργη, τοξοτη, θεματα, θεσεις, θετικα
Τυχαία Θέματα