Τι προβλέπουν τα ζώδια από 13.5-19.5.2019;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Στις 15.05 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική σου απόλαυση, καθώς η ανάγκη να περάσεις χαλαρές στιγμές με τους φίλους σου ή με το ταίρι σου, να ξοδέψεις χρήματα για τον εαυτό σου και να απολαύσεις το καλό φαγητό είναι έντονη και κυριαρχεί αυτή την περίοδο. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να διαχειριστείς με σύνεση τα οικονομικά σου γιατί

δεν αποκλείεται να υποπέσεις σε σπατάλες ή περιττά έξοδα που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού. Το πάθος και ο ερωτισμός απογειώνεται στη σχέση σου, καλό είναι βέβαια να περιορίσεις τον έντονο εγωισμό και την κτητικότητα για να μην δημιουργήσεις προβλήματα.

Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο και η δράση στρέφεται εντός της οικογένειας, κάτι που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς αφού είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και συγκρούσεις με πρόσωπα οικεία, καθώς έρχεται στην επιφάνεια καταπιεσμένη οργή και θυμός από προηγούμενες καταστάσεις με την πρώτη ευκαιρία και δεν θα είναι δύσκολο να δυναμιτίσεις το κλίμα με τη συμπεριφορά σου. Δείξε σύνεση και ωριμότητα στην δράση σου και επικέντρωσε την ενέργειά σου σε γυμναστική ή άθλημα για να την εκτονώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να μπορέσεις να ισορροπήσεις σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο. Μόνο έτσι θα αποφύγεις τους καυγάδες

Στις 18.05 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σε καλεί να κλείσεις κύκλους που αφορούν οικονομικά και ερωτικά ζητήματα, καθώς έχεις την ευκαιρία να το κάνεις με ιδιαίτερα θετικό τρόπο, αρκεί να λειτουργήσεις με ανοιχτό μυαλό και μακριά από ανασφάλειες και φόβους. Ο Ερμής στον Ταύρο και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συμμετέχουν ενεργά στην Πανσέληνο αυτή σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση που σε βοηθά να βρεις το ψυχικό σθένος, την ενέργεια, το δυναμισμό και το πάθος να προωθήσεις οικονομικά και συναισθηματικά θέματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε υποκειμενισμό και πιθανή αδιαλλαξία που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να δυναμιτίσουν την κατάσταση. Η ειλικρίνεια θα επιβραβευθεί, αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στις 15.05 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και πρωταγωνιστείς για το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς η γοητεία σου είναι στα ύψη, η κοινωνικότητα είναι έντονη και είναι βέβαιο ότι γοητεύεις στο πέρασμά σου, κάτι που θα δημιουργήσει συνθήκες για νέες κατακτήσεις που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Επικεντρώνεσαι στις ανάγκες σου και επιδιώκεις να τις καλύψει το ταίρι σου, μόνο που θα πρέπει να αφήσεις τον έντονο εγωισμό στην άκρη και να ακούσεις και τις δικές του ανάγκες. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε οικονομικό επίπεδο σε σχέση με νέες συνεργασίες ή ήδη υπάρχουσες, καθώς οι πρωτοβουλίες που παίρνεις είναι σημαντικές, πρόσεχε μόνο την ιδιαίτερα συγκρουσιακή σου διάθεση.

Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο και είναι γεγονός ότι ενεργοποίησε έντονα σε ότι αφορά το εμπόριο και ζητήματα επικοινωνίας, όπως οι δημόσιες σχέσεις, καθώς δείχνεις να μπορείς να επικοινωνήσεις τις επιθυμίες σου πάνω σε αυτούς τους τομείς και να πείσεις τους γύρω σου με τα επιχειρήματά σου. Πολλές μπορεί να είναι μικρές αποδράσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που θα σου δώσουν μεγάλες ανάσες από την καθημερινότητα και θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στην ψυχολογία σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην τάση του να βαριέσαι εύκολα και σε έντονα μεταβαλλόμενη διάθεση που μπορεί να δημιουργήσει νευρικότητα και να εκτονωθείς τους γύρω σου, κυρίως σε πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος.

Στις 18.05 η Πανσέληνος στον άξονα σου με το Σκορπιό σε καλεί να κλείσεις θέματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Ο Ερμής στο ζώδιό σου και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συμμετέχουν ενεργά στην Πανσέληνο αυτή σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικοινωνήσεις άμεσα αυτά που νιώθεις και έχεις ανάγκη και έχοντας τη διαίσθηση να αντιληφθείς ακριβώς τι θέλει ο άλλος από εσένα. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι εγκλωβίζοντας τον εαυτό σου στον έντονο υποκειμενισμό και την εγωπάθεια μόνο προβλήματα μπορείς να δημιουργήσεις, γι’ αυτό άνοιξε τους ορίζοντες σου, άκου τους γύρω σου και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Στις 15.05 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και εντείνει το συναισθηματισμό, το ρομαντισμό και την τρυφερότητα, καθώς έντονη είναι η διάθεσή σου να προσφέρεις σε όποιο πρόσωπο ζητήσει τη βοήθειά σου. Είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις την ευαισθησία και την τρυφερότητα στην προσωπική σου ζωή και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να βιώσεις έντονα ονειρεμένες στιγμές με το σύντροφό σου μακριά από όλους και όλα. Επιστροφές του παρελθόντος είναι πιθανές, καθώς καλείται να κλείσεις κύκλους που μπορεί να έχουν μείνει ανοιχτοί στη ζωή σου. Προσοχή σε νέες γνωριμίες γιατί το πιθανότερο είναι να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις και στο τέλος να πληγωθείς.

Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο επικεντρώνει στην ενέργειά σου σε ό τι αφορά την οικονομική και συναισθηματική σου ζωή. Δραστηριοποιείσαι κυρίως σε σχέση με την αύξηση των οικονομικών σου πόρων, αυτό όμως γίνεται σε χαμηλούς ρυθμούς με υπομονή και επιμονή και δεν αποκλείεται να αποδώσει τα μέγιστα, αν δεν εγκλωβιστείς στην αδιαλλαξία και στην ακαμψία. Δείξε προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου γιατί μπορεί να γίνεις υπερβολικά σπάταλος ή υπερβολικά συντηρητικός και αυτό να έχει αντίκτυπο και σε συναισθηματικό επίπεδο προκαλώντας προβλήματα κυρίως σε ότι αφορά τη σχέση σου.

Στις 18.05 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στρέφει την προσοχή σου σε σχέση με την καθημερινότητα και ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και καλείσαι να κλείσεις με το θετικότερο τρόπο για εσένα. Ο Ερμής στον Ταύρο και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συμμετέχουν ενεργά στην Πανσέληνο αυτή σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση και εντείνουν τη διαίσθησή σου και τη διεισδυτικότητα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να χρησιμοποιήσεις αυτά τα σημαντικά όπλα που σου δίνονται και είναι αρκετά στο να λειτουργήσουν μεταμορφωτικά τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Προσοχή γιατί πιθανό παρασκήνιο σε εργασιακό επίπεδο να έρθει στο φως, δείξε ψυχραιμία και μην επιτρέψεις στο συναίσθημα να κυριαρχήσει γιατί θα σε οδηγήσει σε λάθη που θα σου στοιχίσουν τόσο στη δουλειά όσο και στην ψυχολογία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Στις 15.05 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και έντονες τάσεις ανεξαρτησίας κάνουν την εμφάνιση τους που μπορεί να δονήσουν για τα καλά την προσωπική σου ζωή. Είναι σημαντικό για εσένα να θέσεις από κοινού στόχους με το ταίρι σου γιατί είναι αυτοί που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σας δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις να λειτουργήσετε σαν ομάδα. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα εντείνουν το ερωτικό ενδιαφέρον ή πρόσωπα φιλικά μέχρι στιγμής για εσένα να εκδηλώσουν τα συναισθήματά σου, κάτι που μπορεί να αιφνιδιάσει. Πρόσεξε την τάση απομάκρυνσης που μπορεί να δείχνεις στο ταίρι σου γιατί είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Στις 16.05 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου και σε ωθεί να δραστηριοποιηθείς έντονα σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου και κυρίως σε προσωπικά ζητήματα και επαγγελματικής φύσεως κινήσεις. Νέες συνεργασίες μπορεί να προκύψουν άκρως σημαντικές για εσένα, καθώς με δυναμισμό και πάθος παίρνεις πρωτοβουλίες που θα σε οδηγήσουν καθοριστικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον παρορμητισμό, πιθανή επιθετικότητα και εγωισμό που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια γιατί είναι αυτά που θα δυναμιτίσουν το κλίμα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στις 18.05 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν την ερωτική σου ζωή, τις φιλικές σου σχέσεις, ομαδικές και δημιουργικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και καλείσαι να κλείσεις θέματα περνώντας σε επόμενο στάδιο. Ο Ερμής στον Ταύρο και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συμμετέχουν ενεργά στην Πανσέληνο αυτή σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση και σου δίνουν τη δυνατότητα να σκεφτείς πρωτοποριακά και έχοντας τη διαίσθηση σε πρώτο πλάνο, κάτι που θα σε βοηθήσει και σε προσωπικό επίπεδο να αντιληφθείς τι θέλει το ταίρι σου και σε επίπεδο στόχων και φιλοδοξιών για να προωθήσεις με τις κατάλληλες κινήσεις ώστε να επιτύχεις τα σχέδιά σου. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που μπορεί να λειτουργήσουν μεταμορφωτικά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, προσοχή στον υποκειμενισμό και στην αλαζονεία και δεν θα χάσεις.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Στις 15.05 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και ανοίγει μπροστά σου μία περίοδος που επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περίγυρου, καθώς θέλεις να προβληθείς με απώτερο σκοπό την προσωπική σου εξέλιξη και αναγνώριση στο επαγγελματικό πεδίο. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν και πιθανά να πρωταγωνιστήσουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, δίνοντας σου χέρι βοηθείας εκεί που χρειάζεσαι. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις αυτή την περίοδο είναι ότι επικεντρώνεσαι κυρίως στο να προβληθείς και αυτό λειτουργεί μακριά από το συναισθηματικό υπόβαθρο, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει να κλείσεις αυτά που νιώθεις και να εκλογικεύσεις την κάθε γνωριμία.

Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο και μπαίνει σε μία έντονη περίοδο κυκλοθυμίας, καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με ότι αφορά το παρελθόν και ζητήματα που ακόμα εκκρεμούν και σε βαραίνουν και αυτό πιθανόν να σου δημιουργεί θλίψη και κατήφεια που δεν μπορείς να εκτονώσεις. Παρασκήνιο δεν αποκλείεται να υπάρξει σε εργασιακό επίπεδο εις βάρος σου, καλό είναι να είσαι προσεκτικός και να αποφύγεις να αντιπαρατεθείς, έστω και αν το αντιληφθείς. Είναι προτιμότερο να κάνεις κινήσεις που θα είναι κρίσιμες και θα οδηγήσουν στον εκτεθούν αυτοί που στρέφονται εναντίον σου. Μέσω της τέχνης, του διαλογισμού, της προσευχής και του εσωτερισμού μπορείς να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου.

Στις 18.05 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σε καλεί να έρθεις αντιμέτωπος με ζητήματα οικογενειακής και επαγγελματικής φύσεως που προέχουν και θα πρέπει να ολοκληρώσεις κύκλος καταστάσεων ή προσωπικών σχέσεων. Ο Ερμής στον Ταύρο και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συμμετέχουν ενεργά στην Πανσέληνο αυτή σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση και δημιουργούν έντονη τη διάθεση για συζητήσεις σε λογικό πλαίσιο, πρωταγωνιστεί όμως και η διαίσθηση και αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να χειριστείς τις καταστάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρόσεξε μην εγκλωβιστείς στην αδιαλλαξία, στην αυστηρότητα και τον υποκειμενισμό γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αντιπαρατεθείς έντονα και με την οικογένεια και σε επαγγελματικό επίπεδο δημιουργώντας προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Στις 15.05 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και ανεβάζει το κέφι σου κατακόρυφα, καθώς νιώθεις έντονη αισιοδοξία, χαρά και διάθεση να απολαύσεις τη διασκέδαση, το ποτό, την καλή παρέα, τον έρωτα. Ερωτικά ταξίδια είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν, καθώς θέλεις να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να ζήσετε τη ζωή από κοινού σαν περιπέτεια, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να επισκεφθείς την ύπαιθρο ή μακρινούς προορισμούς που θα σου δώσουν διαφορετική αίσθηση και πληροφορίες για άλλες συνθήκες και κουλτούρες. Προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξεις γιατί θέλεις να πρωταγωνιστήσεις στο ερωτικό παιχνίδι και αυτό μπορεί να σε ωθήσει σε παράλληλες καταστάσεις που τελικά μόνο θα σε εκθέσουν.

Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο και επικεντρώνεις στην ενέργειά σου σε ότι αφορά ομαδικές προσπάθειες που συμμετέχεις, στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και θέλεις να επιτύχεις. Είναι σημαντικό για εσένα να βρίσκεσαι με τα φιλικά σου πρόσωπα, γι’ αυτό και επιδιώκεις να δραστηριοποιηθεί από κοινού και να κάνετε μαζί σχέδια ώστε να μπορέσετε να δουλέψετε σε συλλογικό επίπεδο με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι γεγονός ότι καταβάλλοντας την προσπάθειά σου σε ομάδα μπορείς να λειτουργήσεις μοναδικά, προσοχή μόνο γιατί μπορεί να γίνεις απαξιωτικός σε πρόσωπα που δεν δύναται να αντιληφθούν το σκοπό σου και αυτό να προκαλέσει προβλήματα.

Στις 18.05 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις σχέσεις με το στενό του περιβάλλον και ζητήματα εμπορικού και επικοινωνιακού ενδιαφέροντος οδηγώντας σε να κλείσεις κύκλους καταστάσεων και σχέσεων. Ο Ερμής στον Ταύρο και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συμμετέχουν ενεργά στην Πανσέληνο αυτή σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση και δημιουργούν έντονες συνθήκες αισιοδοξίας που σε συνδυασμό με την διεισδυτικότητα και τη διαίσθηση μπορούν να σε οδηγήσουν στην καλύτερη δυνατή εξέλιξη των καταστάσεων, αρκεί να μην γίνεις έμπλεος υποκειμενισμού, αμελείας και φανατισμού που θα δημιουργήσει έντονα προβλήματα στις σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου. Προσοχή γιατί μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και σε συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία που μόνο αρνητική εξέλιξη θα προκαλέσουν.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Στις 15.05 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και είναι ξεκάθαρο ότι ο συναισθηματισμός εντείνεται σε μεγάλο βαθμό, καθώς μπαίνεις σε μία διαδικασία να επιθυμείς διακαώς να γίνεις ένα με το ταίρι σου και αυτό κυρίως προκαλείται λόγω ανασφαλειών και φόβων που έρχονται στο προσκήνιο και δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Μην επιτρέψεις στη ζήλια και την καχυποψία να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα. Εξαιρετικά θετικές μπορεί να είναι για εσένα οι εξελίξεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά θέματα που σε απασχολούν ή επιχειρηματικές κινήσεις, καθώς η διαίσθησή σου είναι μοναδική και μπορεί να σε οδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο και αυξάνονται συνεχώς υποχρεώσεις και ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς δείχνεις να μπορείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο λόγω της υπευθυνότητας, της μεθοδικότητας και της εργατικότητας που σε διέπει. Είναι καθοριστικό να μην επιτρέψεις στο άγχος και στο στρες της περιόδου αυτής να κυριαρχήσει γιατί το πιθανότερο είναι να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα σημαντικά για την επαγγελματική σου ζωή δημιουργώντας προβλήματα και εμπόδια στην οποία σου εξέλιξη. Η αδιαλλαξία πρέπει να μείνει στην άκρη, γι’ αυτό καλό είναι να έχεις τη διάθεση να ακούσεις τους γύρω σου με ανοιχτό πνεύμα για να μπορέσεις να λειτουργήσεις ακόμα καλύτερα με άκρως θετικά αποτελέσματα.

Στις 18.05 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επικεντρώνεις την προσοχή σου σε σχέση με οικονομικά ζητήματα, λογαριασμούς, εκκρεμότητες και το εισόδημά σου και καλείσαι να κλείσεις πιθανά θέματα που μπορεί να εκκρεμούν και σε προβληματίζουν. Ο Ερμής στον Ταύρο και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συμμετέχουν ενεργά στην Πανσέληνο αυτή σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση και μπορεί να σε βοηθήσουν στο να λειτουργήσεις άκρως διαισθητικά σε σχέση με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι, κάτι που θα σε βοηθήσει στην εξέλιξη των ζητημάτων που σε απασχολούν. Ένταση και αντιπαραθέσεις μπορεί να υπάρξουν με το σύντροφό σου λόγω ανασφαλειών που εγείρονται, καλό είναι να αφήσεις το πάθος να σε κατακλίσει και να απολαύσεις άκρως ερωτικές στιγμές μαζί του αποφεύγοντας τις όποιες συγκρούσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Στις 15.05 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και είναι γεγονός ότι ήρθε η περίοδος του χρόνου που θέλεις να φλερτάρεις έντονα ,θέλεις να προσέξεις τον εαυτό σου, θέλεις να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής, καθώς η ανάγκη της συντροφικότητας είναι έντονη και σε καθορίζει. Το φλερτ και η κοινωνικότητα είναι κυρίαρχο στοιχείο, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες κατακτήσεις που θα αλλάξουν το ρου της προσωπικής σου ζωής. Επικεντρώνεσαι στις ανάγκες του συντρόφου σου και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό ώστε να είναι ικανοποιημένος, πρόσεξε όμως γιατί δείχνεις να καταπιέζεις τις δικές σου και αυτό, αργά ή γρήγορα, θα έρθει στο προσκήνιο. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε οικονομικές συνεργασίες.

Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο και στρέφεις την ενέργειά σου σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν, σε ότι αφορά τις επαφές του στο εξωτερικό και πιθανά ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Ήρθε η στιγμή να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και αυτό λειτουργεί καταλυτικά στην καθημερινότητα, καθώς δείχνεις να μην μπορείς να ανταποκριθείς σε καταστάσεις ρουτίνα λόγω αμέλειας ή απερισκεψίας. Η διασκέδαση πρωταγωνιστεί και το κέφι είναι στα ύψη, σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο έρωτας έρχεται σε πρώτο πλάνο και φλερτάρεις όπου κι αν βρεθείς μαγνητίζοντας τους γύρω σου. Οι νέες κατακτήσεις είναι πολύ πιθανές, καθώς εντυπωσιάζεις με το πάθος και την αισιοδοξία σου.

Στις 18.05 η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ταύρο επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Ήρθε η στιγμή να κλείσουν καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν και σου δίνεται η ευκαιρία αυτή. Ο Ερμής στον Ταύρο και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συμμετέχουν ενεργά στην Πανσέληνο αυτή σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση και σου δίνουν τη δυνατότητα παρόλη την ένταση που μπορεί να αναπτυχθεί στη σχέση σου, να έχεις έντονη διαίσθηση, ψυχικό σθένος, ενεργητικότητα και διεισδυτικότητα σε ότι αφορά τις ανάγκες και τις επιθυμίες τόσο του συντρόφου όσο και των συνεργατών σου. Αυτό που οφείλεις να αντιληφθείς είναι ότι πρέπει να μείνεις μακριά από τον έντονο υποκειμενισμό και πιθανές εγωκεντρικές τάσεις που μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν στην όποια εξέλιξη αποζητάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Στις 15.05 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και αυτό που κυρίως σε ικανοποιεί αυτή την περίοδο είναι να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό στην εργασία, καθώς η έντονη τελειομανία και η ανάγκη για υπηρεσία εκφράζεται με τον θετικότερο τρόπο στη δουλειά σου. Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να γίνεις έντονα εμμονικός, επικριτικός και αγχώδης και αυτό να επηρεάσει τη σχέση σου κυρίως με συναδέλφους προκαλώντας δυσαρέσκεια και αντιπαραθέσεις. Βρες χρόνο να ασχοληθείς με τη σωματική σου υγεία γιατί είναι ιδανική εποχή, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να αγοράσεις προϊόντα περιποίησης του σώματος που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο απογειώνοντας το πάθος, τον πόθο, την έξαψη στην προσωπική σου ζωή και δίνοντας το σύνθημα για μία έντονη ερωτική περίοδο που αν δεν διαχειριστείς με ψυχραιμία μπορεί να οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις λόγω απωθημένων και ανασφαλειών που σου δημιουργούν καχυποψία και ζήλια. Επεδίωξε να περάσεις έντονα ερωτικές στιγμές παρά να έρθεις σε σύγκρουση με το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα. Μπορείς να δραστηριοποιηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε επιχειρηματικές δραστηριότητες και σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, καθώς η διαίσθησή σου είναι αλάνθαστη και μόνο θετικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις.

Στις 18.05 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού φέρνει την ολοκλήρωση κύκλου καταστάσεων που αφορούν το παρελθόν και εκκρεμή ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν, όπως επίσης και την καθημερινότητα και την εργασία. Ο Ερμής στον Ταύρο και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συμμετέχουν ενεργά στην Πανσέληνο αυτή σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση και μπορεί να σου δώσουν την άμεση αντίληψη των πραγμάτων και τη διαίσθηση του πώς να κατευθύνεις την όποια κατάσταση αντιμετωπίζεις, πρόσεξε όμως γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις που θα εκτοξεύσουν το συναισθηματισμό και δεν θα σε αφήσουν να αντιδράσεις με τον τρόπο που θα ήθελες. Οι αντιπαραθέσεις μπορεί να περάσουν και σε επίπεδο δουλειάς και δεν αποκλείεται να υπάρχει παρασκήνιο εις βάρος σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ψύχραιμος την οποία διαχείριση και να αφήσεις τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Στις 15.05 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και όλα για σένα είναι έρωτας, διασκέδαση, απόλαυση της κάθε στιγμή της ζωής. Η χαρά και η παιδικότητα που νιώθεις βγαίνουν στην επιφάνεια με ευκολία και αυτό επηρεάζει θετικά το περιβάλλον σου και κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου άμεσα και έντονα και αυτό απογειώνει τον ερωτισμό και τον πόθο στη σχέση σου, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να γίνεις έντονα εγωιστής και η ανάγκη να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής του συντρόφου και του περιβάλλοντός σου να δημιουργήσει δυσαρέσκεια και προστριβές. Απόλαυσε τις στιγμές διασκεδάζοντας και περνώντας μοναδικά οι νέες κατακτήσεις είναι πολύ πιθανές, καθώς γοητεύεις στο πέρασμά σου.

Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο και δραστηριοποιείσαι κυρίως σε ότι αφορά συνεργασίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, πρόσεξε όμως γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανταγωνιστικές διαθέσεις που θα έρθουν στο φως και αυτό να οδηγήσει σε συγκρούσεις αλλάζοντας το χάρτη των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Περιόρισε όσο γίνεται τον εγωισμό λόγω ανασφαλειών και φόβων που βγαίνει στην επιφάνεια γιατί μόνο αρνητικές εξελίξεις μπορεί να προκαλέσει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το φλερτ κυριαρχεί, καθώς η επιθυμία να αρέσεις είναι στα ύψη, γι’ αυτό και γίνεσαι πιο κοινωνικός από ποτέ επιδιώκοντας νέες κατακτήσεις.

Στις 18.05 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά φιλικές και ερωτικές σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, ομαδικές και δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν καλώντας σε να κλείσεις κύκλος καταστάσεων και σχέσεων με άκρως δημιουργικό και θετικό τρόπο. Ο Ερμής στον Ταύρο και ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου συμμετέχουν ενεργά στην Πανσέληνο αυτή σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση και απογειώνουν τη διαίσθηση, παράλληλα όμως μπορεί να γίνεις έντονα υποκειμενικός και αμετροεπής της έκφρασης σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να λειτουργήσεις κάτω από τη λογική και την ωριμότητα που σε χαρακτηρίζει και να μην αφήσεις τον εγωισμό να πάρει τα ηνία της οποίας καταστάσεις. Πιθανές αλλαγές που μπορεί να προκύψουν θα είναι μεταμορφωτικές για την προσωπικότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Στις 15.05 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και κυριαρχεί η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με την οικογένεια, καθώς επιδιώκεις να νιώσεις ζεστασιά, τρυφερότητα και θαλπωρή που μόνο τα οικεία σου πρόσωπα μπορεί να δώσουν. Πιθανό είναι να ασχοληθείς με τη διακόσμηση του προσωπικού του χώρου, προσοχή βέβαια σε πιθανές σπατάλες και περιττά έξοδα που μπορεί να κάνεις και να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Ιδανικές είναι οι συνθήκες για να προχωρήσεις σε οικονομικής φύσεως συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία που θα έχουν άκρως θετικό αντίκτυπο για εσένα.

Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο αυξάνοντας κατακόρυφα τους ρυθμούς στην καθημερινότητα, καθώς πιθανά να επιβαρυνθείς υποχρεώσεις και αγγαρείες σε εργασιακό επίπεδο και αυτό να αυξήσει το άγχος, την γκρίνια και την τάση να επικρίνεις τους γύρω σου, κάτι που μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα κυρίως σε σχέση με τους συναδέλφους σου. Είναι επιτακτική ανάγκη να βάλεις γυμναστική ή άθλημα στην καθημερινότητα γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου εκτονώνοντας το στρες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε σχέση με τη δουλειά, καθώς η προσφορά και η τελειομανία σου είναι πολύ πιθανόν να αναγνωριστούν.

Στις 18.05 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στρέφει την προσοχή σου σε σχέση με την καριέρα και την οικογένεια και καλείται να αντιμετωπίσει ζητήματα και να ολοκληρώσεις κύκλους καταστάσεων και σχέσεων που αφορούν αυτούς τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Ο Ερμής στον Ταύρο και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συμμετέχουν ενεργά στην Πανσέληνο αυτή σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση και σου δίνουν τα όπλα της κατανόησης και της διαίσθησης που μπορεί να χρησιμοποιήσεις σε αυτή την περίοδο, καθώς είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να μην εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις είτε με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου είτε με πρόσωπα της οικογένειάς σου. Γεγονός είναι ότι μπορεί να εγκλωβιστείς στον υποκειμενισμό και στην κυκλοθυμία και αυτό να αυξήσει κατακόρυφα τη νευρικότητα η σχέση σου, καλό είναι να διαχειριστείς με σύνεση και ψυχραιμία την όποια κατάσταση προκύψει γιατί εξαρτάται από εσένα και μόνο η οποία πορεία της.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Στις 15.05 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και ήρθε η περίοδος του χρόνου που απογειώνεται η κοινωνικότητα, η ανάγκη να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις, κάτι που σε οδηγεί σε ένα έντονο πρόγραμμα κοινωνικών εκδηλώσεων και πάρτι όπου γνωρίζεις νέους ανθρώπους, ανταλλάσσεις πληροφορίες και γνώσεις και δημιουργούνται συνθήκες για νέο καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Το παιχνίδι μπορεί να είναι πολύπλευρο και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε παράλληλες καταστάσεις, κάτι που πιθανά να σε εκθέσει, γι’ αυτό καλό είναι να διατηρήσεις το μέτρο και να μην υποκύψεις στη γοητεία του πολύπλευρου φλερτ. Κοντινές αποδράσεις με το σύντροφό σου είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν που θα απογειώσουν την σχέση σας.

Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο και δραστηριοποιείται κυρίως σε ότι αφορά καλλιτεχνικά και δημιουργικά ενδιαφέροντα που σε απασχολούν, καθώς η επιθυμία να έρθεις σε επαφή με την τέχνη είναι κυρίαρχη. Ο έρωτας και η διασκέδαση παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού ο δυναμισμός και η έντονη γοητεία σου δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητα, όπως επίσης και η διάθεση για ξεφάντωμα με φίλους ή με το σύντροφό σου. Προσοχή γιατί η επιθυμία του να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής μπορεί να οδηγήσει σε άκρως εγωκεντρικές συμπεριφορές και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα τόσο στην προσωπική ζωή όσο και στις σχέσεις με το περιβάλλον σου.

Στις 18.05 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επικεντρώνει την προσοχή σου σε σχέση με το ευρύτερο και στενό σου περιβάλλον, σε ότι αφορά θέματα γνώσεων και σπουδών, σε ότι αφορά τις επαφές σου με το εξωτερικό και ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις και καλείσαι να ολοκληρώσεις καταστάσεις και σχέσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Ερμής στον Ταύρο και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συμμετέχουν ενεργά στην Πανσέληνο αυτή σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση που σου δίνει την ευκαιρία για άμεση και γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και διάθεση να επικοινωνήσεις ότι αισθάνεσαι και σε προβληματίζει στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρει. Καλό είναι βέβαια να είσαι προσεκτικός γιατί η μεταβαλλόμενη διάθεση και ο υποκειμενισμός μπορεί να οδηγήσουν σε έντονη νευρικότητα και αυτό να περάσει σε σημαντικές σχέσεις για σένα προκαλώντας αντιπαραθέσεις που θα σου κοστίσουν.

The post Τι προβλέπουν τα ζώδια από 13.5-19.5.2019; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, αρης, δραση, ειλικρίνεια, φως, εμφάνιση, θλίψη, εκκρεμότητες, φλερτ, βρες, επηρεάζει, ηνία, προσφορες, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , μετρο, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, θεμα εκθεσης 2012, τελος του κοσμου, εξαψη, αποτελεσματα, βγαινουν, επιθυμιες, διακοσμηση, ηνία, θλίψη, αφροδιτη, δουλεια, εργασια, ζηλια, καριερα, ομορφα μυστικα, οριζοντες, περιοδος, πλαισιο, προγραμμα, σθενος, υγεια, φλερτ, φως, ψυχολογια, αγχος, αυξηση, αισιοδοξια, ατμοσφαιρα, βγαινει, βοηθεια, βρες, φαγητο, γεγονος, γινεται, γινεσαι, γνωριμια, γοητεια, διαστημα, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, εγωιστης, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, ειλικρίνεια, υπαρχει, εκκρεμότητες, εβδομαδα, ενεργεια, ενδιαφεροντα, ενεργα, εμφάνιση, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, επηρεάζει, εποχη, επιθυμια, ερμης, ερχεται, ερχονται, ερχεσαι, τεχνη, ζωη, ζησετε, ζωδιο, ζωης, υπηρεσια, υπομονη, ηρθε η στιγμη, θαλπωρη, θετικο, θυμασαι, θυμος, καχυποψια, κυκλος, κλιμα, λαθη, μακρια, μπορεις, μυαλο, μυστικα, ξεφαντωμα, ομαδα, οικογενεια, ωριμοτητα, παθος, πεδιο, περιβαλλον, πλουτωνας, προβληματα, ρολο, σεμιναρια, σχεδια, ταξιδια, ταση, χερι, χατζηβασιλειου, χαρα, ψυχραιμια, ψυχικο, ομορφα, ακου, δωσεις, για σενα, γνωσεις, ιδιαιτερα, μεινει, μπροστα, νιωθεις, οργη, παιχνιδι, πληροφοριες, ποτο, θεματα, θεσεις, θετικα
Τυχαία Θέματα