Τι προβλέπουν τα ζώδια από 17-14.6.2019;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Στις 17.06 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο και στενό σου περιβάλλον, με θέματα σπουδών, νομικής φύσεως, επαφές με το εξωτερικό και εμπόριο. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή γιατί το τετράγωνο του ανάδρομου Δία στον Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες

εντείνει τις αυταπάτες και τις υπερβολές και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε λάθος αποφάσεις εμπιστευόμενος πρόσωπα και καταστάσεις που τελικά θα σε απογοητεύσουν.

Παράλληλα, η αντίθεση Άρη και Ερμή στον Καρκίνο με Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση από τους Ιχθύες δεν βοηθά να εκτονωθεί η ατμόσφαιρα τόσο στην οικογένεια όσο και στην καριέρα, γι’ αυτό προσπάθησε να αποφύγεις συγκρούσεις και καυστικά λόγια που μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν. Γίνε περισσότερος δραστήριος σε πιθανά σχέδια που μπορεί να έχεις και προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή σε διαφωνίες αποφεύγοντας τις έντονες αντιπαραθέσεις που θα δυναμιτίσουν τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Στις 21.06 έχουμε το θερινό ηλιοστάσιο, όπου ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο και γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφής, καθώς θέλεις να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες και την οικογένεια επιδιώκοντας την ασφάλεια, την τρυφερότητα, την θαλπωρή. Η κυκλοθυμία και οι χειριστικές διαθέσεις να θυμάσαι ότι θα προκαλέσουν εντάσεις. Στις 23.06 το ταυ τετράγωνο Αφροδίτης στους Διδύμους, Δία στον Τοξότη και Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρες επιλογές και κινήσεις στον έρωτα. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να γίνεις επιρρεπής σε παράλληλα παιχνίδια που θα θολώσουν τη σκέψη σου, όπως ακόμα και να εμπιστευτείς πρόσωπα που τελικά θα σε πληγώσουν. Οι ψευδαισθήσεις και οι υπερβολές θα σε βάλουν σε μπελάδες, να είσαι προσεκτικός!!

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στις 17.06 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και καλείσαι να αντιμετωπίσεις ζητήματα που αφορούν τον προϋπολογισμό σου και οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους. Δεν αποκλείεται να δείξεις ενδιαφέρον και για επιχειρηματικές κινήσεις που σε κεντρίζουν. Οι όποιες δράσεις θα πρέπει να γίνουν με προσοχή, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Δία στον Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη και αντικειμενική σκέψη και δεν αποκλείεται να προβείς σε υπερβολές που θα σου κοστίσουν οικονομικά και ψυχολογικά λόγω αυταπατών.

Παράλληλα, η αντίθεση Άρη και Ερμή στον Καρκίνο με Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση από τους Ιχθύες είναι πιθανό να δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις και συγκρουσιακό κλίμα με το στενό και ευρύτερο περιβάλλον σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθηση για να σε κατευθύνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αποφεύγοντας τις εντάσεις που θα σου στοιχίσουν.

Στις 21.06 έχουμε το θερινό ηλιοστάσιο, όπου ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο και η επικοινωνιακή σου διάθεση κορυφώνεται, καθώς επιδιώκεις να βρίσκεσαι με κόσμο, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα ανταλλάξεις πληροφορίες και απόψεις. Το κοντινό σου περιβάλλον παίζει καθοριστικό ρόλο, αφού η επαφή μαζί του είναι σημαντική. Προσοχή γιατί καταπιάνεσαι με πολλά αλλά δεν μπορείς να ολοκληρώσεις σχεδόν τίποτα γιατί βαριέσαι εύκολα. Στις 23.06 το ταυ τετράγωνο Αφροδίτης στους Διδύμους, Δία στον Τοξότη και Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε ωθήσει σε υπερβολικές σπατάλες και λάθος κινήσεις που θα έχουν κόστος σε οικονομικό επίπεδο, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός και να μην δείχνεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που πολλά μπορεί να σου υποσχεθούν, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι μπορεί να τα πραγματοποιήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Στις 17.06 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Τοξότη σε καλεί να κλείσεις ζητήματα σε σχέση με την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή που μπορεί να σε απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι θα πρέπει να κινηθείς με ξεκάθαρη αντίληψη των πραγμάτων γιατί το τετράγωνο του ανάδρομου Δία στον Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν θα σε βοηθήσει να δεις παγίδες που μπορεί να υπάρξουν και δεν αποκλείεται να εμπιστευτείς πρόσωπα και καταστάσεις που τελικά να σε πληγώσουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε νέες γνωριμίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εμπιστεύσου την διαίσθησή σου και μην αφεθείς σε λόγια και υποσχέσεις που το πιθανότερο είναι να μην είναι αληθινά.

Παράλληλα, η αντίθεση Άρη και Ερμή στον Καρκίνο με Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση από τους Ιχθύες δημιουργεί εκρηκτικό κλίμα σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που μπορεί να έχεις, καθώς η καχυποψία κυριαρχεί και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς θεωρώντας ότι δεν εξυπηρετούνται τα συμφέροντά σου ή έχεις οικονομικές απώλειες. Προσοχή και στην ερωτική σου ζωή, καθώς η ζήλια εκτοξεύει την ένταση και οι αντιπαραθέσεις προβλέπονται σφοδρές.

Στις 21.06 έχουμε το θερινό ηλιοστάσιο, όπου ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο και αυτό κυρίως που θα σε απασχολήσει το επόμενο διάστημα είναι οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, αφού δείχνεις να συνδέεις την προσωπική σου αξία με την οικονομική σου ευχέρεια ή μη, κάτι που φέρνει στην επιφάνεια έλλειμμα αυτοπεποίθησης και ανασφάλειες. Στις 23.06 το ταυ τετράγωνο Αφροδίτης στο ζώδιό σου, Δία στον Τοξότη και Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να οδηγήσει σε λάθος οικονομικές κινήσεις αλλά και συναισθηματικές επενδύσεις, καθώς δεν αποκλείεται να εμπιστευτείς πρόσωπα που τελικά θα να σε πληγώσουν, καθώς επικρατούν θολές συνθήκες και ανειλικρίνεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Στις 17.06 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς, αλλά και θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και πιθανά να πρέπει να πάρεις αποφάσεις για να αφήσεις πίσω σου ότι σε προβληματίζει και σου προκαλεί ένταση. Προσοχή όμως θα πρέπει να δείξεις στις κινήσεις σου, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Δία στον Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να μην αφήνει περιθώρια για αντικειμενική και ξεκάθαρη σκέψη και να μπεις σε διαδικασία υπερβολών λόγω κακής αξιολόγησης των πραγμάτων.

Παράλληλα, η αντίθεση Άρη και Ερμή στο ζώδιό σου με Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση από τους Ιχθύες μπορεί να προκαλέσει σημαντικές εντάσεις και προστριβές στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ήρεμος, να αποφύγεις τις παρορμητικές και εριστικές κινήσεις και συμπεριφορές και να προσπαθήσεις να βρεις την χρυσή τομή με το ταίρι ή με τους συνεργάτες σου για να μην διαταραχθούν οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Θυμήσου ότι προσπαθώντας να επιβληθείς δεν θα κερδίσεις απολύτως τίποτα, αλλά έχε παράλληλα τις κεραίες σου ανοιχτές γιατί η διάθεση χειρισμού των άλλων είναι υπαρκτή.

Στις 21.06 έχουμε το θερινό ηλιοστάσιο, όπου ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και είσαι ο πρωταγωνιστής για το επόμενο διάστημα, καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες σε όποιους τομείς της ζωής σου ενδιαφέρεσαι να αναπτύξεις. Είναι δυναμικός και γρήγορος στη λήψη αποφάσεων, πρόσεξε μόνο γιατί μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα επιθετικός και αυτό να προκαλέσει αντιδράσεις. Στις 23.06 το ταυ τετράγωνο Αφροδίτης στους Διδύμους, Δία στον Τοξότη και Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να προκαλέσει συναισθηματική θύελλα και ψευδαισθήσεις που θα οδηγήσουν σε πληγές, καλό είναι να μην προτρέξεις να βγάλεις συμπεράσματα για νέες γνωριμίες ή πρόσωπα του παρελθόντος που επιδιώκουν και πάλι να μπουν στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Στις 17.06 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και επικεντρώνεσαι στο να κλείσεις ζητήματα ή κύκλους σχέσεων που αφορούν την προσωπική σου ζωή, τις φιλικές σου σχέσεις, σχέδια και όνειρα που έχεις θέσει, συλλογικές προσπάθειες που συμμετέχεις. Οι ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν δεν αφήνουν περιθώρια για διαυγή σκέψη και δράση, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Δία στον Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει πιθανές αυταπάτες και ωραιοποίηση προσώπων ή καταστάσεων στις οποίες εμπλέκεσαι που πιθανά θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις και αντιλήψεις και τελικά στην απογοήτευση αν δεν δείξεις προσοχή.

Παράλληλα, η αντίθεση Άρη και Ερμή στον Καρκίνο με Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση από τους Ιχθύες ενισχύει την θολή σκέψη και πιθανά συναισθηματικά ξεσπάσματα, καθώς είναι πιθανό να υπάρχουν έντονες προστριβές στη δουλειά που θα οδηγήσουν σε σύγκρουση. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, μόνο που δεν σου είναι εύκολο να εκφραστείς και αυτό σε οδηγεί σε έντονη εσωστρέφεια, μοναχικότητα, θλίψη.

Στις 21.06 έχουμε το θερινό ηλιοστάσιο, όπου ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο και μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογισμού για το επόμενο διάστημα που εντείνει την εσωστρέφεια και τη διάθεση να αποτραβηχτείς από όλους και όλα. Ο συναισθηματισμός δεν αφήνει περιθώρια για αντικειμενική αντιμετώπιση των πραγμάτων, πρόσεξε στην καθημερινότητα γιατί είσαι επιρρεπής σε λάθη. Στις 23.06 το ταυ τετράγωνο Αφροδίτης στους Διδύμους, Δία στον Τοξότη και Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να φέρει στο προσκήνιο νέες γνωριμίες μέσα από τον φιλικό περίγυρο που θα σε ενθουσιάσουν, όμως καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά τι αποζητούν οι άλλοι από εσένα και η απογοήτευση καραδοκεί. Άφησε τον χρόνο να δείξει ποιοι είναι αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Στις 17.06 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που δονεί για τα καλά σημαντικούς τομείς της ζωής σου, αυτούς της οικογένειας και της καριέρας. Ζητήματα που πιθανά σε απασχόλησαν τον τελευταίο καιρό καλείσαι να τα οριστικοποιήσεις, μόνο που οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα περίεργες, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Δία στον Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί αμετροέπεια και λανθασμένες εκτιμήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε μονοπάτια απογοήτευσης. Καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν την επαγγελματική και οικογενειακή πορεία αν δεν μπορείς να δεις τα πράγματα με αντικειμενική ματιά.

Παράλληλα, η αντίθεση Άρη και Ερμή στον Καρκίνο με Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση από τους Ιχθύες αυξάνει κατακόρυφα την ένταση στις σχέσεις με το φιλικό περιβάλλον ή δεν αποκλείεται να συγκρουσθείς σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην δυναμιτίσεις το κλίμα και να προσπαθήσεις να δραστηριοποιηθείς εκτονώνοντας την τόση ενέργεια σε δράση και όχι σε παιχνίδια επιβολής.

Στις 21.06 έχουμε το θερινό ηλιοστάσιο, όπου ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο και αφήνεις πίσω τις υποχρεώσεις της καριέρας, θέλοντας να επικεντρωθείς στο φιλικό σου περιβάλλον, να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου, να έρθεις σε επαφή με πρωτοποριακά άτομα που έχουν να σου δώσουν πολλά. Προσπάθησε να μην γίνεις απαξιωτικός και εριστικός με όσους δεν μπορούν να αντιληφθούν τα πιστεύω σου γιατί οι κόντρες δεν θα λείψουν. Στις 23.06 το ταυ τετράγωνο Αφροδίτης στους Διδύμους, Δία στον Τοξότη και Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις στην καριέρα που μπορεί να στοιχίσουν οικονομικά αλλά και σε ότι αφορά τη φήμη σου, γι’ αυτό βάζεις υπερβολικούς στόχους και πρόσεξε πιθανές προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Στις 17.06 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και έρχεσαι αντιμέτωπος με θέματα που αφορούν το στενό και ευρύτερο περιβάλλον σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις για ζητήματα που θέλεις να κλείσεις. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις κινήσεις σου, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Δία στον Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σου δημιουργήσει αυταπάτες, υπερβολικές απαιτήσεις και να δείξεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που το πιθανότερο είναι να σε απογοητεύσουν εξαπατώντας σε σέ υποσχέσεις. Η διαίσθησή σου είναι ένα όπλο που θα πρέπει να «χρησιμοποιήσεις», καθώς θα σε καθοδηγήσει μοναδικά.

Παράλληλα, η αντίθεση Άρη και Ερμή στον Καρκίνο με Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση από τους Ιχθύες απογειώνει τις αντιπαραθέσεις και τον εκνευρισμό στην καριέρα και στην οικογένεια και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν, αν δεν προσπαθήσεις να βρεις τη χρυσή τομή και να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με ψυχραιμία. Μείνε μακριά από χειριστικές διαθέσεις, σκληρές κουβέντες, πράξεις που θα κοστίσουν πολύ για να καταφέρεις να διατηρήσεις ισορροπίες σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Στις 21.06 έχουμε το θερινό ηλιοστάσιο, όπου ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο και κυριαρχεί η διάθεση για να εξελιχθείς σε επαγγελματικό επίπεδο θέλοντας έτσι να προβληθείς και να απογειώσεις την δημόσια εικόνα σου. Η καριέρα έχει απαιτήσεις και οι ευθύνες αυξάνονται, κάτι που μπορεί να σε αγχώσει. Μακριά πρέπει να μείνεις από καυγάδες με ανωτέρους σου. Στις 23.06 το ταυ τετράγωνο Αφροδίτης στους Διδύμους, Δία στον Τοξότη και Ποσειδώνα στους Ιχθύες θολώνει και σε ωθεί σε υπερβολές τόσο στην κατανάλωση του ποτού, όσο και σε ερωτικά ζητήματα. Πρόσεχε γιατί δίνοντας αφειδώς εμπιστοσύνη σε πρόσωπα αμφιλεγόμενα το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Στις 17.06 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που σε καλεί να επικεντρωθείς στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα με μόνο σου στόχο να νιώσεις ασφάλεια. Οι ιδιαίτερες συνθήκες που υπάρχουν όμως μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Δία στον Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν σε βοηθά να έχεις ευθυκρισία και δεν αποκλείεται να υπερεκτιμήσεις κινήσεις ή να ξεφύγεις σε επίπεδο εξόδων που θα σου στοιχίσουν οικονομικά και ψυχολογικά.

Παράλληλα, η αντίθεση Άρη και Ερμή στον Καρκίνο με Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση από τους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει κλίμα συγκρούσεων στις σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον σου και είναι πιθανό να δεχθείς επιθέσεις ή να επιτεθείς σφοδρά προκαλώντας προβλήματα. Δείξε ψυχραιμία και δραστηριοποιήσου σε ότι αφορά πνευματικές αναζητήσεις και επαφές με το εξωτερικό ενεργά για να μπορέσεις να εκτονώσεις την ένταση και την διάθεση χειραγώγησης.

Στις 21.06 έχουμε το θερινό ηλιοστάσιο, όπου ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο και απογειώνει τη διάθεσή σου, καθώς βλέπεις την κάθε κατάσταση από την αισιόδοξη πλευρά της και τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει. Σημαντικό είναι για εσένα να συναναστρέφεσαι πρόσωπα με κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα, καθώς ανοίγουν οι ορίζοντές σου και σε βοηθά στην προσωπική σου εξέλιξη. Στις 23.06 το ταυ τετράγωνο Αφροδίτης στους Διδύμους, Δία στον Τοξότη και Ποσειδώνα στους Ιχθύες χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς πιθανές οικονομικές και επιχειρηματικές κινήσεις να μην γίνονται με ξεκάθαρη σκέψη και αυτό να οδηγήσει σε απώλειες. Προσοχή και στον έρωτα, γιατί η ανασφάλεια απογειώνεται και οι υπερβολές μόνο σε σφοδρές αντιπαραθέσεις θα οδηγήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Στις 17.06 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονά σου με τους Διδύμους επικεντρώνει κυρίως την προσοχή σου στις συναισθηματικές σου ανάγκες σε σχέση με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου, καθώς πιθανά να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που καλείσαι να κλείσεις μέσα σε συνθήκες έντασης και υπέρμετρης ευαισθησίας. Το τετράγωνο του ανάδρομου Δία στο ζώδιό σου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν βοηθά στο να δεις τα πράγματα με ρεαλισμό και δεν αποκλείεται να υπερβάλεις σε συμπεριφορές και αποφάσεις με πιθανό αποτέλεσμα την απογοήτευση.

Παράλληλα, η αντίθεση Άρη και Ερμή στον Καρκίνο με Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση από τους Ιχθύες δημιουργεί ιδιαίτερα συγκρουσιακές συνθήκες, καθώς εγείρει έντονα ζητήματα καχυποψίας και που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς με ηρεμία και αυτό θα οδηγήσει πιθανά σε αντιπαραθέσεις που θα κοστίσουν οικονομικά και ψυχολογικά. Προσοχή και στους ερωτικούς καυγάδες γιατί δεν θα είναι δύσκολο να προκύψουν δράματα.

Στις 21.06 έχουμε το θερινό ηλιοστάσιο, όπου ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο και μπαίνεις σε μία έντονη εσωστρέφεια, καθώς επιδιώκεις περισσότερο να παρατηρείς παρά να εκφράζεις αυτά που σκέφτεσαι. Κινήσεις οικονομικής φύσεως πιθανά να σε απασχολήσουν, είναι βέβαιο ότι το ένστικτό σου θα σε καθοδηγήσει μοναδικά. Στις 23.06 το ταυ τετράγωνο Αφροδίτης στους Διδύμους, Δία στο ζώδιό σου και Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να φέρει στο προσκήνιο νέες γνωριμίες που θα παίξουν ρόλο στην προσωπική σου ζωή, όμως είναι επιτακτική ανάγκη να είσαι επιφυλακτικός γιατί η τάση να ωραιοποιείς τους άλλους θα οδηγήσει σε πληγές. Προσοχή και σε οικονομικά ζητήματα στις συνεργασίες σου, γιατί δεν είναι απίθανο να κάνεις ανοίγματα που δεν έχεις σκεφτεί λογικά και αντικειμενικά, κάτι που θα κοστίσει στην τσέπη σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Στις 17.06 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που θέλεις να λήξεις και καταστάσεις δουλειάς και καθημερινότητας που επιδιώκεις να οριστικοποιήσεις. Το τετράγωνο του ανάδρομου Δία στον Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη και μπορεί να οδηγηθείς σε υπερβολές λόγω έντονου συναισθηματισμού που να σου στοιχίσουν. Προσοχή στη διαχείριση παρασκηνίου που έρχεται στο προσκήνιο στη δουλειά γιατί η αμετροέπεια δεν θα βοηθήσει.

Παράλληλα, η αντίθεση Άρη και Ερμή στον Καρκίνο με Πλούτωνα και Κρόνο στο ζώδιό σου και τον Ποσειδώνα να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση από τους Ιχθύες ανεβάζει κατακόρυφα την νευρικότητα και έρχονται στην επιφάνεια ανταγωνιστικές συμπεριφορές τόσο από το ταίρι όσο και από συνεργάτες σου. Είναι καλύτερο να προσπαθήσεις να βρεις την χρυσή τομή για τα όποια προβλήματα προκύψουν αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν προβλήματα σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε έντονη διάθεση χειρισμού και επιβολής που μπορεί να δεχθείς, αλλά και να εκδηλώσεις.

Στις 21.06 έχουμε το θερινό ηλιοστάσιο, όπου ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο και ανοίγει μία περίοδος έντονης κοινωνικότητας για εσένα. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και είναι βέβαιο ότι δεν θα διστάσεις να καταπιέσεις ανάγκες και επιθυμίες, θέλοντας να επικρατήσεις ηρεμία τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Στις 23.06 το ταυ τετράγωνο Αφροδίτης στους Διδύμους, Δία στον Τοξότη και Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να φέρει προτάσεις σε εργασιακό επίπεδο που φαίνονται ιδανικές, όμως το πιθανότερο είναι να μην ανταποκρίνονται σε αυτά που σου υποσχέθηκαν, γι’ αυτό μην βιαστείς να προχωρήσεις σε κινήσεις και αποφάσεις που θα είναι λανθασμένες. Η διαίσθησή σου θα δώσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσένα, εμπιστεύσου την!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Στις 17.06 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και καλείσαι να αντιμετωπίσεις θέματα που αφορούν στην προσωπική σου ζωή, σε ότι αφορά φιλικές σχέσεις, σε σχέση με τους στόχους που θέλεις να επιτύχεις, σε ότι έχει να κάνει με τις συλλογικές δραστηριότητες που αναμιγνύεσαι. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε αποφάσεις, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Δία στον Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν σου αφήνει περιθώρια να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να δράσεις και να κινηθείς και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε υπερβολές λόγω έντονου συναισθηματισμού και υπεραισιοδοξίας που θα οδηγήσουν σε λάθη και εν τέλει στην απογοήτευση.

Παράλληλα, η αντίθεση Άρη και Ερμή στον Καρκίνο με Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση από τους Ιχθύες ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση σε ότι αφορά την επικοινωνία και τη δράση στην δουλειά και θα πρέπει να μπεις σε μία διαδικασία υποχωρήσεων και διαλλακτικότητας αν δεν θέλεις να συγκρουσθείς μετωπικά με συναδέλφους και να προκληθούν σοβαρά ζητήματα. Το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρξει θα λυθεί μόνο με λογική σκέψη και ώριμη προσέγγιση των πραγμάτων.

Στις 21.06 έχουμε το θερινό ηλιοστάσιο, όπου ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο και η καθημερινότητα ανεβάζει στροφές, καθώς υποχρεώσεις και αγγαρείες μπορεί να λειτουργούν πιεστικά και να σε γεμίσουν άγχος και διάθεση να επικρίνεις τους γύρω σου. Μπορείς να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες και να βάλεις άσκηση στη ζωή σου τονώνοντας ζωτικά τον οργανισμό σου. Στις 23.06 το ταυ τετράγωνο Αφροδίτης στους Διδύμους, Δία στον Τοξότη και Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να φέρει νέες ερωτικές γνωριμίες στο προσκήνιο που να σου κινήσουν το ενδιαφέρον, προσοχή γιατί εμπιστευόμενος άνευ όρων κάποιον το πιθανότερο είναι να πληγωθείς. Το πέρασμα του χρόνου θα δείξει τις πραγματικές προθέσεις και διαθέσεις.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Στις 17.06 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη σε ωθεί στο να ασχοληθείς με θέματα καριέρας και οικογένειας, καθώς δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις κινήσεις για να λύσεις καταστάσεις που σε απασχολούν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι και αν αποφασίσεις, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Δία στον Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στο ζώδιό σου μπορεί να μην σου επιτρέπει να δεις την πραγματικότητα, να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις και τελικά να οδηγηθείς σε λάθη που θα σου στοιχίσουν.

Παράλληλα, η αντίθεση Άρη και Ερμή στον Καρκίνο με Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση από το ζώδιό σου εγείρει ζητήματα επιβολής και χειρισμού σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και αν δεν καταφέρεις να διαχειριστείς την ένταση το μόνο που θα προκύψει είναι σφοδρές αντιπαραθέσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να αντιληφθείς τι θέλει το ταίρι σου και να μην επιτρέψεις να υπάρξουν εκρήξεις θυμού, αλλά μόνο πάθους και αισθησιασμού.

Στις 21.06 έχουμε το θερινό ηλιοστάσιο, όπου ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο αυξάνοντας κατακόρυφα την παιδικότητα, το κέφι, τη χαρά, τη διάθεση για διασκέδαση και απόλαυση χαλαρών στιγμών. Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς λάμπεις και γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου, καλό είναι μόνο να αποφύγεις εγωκεντρικές διαθέσεις που θα ενοχλήσουν. Στις 23.06 το ταυ τετράγωνο Αφροδίτης στους Διδύμους, Δία στον Τοξότη και Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δεν αποκλείεται να εγείρει οικονομικά ζητήματα στην οικογένεια, καλό είναι να μην βιαστείς σε κινήσεις που μπορεί να μην έχεις σκεφτεί με ρεαλιστικούς όρους, καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε λάθη λόγω υπεραισιοδοξίας και έντονου συναισθηματισμού που θα θολώσουν την κρίση σου.

The post Τι προβλέπουν τα ζώδια από 17-14.6.2019; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, ιχθύες, νέα, δραση, θλίψη, αμετροέπεια, κινηση στους δρομους, αξια, Καλή Χρονιά, χρυση αυγη, επιθυμιες, θλίψη, δουλεια, ζηλια, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, οριζοντες, παιχνιδια, περιοδος, αγχος, αμετροέπεια, ατμοσφαιρα, γινονται, γινε, γινεσαι, διαστημα, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, δωσει, ευκολο, ευκολα, εκρηκτικο, εβδομαδα, ενεργεια, ενδιαφεροντα, ενεργα, ενστικτο, εξελιξη, επικοινωνια, επενδυσεις, εριστικος, ερχεται, ερχονται, ερχεσαι, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ηλιος, ηρεμια, θαλπωρη, θυμασαι, θυελλα, θυμησου, εικονα, καχυποψια, κλιμα, λαθη, λαθος, ληψη, λογια, μακρια, ματια, μπορεις, μυστικα, ο ηλιος, οικογενεια, περιβαλλον, προβληματα, ρολο, σκεφτεσαι, σχεδια, ταση, τετραγωνο, τομη, φαινονται, φημη, χατζηβασιλειου, χρυση, χρυση τομη, χαρα, ψευδαισθησεις, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ομορφα, ασφαλεια, ευχερεια, ιδιαιτερα, ιχθύες, μεινε, πληροφοριες, πληγες, τοξοτη, θεματα
Τυχαία Θέματα