Τί προβλέπουν τα ζώδια από 25.11-1.12.2019

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! H Νέα Σελήνη στον Τοξότη που πραγματοποιείται στις 26.11 σε ωθεί στο να πραγματοποιήσεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που πιθανά

σε ενδιαφέρουν αλλά και σε ζητήματα στις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Η διασκέδαση θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς είναι βέβαιο ότι θα επιδιώξεις να περάσεις μοναδικά και όποια παρέα κι αν βρεθείς και αυτό δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σου πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο. O Άρης στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές δράσεις που έχεις γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και επιδιώξεις κυρίως να προβληθείς σε ότι αφορά την επαγγελματική σου πορεία γι’ αυτό και δεν θα χάσεις κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σε βοηθήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη. Πρόσεχε γιατί η αποστασιοποίηση σε συναισθηματικό επίπεδο και αυτό δεν βοηθά στο να δεθείς με πρόσωπα που μπορεί να γνωρίσεις και να παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή. Στις 28.11 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές νέες ευκαιρίες που θα δρομολογήσουν εξελίξεις στην καριέρα σου αλλά και νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν σε όλα τα επίπεδα. Στις 29.11 το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να βάλεις γερές βάσεις σε οικονομικές συμφωνίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επαγγελματική σου εξέλιξη καθώς φαίνεται να αναγνωρίζεται η προσπάθειά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! H Νέα Σελήνη στον Τοξότη που πραγματοποιείται στις 26.11 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να κάνεις νέα ξεκινήματα. Η ένταση και το πάθος στην προσωπική σου ζωή απογειώνει τη σχέση σου και μπορεί να φέρει μοναδικές στιγμές για εσένα και το ταίρι σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν και να προκαλέσουν συναισθηματική θύελλα. O Άρης στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει ιδιαίτερη ένταση με συνεργάτες και σύντροφο και δεν αποκλείεται αν δεν καταφέρεις να διαχειριστείς τα νεύρα σου να οδηγήσει σε οριστικές ρήξεις, επηρεάζοντας κυρίως τον γεννημένο στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεση σου και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά καθώς θέλεις να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να κοινωνικοποιηθείς και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μοναδικό ξεφάντωμα με πρόσωπο του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Πιθανή είναι νέοι έρωτες που μπορεί να κυριαρχήσουν στη ζωή σου και να αλλάξουν την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Στις 28.11 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κεραυνοβόλους έρωτες που μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Στις 29.11 το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δώσει σημαντικές συμφωνίες σε επίπεδο συνεργασιών που να βάλουν γερά θεμέλια στην προσωπική σου κοσμοθεωρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! H Νέα Σελήνη στον Τοξότη που πραγματοποιείται στις 26.11 ανοίγει μία νέα περίοδο στη ζωή σου και σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες που μπορεί να έχεις και να θέλεις να προωθήσεις. Πιθανό είναι να έρθουν νέα πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αρκεί αρχικά να προσπαθήσεις να δείξεις κατανόηση στις διαθέσεις τους και δευτερευόντως να εκφράσεις ξεκάθαρα και σαφέστατα τι θέλεις και εσύ από αυτούς φροντίζοντας έτσι να εκφράσεις τις προσωπικές σου ανάγκες. O Άρης στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο εντείνει τη νευρικότητα σε καθημερινό επίπεδο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις με πρόσωπα από το συνοδευτικό περιβάλλον που θα έρθει σε ρήξη γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω εντείνοντας το πάθος την ανάγκη για να συγχωνευτεί σου με το σύντροφό σου, παράλληλα όμως δίνει και την καχυποψία με τη ζήλια και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες συγκρουσιακές διαθέσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Στις 28.11 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές νέες γνωριμίες στο προσκήνιο που θα απογειώσουν το ερωτικό στοιχείο και θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε ερωτικό επίπεδο. Στις 29.11 το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις σε εργασιακό επίπεδο που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη σε ότι αφορά τα οικονομικά σου, οφέλη που έχεις καταφέρει να κερδίσεις με την προσωπική σου προσπάθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! H Νέα Σελήνη στον Τοξότη που πραγματοποιείται στις 26.11 σου δίνει την ευκαιρία για καινούργιες καταστάσεις σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά καθώς δεν αποκλείεται να δεχτείς νέες προτάσεις εργασίας που θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες και θα σηματοδοτούν για εσένα ένα νέο πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι γιατί η ένταση λόγω εμμονών και γκρίνιας μπορεί να εκτοξευτεί στα ύψη και να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. O Άρης στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει κατακόρυφα τη νευρικότητα στην ερωτική σου ζωή και πιθανό είναι να έρθει σε σύγκρουση με το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει κάτι που μπορεί να δημιουργήσει η ψυχρότητα και απόσταση μεταξύ σας.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδιαίτερα θετική διάθεση σε ότι αφορά την κοινωνικότητα και την επικοινωνιακή διάθεση που αναπτύσσεις καθώς θέλεις να αρέσεις, να φλερτάρεις, γι’ αυτό και μπαίνεις σε μία περίοδο που είναι βέβαιο ότι θα επιβιώσεις να βγεις και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα. Σημαντικό ρόλο παίζουν για σένα οι σχέσεις και οι συνεργασίες γι’ αυτό και προσπαθείς να επικρατεί η αρμονία και ισορροπία. Στις 28.11 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να έρθουν στο προσκήνιο ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν το ερωτικό στοιχείο στη ζωή σου. Στις 29.11 το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ρεαλιστικές συζητήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις γερά θεμέλια στη σχέση σου κάτι που θα βοηθήσει στο να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! H Νέα Σελήνη στον Τοξότη που πραγματοποιείται στις 26.11 σηματοδοτεί μία νέα αισιόδοξη και χαρούμενη περίοδος στη ζωή σου καθώς επικεντρώνεται στον έρωτα την προσωπική σου ζωή στη δημιουργικότητα στη διασκέδαση. Πιθανό είναι να πάρεις αποφάσεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου για να περάσετε σε επόμενο στάδιο που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά και ευεργετικά για εσάς. Δεν αποκλείεται βέβαια να υπάρξουν νέες σημαντικές γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στον έρωτα και θα ανοίξουν ένα νέο κύκλο πραγμάτων πολύ σημαντικών για εσένα. O Άρης στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο και πιθανό είναι να υπάρξουν αντιπαραθέσεις που θα οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις με πρόσωπα σημαντικά μέχρι τώρα στη ζωή σου.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και δημιουργεί ιδιαίτερα τη διάθεση για να προσφέρει σε καθημερινό επίπεδο και κυρίως στην εργασία σου καθώς αυτό είναι που σε ικανοποιεί έντονα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις τις εμμονές γιατί είναι αυτές που θα δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα με τους γύρω σου καθώς η ένταση παραμονεύει. Στις 28.11 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές νέες ευκαιρίες εργασιακό επίπεδο που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου και θα αλλάξουν την πορεία του επαγγελματικού προσδιορισμού σου. Στις 29.11 το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την κατανόηση και την ανάγκη για συνεννόηση σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν και αφορούν την οικογένεια και πως θα σταθεροποιήσει ζητήματα που μπορεί να προκύψουν μέσα σε αυτήν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! H Νέα Σελήνη στον Τοξότη που πραγματοποιείται στις 26.11 ανοίγει μία νέα περίοδο καταστάσεων και ζητημάτων που μπορεί να απασχολούν την οικογενειακή σου ζωή και καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς επίσης με ζητήματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν να θυμάσαι ότι η διαίσθησή σου είναι έντονη και μπορεί να σε καθοδηγήσει με καθοριστικό τρόπο σε πιθανές συμφωνίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. O Άρης στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος, καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις που μπορεί να κοστίσουν σημαντικά στη σχέση σου.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και η ερωτική σου ζωή παίρνει φωτιά καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βγεις να διασκεδάσεις να φλερτάρεις και να περάσεις μοναδικά με τα πρόσωπα που έχεις στη ζωή σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν καθώς μαγνητίζεις με την αυτοπεποίθησή το πάθος και την ένταση πού εκπέμπεις. Στις 28.11 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για κεραυνοβόλους έρωτας που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σου και θα εκτοξεύσουν συναισθήματα και καρδιοχτύπι. Στις 29.11 το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσεις με σταθερά βήματα εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και που μπορεί να έχουν μεγάλη διάρκεια στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! H Νέα Σελήνη στον Τοξότη που πραγματοποιείται στις 26.11 σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά εμπορικά ζητήματα, δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία που σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να δεχτείς προτάσεις άκρως ενδιαφέρουσες για εσένα. Ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα μπορεί να υπάρχει και σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό να μπορείς να ξεπεράσεις καταστάσεις και φαίνεται ότι είναι πολύ πιθανό να συμβεί. O Άρης στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει τα πάνω – κάτω σε οικονομικό επίπεδο αφού δεν αποκλείεται να έρθουνε ξαφνικά έξοδα που θα σε αιφνιδιάσουν και θα σου δημιουργήσουν έντονη. Προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να διαχειριστείς με ψυχραιμία την όποια κατάσταση προκύψει.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω επικεντρώνει τη διάθεσή σου κυρίως σε ότι αφορά τις οικογενειακές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις όμορφα στο προσωπικό σου χώρο με τα δικά σου πρόσωπα και να μην αφήσεις περιθώρια να φύγει κάποιος δυσαρεστημένος. Στις 28.11 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες επίπεδο ακίνητης περιουσίας που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά σε οικονομικό επίπεδο γι’ αυτό μη διστάσεις να εξετάσεις πιθανές προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν. Στις 29.11 το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σε βοηθήσει να συζητήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να δρομολογήσει σταθερά την πορεία τους ή πιθανή επίλυση τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! H Νέα Σελήνη στον Τοξότη που πραγματοποιείται στις 26.11 ανοίγει μία νέα περίοδο διαχείρισης οικονομικών ζητημάτων καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν ζητήματα με οικονομικές εκκρεμότητες ή λογαριασμούς που μπορεί να έχεις και να έχεις την ευκαιρία να τους δρομολόγηση. Μία νέα περίοδο μπορεί να υπάρξει και σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή καθώς το πάθος απογειώνει τη σχέση σου και μπορείς να περάσεις απολαυστικές στιγμές με το ταίρι σου. O Άρης στο ζώδιό σου σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο δεν βοηθά να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε σχέσεις και συνεργασίες, αυτό όμως είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις καθώς δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε συγκρουσιακές καταστάσεις που θα επέλθει τελικά ρήξη. Ιδιαίτερα επηρεάζεσαι ο γεννημένος στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να βγεις να κοινωνικοποιηθεί σου να περάσεις όμορφα με το κοντινό σου περιβάλλον αλλά και με πρόσωπα που μπορείς να γνωρίσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι που θα παρευρεθείς. Οικονομικές συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο μπορεί να είναι πολύ αποδοτικές για εσένα. Στις 28.11 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά και ευεργετικά. Στις 29.11 το εξάγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις με λογικά επιχειρήματα πιθανές απόψεις και σκέψεις και να επιδιώξεις νέες συνεργασίες που μπορεί να έχουν πολύ γερές βάσεις για την εξέλιξή τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! H Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που πραγματοποιείται στις 26.11 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να κάνεις ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου που σου κινούν το ενδιαφέρον. Σημαντικές νέες συνεργασίες ή νέες γνωριμίες που μπορεί να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή είναι πιθανό να προκύψουν, καλό είναι βέβαια να μην γίνεις έντονα εγωιστής και υποκειμενικός δίνοντας την ευκαιρία και στους άλλους να εκδηλώσουν τι πραγματικά θέλουν από σένα. O Άρης στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές καταστάσεις που εκκρεμούν και μπορεί να σε ενοχλούν ακόμα στο προσκήνιο και να δυναμιτίσουν το κλίμα στην καθημερινότητα φέρνοντας σε ρήξη με πρόσωπα που επιστρέφει στη συνέχεια.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και επικεντρώνεται κυρίως στο πώς να εξομαλύνει στα οικονομικά σου γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να δραστηριοποιηθεί σε ότι αφορά σχέδια για νέους πόρους εισοδήματος. Η ανάγκη να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου είναι διάχυτη και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές πάθους και ερωτισμού. Στις 28.11 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο που θα είναι θετικές για εσένα, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου πιθανές προτάσεις που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Στις 29.11 το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις θέματα του παρελθόντος που μπορεί να αφορούν τα οικονομικά σου και να υπάρξουν συζητήσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη σταθερότητα του εισοδήματός σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! H Νέα Σελήνη στον Τοξότη που πραγματοποιείται στις 26.11 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά το παρελθόν και καταστάσεις που μπορεί να εκκρεμούν και να μην έχουν επιλυθεί. Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι σου δίνεται μία ευκαιρία να αφήσεις πίσω σου φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να έχουν ενταθεί λόγω τραυμάτων και πληγών που ακόμα δεν μπορείς να διαχειριστείς. Είναι η στιγμή που μπορείς να απελευθερωθείς από ότι λειτουργεί επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου και δεν σε αφήνει να πετάξεις. O Άρης στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο απογειώνει την ένταση στο φιλικό περιβάλλον και πιθανό είναι να έρθεις σε αντιπαραθέσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε αποστασιοποίηση με πρόσωπα που μέχρι τώρα έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο για σένα.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου δίνοντας σου τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς γοητεύεις με τον δυναμισμό και τη λάμψη που εκπέμπεις. Είναι σημαντικό βέβαια να μην επικεντρωθείς μόνο στις προσωπικές σου ανάγκες γιατί αυτό θα οδηγήσει σε έντονα εγωιστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Στις 28.11 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να υπάρξουν ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή γι’ αυτό μην χάσεις ευκαιρίες για έξοδο και διασκέδαση. Στις 29.11 το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Κρόνο στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία να συζητήσεις με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος για να δρομολογήσεις πιθανούς στόχους που έχεις βάζοντας γερά θεμέλια και συζητώντας με ρεαλιστικούς όρους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! H Νέα Σελήνη στον Τοξότη που πραγματοποιείται στις 26.11 και σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά ζητήματα με τα κοντινά σου πρόσωπα καθώς δεν αποκλείεται να αρχίσει μία νέα περίοδο για τη σχέση σου ξεπερνούν ότι πιθανά έχει δημιουργηθεί και έχει προκαλέσει προβλήματα. Εμπορικές συμφωνίες, θέματα διαδικτύου και επικοινωνίας έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. O Άρης στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει την ένταση κατακόρυφα σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και δεν αποκλείεται να έρθει σε ευθεία σύγκρουση με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτήν. Πρόσεξε γιατί η ρήξη είναι κοντά και καλό είναι να την αποφύγεις.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω ανεβάζοντας τον συναισθηματισμό και εντείνοντας πιθανές ευαισθησίες καθώς νιώθεις ότι μπορείς να βρεθείς δίπλα σε οποιονδήποτε θέλει τη βοήθειά σου. Επικεντρώνεσαι στον ευχαριστήσεις το ταίρι σου και να δημιουργήσεις ένα έντονα ρομαντικό και τρυφερό σκηνικό για να βιώσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Στις 28.11 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα σε αιφνιδιάσουν και θα προκαλέσουν συναισθηματική θύελλα. Στις 29.11 το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εκλογικεύει τα έντονα συναισθήματα και δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να δρομολογήσεις επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να έχεις.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! H Νέα Σελήνη στον Τοξότη που πραγματοποιείται στις 26.11 και πιθανά να ανοίξει μία νέα περίοδο μπροστά σου που θα παίξει σημαντικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που να σε ενδιαφέρουν ή να υπάρξει θετική εξέλιξη των πραγμάτων στην ήδη υπάρχουσα επαγγελματική σου στέγη. Σημαντικές εξελίξεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς πιθανές είναι οι αποφάσεις για επισημοποίηση της. O Άρης στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος και καλά θα κάνεις να κρατήσει χαμηλούς τόνους γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα μεταξύ σας.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε φιλικό επίπεδο και στις παρέες σου γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να υπάρξει ένταση με το ταίρι σου καθώς είναι έντονη η ανεξαρτησία και η επαναστατικότητα από εκδηλώσεις. Στις 28.11 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα πρωταγωνιστήσουν στην ερωτική σου ζωή καθώς θα απογειώσουν το καρδιοχτύπι και θα φέρουν το κάτι διαφορετικό που έχεις ανάγκη. Στις 29.11 το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω οδηγεί στο να μπεις σε διαδικασία δρομολόγησης σπουδών και σεμιναρίων που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς ήρθε η στιγμή να πετύχεις τους στόχους σου θέτοντας γερά θεμέλια για αυτούς.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια από 25.11-1.12.2019 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα