Τι προβλέπουν τα ζώδια από 8-14.4.2019;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από τα e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις αυτή την εβδομάδα, καθώς πρωταγωνιστείς και η πίεση μπορεί να είναι ιδιαίτερα φορτική και να δημιουργήσει οι συγκρούσεις. Στις 10.04 το τετράγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει κατήφεια και απαισιοδοξία σε ότι αφορά την πορεία σου, ιδιαίτερα σε εργασιακό επίπεδο, καθώς κούραση, αναβλητικότητα και πιθανά εμπόδια να

χαλάσουν τη διάθεση σου. Καλό είναι να μην αναλάβεις ευθύνες περισσότερες από ότι πρέπει και δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι σου ζητηθεί. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς απογειώνει το ρομαντισμό, την τρυφερότητα και τη διάθεση να περάσεις μοναδικές στιγμές με το σύντροφο σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις ο αδέσμευτος καθώς πιθανές νέες γνωριμίες να δημιουργήσουν ψευδαισθήσεις και στο τέλος να απογοητευτείς, γι’ αυτό δώσε χρόνο.

Στις 13.04 το τετράγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εγείρει ανασφάλειες και φόβους που πιθανά να σε ωθήσουν στο να προσπαθήσεις να εξουσιάσεις ή να δημιουργήσεις ζητήματα παρασκηνιακά σε επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανό επίσης είναι να υπάρξουν χτυπήματα κάτω από το τραπέζι μέσα στον επαγγελματικό χώρο που θα σε απογοητεύσουν, χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις. Στις 14.04 ο Ήλιος από το ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και αποκαθιστά την κακή σου ψυχολογία, καθώς βρίσκεις θετικότητα, την αισιοδοξία, τη χαρά. Η διασκέδαση μπαίνει στη ζωή σου και είναι πιθανό να περάσει όμορφες στιγμές με παρέες και το ταίρι σου ξεφαντώνοντας.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις αυτή την εβδομάδα, καθώς ζητήματα του παρελθόντος εγείρουν φόβους και ανασφάλειες που θα σε αγχώσουν. Στις 10.04 το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την εσωστρέφεια και τη μοναχικότητα, καθώς θέματα του παρελθόντος μπορεί να ρίξουν την ψυχολογία σου δημιουργώντας ιδιαίτερα προβλήματα στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να απομακρυνθείς από το ταίρι σου. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς εξιδανικεύει πρόσωπα και καταστάσεις ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο, καθώς πιθανόν να έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, πρόσεξε όμως γιατί οι αυταπάτες μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα και στο τέλος να πληγωθείς.

Στις 13.04 το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τη διάθεση για επιβολή και χειρισμό λόγω ιδιαίτερων φόβων που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια, κυρίως σε ότι αφορά πληγές και τραύματα του παρελθόντος, πρόσεχε όμως γιατί θα έχει αντίκτυπο στην προσωπική σου ζωή δημιουργώντας προβλήματα. Στις 14.04 ο Ήλιος από τον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και έχεις την ευκαιρία να ισορροπήσεις ψυχολογικά, καθώς αντιμετωπίζεις ότι όποιο συναισθηματικό βαρίδι έχει υπάρξει μέχρι στιγμής με καλή διάθεση και βρίσκεις την ψυχική δύναμη και την αισιοδοξία να το αφήσεις πίσω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Έντονες διεργασίες υπάρχουν σε ότι αφορά στόχους και σχέδια που μπορεί να έχεις, παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις με φιλικά σου πρόσωπα που θα σε στεναχωρήσουν. Στις 10.04 το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει τις ευθύνες σε ότι αφορά πιθανούς στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και δεν αποκλείεται να αναλάβεις πράγματα περισσότερα από ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις. Πρόσεχε γιατί η δυσθυμία, η κατήφεια και η απαισιοδοξία πιθανά να δημιουργήσουν προβλήματα με φίλους σου. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς ωραιοποιεί πρόσωπα και καταστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις ή νέες γνωριμίες που να σε ενθουσιάσουν, θα πρέπει όμως να πάρεις το χρόνο σου και να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί δεν αποκλείεται να μην βλέπεις κάποια πράγματα ξεκάθαρα και στο τέλος να απογοητευτείς.

Στις 13.04 το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εγείρει ζητήματα ανασφαλειών και απωθημένων που κυρίως μπορεί να εκτονωθούν σε ότι αφορά το φιλικό σου περιβάλλον, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στις απαιτήσεις που έχεις από τους γύρω σου αλλά παράλληλα να προσέχεις γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν παιχνίδια παρασκηνιακά από φιλικά σου πρόσωπα που θα σε στεναχωρήσουν. Στις 14.04 ο Ήλιος από τον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και απογειώνει τη διάθεσή σου, καθώς βλέπεις τώρα με αισιοδοξία ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις σε στόχους και όνειρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Η επαγγελματική σου πορεία πρωταγωνιστεί αυτή την εβδομάδα, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και επιπλέον ευθύνες που να σε προβληματίσουν. Στις 10.04 το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει το άγχος και το τρέξιμο λόγω επιπλέον ευθυνών που πιθανά να αναλάβεις και είναι επιτακτική ανάγκη να διαχειριστείς με ψυχραιμία γιατί δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις την πίεση που νιώθεις σε πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος αλλά και στο ταίρι σου. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς εξιδανικεύει πρόσωπα και καταστάσεις, κυρίως σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που να θεωρήσεις ότι είναι ιδανικές, πρόσεχε όμως γιατί οι αυταπάτες θα οδηγήσουν σε πληγές.

Στις 13.04 το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στο φως ανασφάλειες απωθημένα και φόβους σε σχέση με την καριέρα σου και είναι πιθανό να συγκρουστείς με ανώτερους σου ή σημαντικά πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος θέλοντας να επιβληθείς. Προσοχή ακόμα και σε παρασκήνιο εις βάρος σου που θα σε πληγώσει, προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στις 14.04 ο Ήλιος από τον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και εκτοξεύει την αισιοδοξία σου, τη χαρά και την θετική διάθεση σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή, καθώς νιώθεις πιο δυναμικός από ποτέ στο να επιτύχεις τους στόχους σου.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Σπουδές, σεμινάρια, νομικά ζητήματα που ενδιαφέρουν και οι σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κόντρες αυτή την εβδομάδα. Στις 10.04 το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα απαισιοδοξίας, πίεσης και δυσθυμίας σε ότι αφορά νομικά ζητήματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν ή επαφές με το εξωτερικό που πιθανά να μην εξελίσσονται με τον τρόπο που επιθυμείς και αυτό λειτουργεί πιεστικά στην ψυχολογία σου. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να εξιδανικεύσει οικονομικές προτάσεις ή επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά να έρθουν στο τραπέζι, όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί ψευδαισθήσεις και αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη που θα σου στοιχίσουν τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Στις 13.04 το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί έντονα συναισθήματα ανασφάλειας που έρχονται στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρασκηνιακές διεργασίες σε βάρος σου από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που να σε στενοχωρήσουν. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς με επιβλητικές και χειρίστηκες διαθέσεις. Στις 14.04 ο Ήλιος από τον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και αποκαθιστά πλήρως τη διάθεσή σου, καθώς πια η αισιοδοξία και η χαρά είναι τα κυριότερα σου όπλα για να αντιμετωπίσεις όποια ζητήματα σε προβληματίζουν, παράλληλα όμως ο έρωτας απογειώνει την ψυχολογία σου και η διασκέδαση μπαίνει στο πρόγραμμά σου νιώθοντας ότι ήρθε η στιγμή να απολαύσεις τη ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Οικονομικά ζητήματα επιχειρηματικές δράσεις αλλά και η ερωτική σου ζωή βρίσκονται στο επίκεντρο και αυτή την εβδομάδα, προσοχή όμως γιατί οι συγκρούσεις μπορεί να είναι αναπόφευκτες. Στις 10.04 το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω βαραίνει την ψυχολογία σου και είναι πιθανό οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους να λειτουργούν πιεστικά και να σου δημιουργούν άγχος κάτι που σε ρίχνει. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ονειρεμένες συνθήκες σε ότι αφορά πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν ερωτικά, αλλά και συνεργασίες με απώτερο το οικονομικό όφελος. Θα πρέπει όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς η τάση να μην βλέπεις την πραγματικότητα ξεκάθαρα και να εξιδανικεύεις τις καταστάσεις μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια και τελικά να απογοητευτείς.

Στις 13.04 το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εγείρει με ένταση απωθημένα, ενοχές και ανασφάλειες σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις και δεν αποκλείεται να μπεις σε προσπάθεια να ελέγξεις πρόσωπα που αναμειγνύονται ή να διαπιστώσεις παρασκήνιο εις βάρος σου, κάτι που θα σε απογοητεύσει. Στις 14.04 ο Ήλιος από τον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη ισορροπώντας την ψυχολογία σου κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις αντιμέτωπος με τις πληγές σου, χωρίς όμως να φοβάσαι ότι δεν θα τις κατανικήσεις. Η αισιοδοξία και η θετικότητα δημιουργούν ιδανικό πλαίσιο για όμορφες στιγμές στο σπίτι.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις, παρασκήνιο και εντάσεις που να δημιουργήσουν προβλήματα. Στις 10.04 το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω λειτουργεί περιοριστικά στην διάθεσή σου και δεν αποκλείεται πιθανή απαισιοδοξία και κατήφεια να εκδηλωθεί έντονα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, προκαλώντας ψυχρότητα και απόσταση με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς εγείρει ψευδαισθήσεις και αυταπάτες σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου, γι’ αυτό καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός σε πιθανές προτάσεις εργασίας μπορεί να σου γίνουν γιατί πιθανόν να φαίνονται ονειρικές, όμως στην πραγματικότητα δεν αποκλείεται να μη βλέπεις ξεκάθαρα και να οδηγηθείς σε λάθη.

Στις 13.04 το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς ανασφάλειες, απωθημένα και ενοχές πιθανόν να οδηγήσουν σε τάσεις ελέγχου και επιβολής και αυτό να δημιουργήσει συγκρουσιακή κατάσταση τόσο με το ταίρι όσο και με τους συνεργάτες σου. Πιθανό παρασκήνιο μπορεί να έρθει στο φως και να σε απογοητεύσει. Στις 14.04 ο Ήλιος από τον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη δίνοντάς σου την ευκαιρία να ισορροπήσεις ψυχικά και συναισθηματικά και να αντιμετωπίσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου με αισιοδοξία, θετικότητα και χαρά. Σπουδαίες μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις νέους δρόμους της ζωής σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Η καθημερινότητα και η δουλειά σου σε απασχολούν γι’ ακόμα μία εβδομάδα, καλό βέβαια είναι να είσαι προσεκτικός γιατί οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται λόγω έντασης. Στις 10.04 το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω λειτουργεί περιοριστικά στη διάθεσή σου, καθώς πιθανά να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες και αγγαρείες που να πιέσουν να φορτώσεις το πρόγραμμά σου και αυτό είναι κάτι που θα σε οδηγήσει να εκδηλώσει άγχος, επικριτικότητα και γκρίνια στους γύρω σου. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί παραμυθένιες συνθήκες και ατμόσφαιρα στην ερωτική σου ζωή και εντείνει τη δημιουργικότητα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει ο αδέσμευτος, καθώς νέες γνωριμίες μπορεί να φαίνονται ονειρικές, όμως η πραγματικότητα μπορεί να είναι διαφορετική. Οι αυταπάτες και ψευδαισθήσεις θα οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα και μπορεί να πληγωθείς γι’ αυτό δώσε χρόνο για να δεις την αλήθεια.

Στις 13.04 το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει συγκρούσεις σε συναδελφικό επίπεδο στην καθημερινότητα, καθώς η ανάγκη επιβολής λόγω ανασφαλειών και φόβων που μπορεί να προκύψουν εκτοξεύει την ένταση κατακόρυφα. Πιθανό είναι το παρασκήνιο που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία για να μην υπάρχουν έντονες αντιπαραθέσεις. Στις 14.04 ο Ήλιος από τον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη δίνοντάς σου την ευκαιρία να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εργασιακές προτάσεις καθώς η αισιοδοξία και η χαρά που εκπέμπεις σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου τόσο σε εργασιακό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Ο έρωτας και η δημιουργικότητα τραβούν το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα προσοχή μόνο για τις πιθανές ευθύνες και άγχη που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις με το σύντροφο σου. Στις 10.04 το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εγείρει κατήφεια και απογοήτευση, καθώς πιθανά η σχέση σου με λειτουργεί πιεστικά στην ψυχολογία σου, θα πρέπει όμως να δείξεις ιδιαίτερη ψυχραιμία γιατί διαφορετικά η ψυχρότητα δεν αποκλείεται να κατακλύσει την προσωπική σου ζωή σου. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά ζητήματα και σε θέματα ακίνητης περιουσίας που θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν πιθανά να φαίνονται ιδανικές όμως, πρόσεξε γιατί οι ψευδαισθήσεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη και στο τέλος να απογοητευτείς.

Στις 13.04 το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τις ανασφάλειες και τα απωθημένα σε ερωτικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με το σύντροφό σου σε μία προσπάθεια επιβολής και χειρισμού που θα ξεσηκώσει αντιδράσεις. Προσοχή γιατί σε καλλιτεχνικές και δημιουργικές δράσεις μπορεί να υπάρξει παρασκήνιο εις βάρος σου. Στις 14.04 ο Ήλιος από τον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία το ζώδιό σου και σε βοηθάει να βρεις τη χαρά, την αισιοδοξία, και το κέφι σου, κάτι που θα λειτουργήσει μοναδικά σε προσωπικό επίπεδο. Έχεις την ευκαιρία τώρα να απογειώσεις την προσωπική σου ζωή και να βιώσεις τον έρωτα μοναδικά είτε με το σύντροφό σου είτε με πιθανές νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Συγκρουσιακές είναι οι διαθέσεις σου αυτή την εβδομάδα, καθώς οικογενειακά ζητήματα μπορεί να σε προβληματίσουν και δεν θα διστάσεις να ξεσπάσει σε οικεία σου πρόσωπα. Στις 10.04 το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Κρόνο στο ζώδιό σου εγείρει περισσότερες ευθύνες σε οικογενειακό επίπεδο που πιθανά λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διαχειριστείς με ήρεμη σκέψη και λογική τις όποιες καταστάσεις για να μην αντιπαρατεθείς έντονα με πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί υπέροχο κλίμα σε ότι αφορά την επικοινωνία, την ερωτική σου ζωή και εμπορικά ζητήματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, θα πρέπει όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς η τάση να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις που θα σου κοστίσουν σε όλα τα επίπεδα.

Στις 13.04 το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα, ενοχές και ανασφάλειες που προκαλούνται κυρίως από το οικογενειακό επίπεδο, προσπάθησε όμως να διαχειριστείς με ηρεμία ότι προκύψει γιατί οι συγκρούσεις διαφορετικά θα είναι σφοδρές. Πιθανό παρασκήνιο στην οικογένεια έρχεται στο φως και εκτοξεύει τη νευρικότητα και την ένταση. Στις 14.04 ο Ήλιος από τον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και επηρεάζουν την οικογένειά σου, καθώς ήρθε η στιγμή να κλείσεις ότι σε πονά και να απελευθερώσεις τον εαυτό σου από ψυχικά βάρη και πληγές του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Η επικοινωνία καθίσταται σημαντική και αυτή την εβδομάδα καθώς πρωταγωνιστεί ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος, μόνο που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί οι συγκρούσεις και οι αντιπαραθέσεις δεν αποκλείονται. Στις 10.04 το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω λειτουργεί περιοριστικά στη διάθεσή σου, σου δημιουργεί πιθανά απαισιοδοξία, κάτι που εκδηλώνεται έντονα στο κοντινό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να απομακρυνθείς και ψυχρανθείς από σημαντικά πρόσωπα για σένα. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν βοηθά να διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα οικονομικά σου, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς δείχνεις επιρρεπής σε σπατάλες και περιττά έξοδα που θα δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου.

Στις 13.04 το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τις ανασφάλειές, τους φόβους και τα απωθημένα που έρχονται στην επιφάνεια και εκδηλώνονται κυρίως στο κοντινό σου περιβάλλον, πρόσεξε όμως γιατί αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκύψουν θα είναι σφοδρές και οι εξελίξεις αρνητικές για εσένα. Παρασκηνιακές καταστάσεις εις βάρος σου πιθανόν να έρθουν στην επιφάνεια και να απογοητευτείς. Στις 14.04 ο Ήλιος από τον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη που λειτουργεί άκρως βοηθητικά για να επιτύχεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, καθώς επίσης και να επικοινωνήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο στο στενό σου περίγυρο όσο και σε κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορεί να βρεθείς. Οι νέες γνωριμίες να παίξουν καταλυτικό ρόλο αφού σε γεμίζουν αισιοδοξία.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αυτή την περίοδο και είναι βέβαιο ότι προσπαθώντας να κάνεις την καλύτερη διαχείριση και να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα που συναλλάσσεται. Στις 10.04 το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εγείρει ζητήματα που θα λειτουργήσουν πιεστικά τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, καθώς θα αναγκαστείς πιθανά να περιορίσεις έξοδα ή να δρομολογήσεις διαφορετικά τον προϋπολογισμό σου, κάτι που θα σου δημιουργήσει προσωρινά απαισιοδοξία και δυσθυμία. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου εξιδανικεύει πιθανές ανάγκες που μπορεί να έχεις και έχοντας την τάση να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγηθείς σε λάθος επιλογές τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αφήσεις το χρόνο να περάσει και να επιδιώξεις να δεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που μπορεί ο άλλος να σου προσφέρει και είναι ειλικρινές.

Στις 13.04 το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τους φόβους τις ανασφάλειες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που προκαλείται λόγω οικονομικών ζητημάτων, θα πρέπει όμως να καταλάβεις ότι η αξία σου δεν σχετίζεται με την οικονομική του ευρωστία ή όχι και να διαχειριστείς με ψυχραιμία πιθανή κτητικότητα που μπορεί να εκδηλώσεις στο ταίρι σου λόγω φόβων. Στις 14.04 ο Ήλιος από τον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και έχεις τώρα την ευκαιρία να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν, καθώς η χαρά και η αισιοδοξία δεν σε αφήνουν να πτοηθεί και βρίσκεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

The post Τι προβλέπουν τα ζώδια από 8-14.4.2019; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα