5 tips που αξίζει να αντιγράψεις και μας προτείνουν οι πιο στιλάτες Γαλλίδες

Οι Γαλλίδες είναι αδιαμφισβήτητα οι πιο στιλάτες γυναίκες καθώς έχουν έμφυτη την αίσθηση της μόδας και καταφέρνουν πάντα να κάνουν μοναδικές εμφανίσεις χωρίς καν να χρειάζεται να προσπαθήσουν ιδιαίτερα. Παρακάτω θα δεις μερικά tips για να ακολουθήσεις τις στιλιστικές τους προτάσεις και να «αντιγράψεις» το υπέροχο στιλ τους.

#1. Συνήθως δεν επιλέγουν πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων και προτιμάνε τα πιο μίνιμαλ κομμάτια που όμως έχουν κάτι να «πουν». Ένα μπεζ παντελόνι

με διακριτικό σκίσιμο στο τελείωμα και ένα blazer είναι ιδανικά ρούχα για τις καθημερινές εμφανίσεις τους.

#2. Πάντα δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στα τζιν που θα επιλέξουν και είναι ίσως ένα από τα ρούχα που σπάνια θα παραγγείλουν online. Προτιμούν να επισκέπτονται καταστήματα μέχρι να βρούνε το τέλειο τζιν που θα εφαρμόζει φανταστικά πάνω τους.

#3. Οι έντονοι γιακάδες είναι το σημείο κατατεθέν τους για φέτος που τα peter pan collars είναι τόσο δημοφιλή!

#4. Ο πιο αγαπημένος και κλασικός συνδυασμός μιας Γαλλίδας είναι το τζιν φορεμένο με λευκό πουκάμισο. Συνήθως θα ολοκληρώσουν αυτό το look με loafers, με sneakers ή ακόμα και με πάνινα, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες θα φορέσουν οπωσδήποτε και ένα ψάθινο καπέλο.

#5. Η καμπαρντίνα είναι το Νο1 πανωφόρι στην ντουλάπα τους και συνήθως την προτιμούν σε γήινες αποχρώσεις και σε πιο φαρδιές γραμμές. Σε γενικές γραμμές τα γήινα χρώματα κυριαρχούν στις γκαρνταρόμπες τους και τα προτιμούν γιατί με αυτά μπορούν να κάνουν πιο εύκολα χρωματικούς συνδυασμούς και να μην κάνουν κάποιο στιλιστικό λάθος. Επιπλέον αυτές οι αποχρώσεις δείχνουν πάντα πολύ πιο κομψές.

Οι Γαλλίδες δεν θα δώσουν τόση μεγάλη σημασία στα κοσμήματα αλλά θα επιλέξουν με προσοχή τα αξεσουάρ τους.

Διαβάστε ακόμα: 6 τρόποι για να φορέσεις το μακρύ μάλλινο παλτό σου και να κλέψεις τις εντυπώσεις

H πασίγνωστη fashionista Rocky Barnes μας δείχνει 4 τάσεις στα αξεσουάρ του Χειμώνα!

3 πρωτότυποι τρόποι για να φορέσεις τη ζακέτα σου αυτή τη σεζόν! (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα