Cotton Candy Blue: Το νέο χρώμα στα μαλλιά της Hilary Duff είναι απλά τέλειο!

Η Hilary Duff πριν από λίγες μέρες ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκαλύπτοντας τη νέα απόχρωση των μαλλιών. Ένα απαλό γαλάζιο στις άκρες τους που πολύ μας άρεσε.

Τελικά, ήταν μόνο η αρχή αφού χθες με ένα νέο post μοιράστηκε με τους followers, τη συγκλονιστική Cotton Candy Blue απόχρωση που υιοθέτησε. Και είναι

απλά τέλεια.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Hilary διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και πριν φέρει το παιδί της στον κόσμο αποφάσισε να απαρνηθεί το εμβληματικό buttery blonde για χάρη μια απίθανης απόχρωσης.

“Αμέσως μόλις επέστρεψα σπίτι από τη Νέα Υόρκη ήθελα να κάνω μια αλλαγή. Και ορκίζομαι πως αυτό δεν σημαίνει πως περιμένω αγόρι”, σχολίασε δίπλα από τη φωτογραφία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff)

Υπεύθυνη για το νέο της χρώμα είναι οι διάσημες hairstylists, Nikki Lee και Riwana Capri οι οποίες χρειάστηκαν σχεδόν μία ολόκληρη ημέρα για να το πετύχουν.

Αρχικά απομάκρυναν το κίτρινο χρώμα από τα μαλλιά της Duff και χρησιμοποίησαν μπλε και πράσινη απόχρωση.

“Έπρεπε να αποχρωματίσουμε το ήδη υπάρχον χρώμα και τους κίτρινους υποτόνους πριν απλώσουμε το μπλε. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα αφού το κίτρινο με το μπλε δημιουργούν μια πράσινη απόχρωση” εξήγησε η Lee.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki Lee | Hairstylist (@nikkilee901)

Η hairstylist επιμένει πως αν θέλετε να αποκτήσετε το συγκεκριμένο χρώμα, μην προσπαθήσετε να το δημιουργήσετε μόνες στο σπίτι. Μόνο ο επαγγελματίαw μπορεί.

Τι λέτε; Θα το σκεφτείτε;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Αυτά είναι τα ωραιότερα nail looks που είδαμε στα fashion shows AW21!

Την προσοχή σας παρακαλώ: Η Beyonce μόλις κουρεύτηκε και είναι απλά υπέροχη!

Keywords
Τυχαία Θέματα