Shopping guide: Το βάλσαμο ντεμακιγιάζ είναι το νέο trend στο skincare!

Ένα scroll down στο feed στο instagram αρκεί για να δεις beauty experts να ξεβάφονται μανιωδώς με το βάλσαμο ντεμακιγιάζ. Τρίβοντάς το στο πρόσωπο μετατρέπεται σε έλαιο καθαρισμού και ξεβάφει βαθιά χωρίς να αφήνει υπολείμματα μακιγιάζ!

Δεν είναι τυχαίο που skin gurus λόγω και της σούπερ απαλής του υφής

το ξεχωρίζουν και το χρησιμοποιούν φανατικά.

Και αυτές που δεν το έχουν δοκιμάσει μετά την χθεσινοβραδινή ανάρτηση στο instagram, που η Hailey Bieber έδειξε στο κοινό της τον τρόπο που ξεβάφεται, θα πειστούν να το εντάξουν στην skincare routine τους!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

H αλήθεια είναι πως και εγώ που είμαι λάτρης του νερού ντεμακιγιάζ τελευταία χρησιμοποιώ cleansing balm ειδικά στα μάτια που ξεβγάζει τέλεια ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα!

Έχουν πλούσια βουτυρένια υφή, η οποία βοηθά στη διάσπαση των προϊόντων μακιγιάζ και των ρύπων, ενώ η μαλακτική τους σύνθεση αφήνει την επιδερμίδα απαλή και αναζωογονημένη.

Εάν θες και εσύ να δοκιμάσεις το νέο skincare trend δες τα καλύτερα βάλσαμα ντεμακιγιάζ που κυκλοφορούν στην αγορά.

#1.Dior – Prestige Le Baume Démaquillant Exceptional Cleansing Balm-To-Oil

Εμπλουτισμένο με μικροθρεπτικά συστατικά από το Rose de Granville, το νέο Dior Prestige Cleansing Balm αφαιρεί το μακιγιάζ και ταυτόχρονα σέβεται την ευαισθησία του δέρματος.

Η πλούσια υφή του με κερί τριαντάφυλλου μεταμορφώνεται σε έλαιο καθαρισμού που αγκαλιάζει το δέρμα διαλύοντας τους ρύπους και τα κατάλοιπα ακόμα και του πιο επίμονου μακιγιάζ.

#2.BOBBI BROWNEXTRA CLEANSING BALM

Το πολυτελές balm καθαρισμού Bobbi Brown Extra Cleansing Balm 100ml με πλούσια σύσταση, αφαιρεί τους ρίπους που συσσωρεύονται στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα της προσφέρει πιο σφριγηλή, υγιή και απαλή όψη.

#3.CLINIQUE – Take The Day Off Cleansing Balm 125ml

Απαλό καθαριστικό που απομακρύνει γρήγορα ακόμα και το πιο έντονο μακιγιάζ από μάτια και πρόσωπο. Τη στιγμή που το εφαρμόζετε, μεταμορφώνεται από στέρεο βάλσαμο σε λάδι.

#4.Banila Co. – clean it zero original

Βάλσαμο για ντεμακιγιάζ και καθαρισμό, αφαιρεί γρήγορα κι εύκολα το μακιγιάζ και τους ρύπους από το πρόσωπο και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα.

#5.SISLEY – Triple-Oil Balm Make-up Remover and Cleanser

Ένα balm περιποίησης με 3 θρεπτικά και μαλακτικά έλαια (Babassu, Shea και Macadamia) που συνδυάζουν διπλή αφαίρεση του μακιγιάζ και καθαρισμού και την έντονη άνεση.

#6.DRUNK ELEPHANT – Slaai Makeup Melting Butter Cleanser

Το Slaai είναι ένα πρωτοποριακό καθαριστικό βάλσαμο που απομακρύνει κάθε ίχνος ρύπων, μακιγιάζ και αντηλιακού από την επιδερμίδα. Αρκετά ήπιο για να χρησιμοποιηθεί γύρω από την περιοχή των ματιών, μετατρέπεται γρήγορα από έλαιο σε γαλάκτωμα όταν έρχεται σε επαφή με το νερό.

Το συμβατό με το δέρμα Slaai αφαιρεί εύκολα ακόμα και τις αδιάβροχες συνθέσεις και δεν περιέχει πολυαιθυλενογλυκόλες και αιθέρια έλαια.

Όσον αφορά τώρα το πως το αφαιρείς από την επιδερμίδα ιδανικά με ένα βρεγμένο cotton pad ή διαφορετικά με το γνωστό παραδοσιακό πλύσιμο προσώπου με χλιαρό νερό.

Πηγή φωτογραφιών: Unsplash

Mια ματιά ακόμα:

4 οφέλη του κραγιόν μακράς διάρκειας

Keywords
Τυχαία Θέματα