Stan: «Εισβάλλει» στο Έτερος Εγώ – Η πρόταση από τον Σωτήρη Τσαφούλια και το μεγάλο άγχος

Ο Stan πρόκειται να συμμετέχει στον νέο κύκλο της σειράς «Έτερος Εγώ», που γνωρίζει τεράστια επιτυχία! Ο γνωστός τραγουδιστής είναι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το βήμα του, αφού παρακολουθούσε φανατικά τη σειρά αλλά και υπερήφανος που κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Δημοσιεύοντας ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Stan μίλησε για τη μοναδική εμπειρία που έζησε ενώ αποκάλυψε ότι σύντομα πρόκειται να ακούσουμε το τραγούδι που ετοίμασαν μαζί

με τον σκηνοθέτη της σειράς Σωτήρη Τσαφούλια.

«Θυμάμαι ακόμα την ημέρα που είδα 5 επεισόδια μαζεμένα του #eterosego χωρίς να μπορώ να σταματήσω . Θυμάμαι ακόμα τη ημέρα που γνώρισα τον #sotiristsafoulias και την χημεία που είχαμε από τη πρώτη στιγμή ! Θυμάμαι ακόμα τη στιγμή που μου ζήτησε να συμμετέχω στον επόμενο κύκλο της καλύτερης ελληνικής σειράς και το πόση χαρά ένιωσα σαν ένας απλός θαυμαστής της! Θυμάμαι ακόμα και δε θα ξεχάσω ποτέ το άγχος και την ανυπομονησία που ένιωσα την ημέρα που είχαμε γύρισμα! Έτσι λοιπόν ανυπομονώ να δω μαζί σας τον νέο κύκλο του Έτερος Εγώ #Nemesis αποκλειστικά στην #cosmotetv .

Ps. Μη σταματάτε ποτέ να ονειρεύεστε . Ps2. Ο κόσμος είναι γεμάτος υπέροχους και ταλαντούχους ανθρώπους που σε περιμένουν να τους γνωρίσεις. Ps3. Δε μπορώ να περιμένω να ακούσετε το τραγούδι που ετοιμάσαμε με το Σωτήρη και θα κυκλοφορήσει σύντομα για να καταλάβετε ότι εκτός από σούπερ σκηνοθέτης γράφει και σούπερ σουξέ», έγραψε ο Stan στην ανάρτησή του.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stan Antipariotis .·. (@stan_official)

Διαβάστε ακόμα:

 Νόνη Δούνια: «Έχω νιώσει προκατάληψη γύρω από το πρόσωπό μου»

 Πάτρα: Στο μικροσκόπιο τα συμπτώματα της Τζωρτζίνας πριν από την εισαγωγή της

 Νίνο: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του

Keywords
Τυχαία Θέματα