Super Κική: Η δημόσια έκκληση για βοήθεια – «Οι συνθήκες που ζουν δεν έχουν προηγούμενο»

Αντιμέτωπη με μια μεγάλη περιπέτεια έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες η Super Κική, η οποία παραμένει στο κρατητήριο ένα εικοσιτετράωρο μετά τη σύλληψή της. Η γνωστή influencer συνελήφθη από την αστυνομία, όταν προσπάθησε να βοηθήσει και να υπερασπιστεί φίλη και συνεργάδιτά της, την οποία απειλούσε πρώην σύντροφός της.

Το πρωί της Τρίτης 21/2 η Super Κική πέρασε την πόρτα της Ευελπίδων φορώντας χειροπέδες και το δικαστήριο αποφάσισε πως η κράτηση τόσο της ίδιας όσο

και των δύο άλλων γυναικών θα παραταθεί για δύο ημέρες. Να σημειωθεί πως η άλλη πλευρά κατηγορεί τις τρεις γυναίκες για τον ξυλοδαρμό του και έχει καταθέσει μήνυση.

Πριν από λίγη ώρα, λοιπόν, μία νέα ανάρτηση έγινε στο προφίλ της Super Κικής στο Instagram χωρίς, όμως, να είναι από την ίδια, μιας και δεν έχει στην κατοχή της το κινητό της. Στενοί φίλοι της έκαναν έκκληση για βοήθεια από το #metoo, υποστηρίζοντας πως οι συνθήκες που ζουν οι τρεις γυναίκες τις τελευταίες ώρες είναι άθλιες.

«Όσον αφορά το τρέχον ζήτημα που ταλαιπωρεί την Αντρέα, ζητάμε θερμά βοήθεια από το Metoo καθώς οι συνθήκες οι οποίες ζουν τα κορίτσια τις τελευταίες ώρες, δεν έχουν προηγούμενο. Δεν υπάρχει ίχνος αλληλεγγύης. Τα κορίτσια κρατούνται για 2 ακόμα ημέρες στα κρατητήρια με απόφαση του δικαστηρίου.

Αν μπορούμε να προλάβουμε μια σημερινή πράξη βίας στο να μην καταλήξει σε αυριανή γυναικοκτονία, ας το κάνουμε. Ο δράστης θυματοποιείται και τα θύματα κατηγορούνται. Παρακαλώ βοήθεια. Φίλοι Κικής», έγραφε χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

Μιλώντας στο «Πρωινό μας» η Super Κική δήλωσε χθες το βράδυ, όταν ακόμα είχε το κινητό στο χέρι της: «Εμένα με πήρε 8 η ώρα το πρωί η μικρή, έφυγα με τις πιτζάμες. Καλώ την αστυνομία, πάμε στο τμήμα και μετά αυτός μας κάνει μήνυση ότι και καλά εμείς του το είχαμε στήσει αυτό και σε κλάσματα δευτερολέπτων βγάζει απόφαση ο εισαγγελέας ότι θα μείνουμε μέσα όλοι. Έχει χαρεί που είμαστε σε ένα πολύ καλό τμήμα και μας αφήνουν με τα κινητά οι άνθρωποι και χωρίς χειροπέδες».

Διαβάστε ακόμα:

 Χάρης Βαφειάς: Η αποκάλυψη για την αμοιβή του στο Dragons’Den

 Δύσκολες ώρες για τη Ναταλία Γερμανού – Πέθανε ο πατριός της

 Δημήτρης Μακαλιάς για Αντιγόνη Ψυχράμη: «Έβλεπα κάθε βράδυ τη σκηνή της και έκλαιγα»

Keywords
Τυχαία Θέματα