Survivor All Star – Μάριος Πρίαμος: «Ήρθαμε πολύ κοντά με τη Στέλλα»

Η Στέλλα Ανδρεάδου είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «Survivor All Star» και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ήταν ένας από τους παίκτες που συγκινήθηκε και στενοχωρήθηκε πολύ με την αποχώρησή της, μιας και οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά.

Ανάμεσα στη Στέλλα Ανδρεάδου και στον Μάριο Πρίαμο αναπτύχθηκε μια δυνατή φιλία, η οποία πρόκειται να συνεχιστεί και μετά το τέλος του reality επιβίωσης. Στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου, λοιπόν, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης αναφέρθηκε στην αποχώρηση της συμπαίκτριάς του, μιλώντας με πολύ

γλυκά λόγια.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης μιλάει με γλυκά λόγια για τη Στέλλα Ανδρεάδου

«Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που παρέμεινα μετά από επιλογή του κόσμου. Σίγουρα όμως είμαι και πολύ στενοχωρημένος, μιας και αποχώρησε μια πολύ καλή φίλη μου από το παιχνίδι, ένα παιδί που εκτιμώ.

Είχαμε έρθει πάρα πολύ κοντά με τη Στέλλα, κάναμε συζητήσεις, ανταλλάξαμε ιδέες και περάσαμε πολύ όμορφες αλλά και πολύ δύσκολες στιγμές στην ίδια ομάδα και χαίρομαι που έφτασε μέχρι εδώ. Έφτασα με την αξία της, πάλεψε πολύ και τα κατάφερε», ήταν τα λόγια του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.

Όταν ο Σάκης Κατσούλης ρωτήθηκε για τη φιλία του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με τη Στέλλα Ανδρεάδου, ο ίδιος εξομολογήθηκε:

«Ο Μάριος μου είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε έρθει πολύ κοντά με τη Στέλλα, ειδικά από τότε που άλλαξαν οι ομάδες. Τη συμπαθούσε πολύ, συζητούσαν πολύ. Είχε δείξει και η Στέλλα τον ίδιο σεβασμό για το πρόσωπο του Μάριου, οπότε για εμένα είναι λογικό να συγκινηθεί στην αποχώρησή της».

Διαβάστε ακόμα:

 Αμαρυλλίς: Η μοναδική φωτογραφία που δημοσίευσε από τη βάπτιση του γιου της

 Ιωάννα Μαλέσκου: Καμάρωσε με την κόρη της τον Κωνσταντίνο Δανιά στα θαλάσσια σπορ – Ο δημόσιος διάλογος του ζευγαριού

 Σοφιάνα Αβραμάκη: Πυρ και μανία με δημοσίευμα που τη θέλει σε σχέση με τον Στάθη Σχίζα

Keywords
Τυχαία Θέματα