Survivor All Star: Αυτή είναι η παίκτρια που φημολογείται ότι αποχωρεί

Πρεμιέρα έκανε το «Survivor All Star» το βράδυ της Κυριακής 8/1, με τον Γιώργο Λιανό να καλώς ορίζει στον Άγιο Δομίνικο τους 26 παίκτες που θα συμμετάσχουν στον επετειακό κύκλο του reality επιβίωσης. Μπορεί φέτος όλα τα πρόσωπα να είναι γνωστά στο κοινό, ωστόσο ο διαχωρισμός των ομάδων έγινε σε Διάσημους και Μαχητές, με τον πρώτο αγώνα είναι ήδη γεγονός.

Οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που κέρδισαν την πρώτη ασυλία της χρονιάς, με τους μαχητές να οδηγούνται στην κάλπη και να ψηφίζουν ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Περικλή Κονδυλάτο. Και μπορεί να έχει προβληθεί μόλις ένα επεισόδιο, όμως

οι εντάσεις ξεκίνησαν, με το «Πρωινό μας» να αποκαλύπτει πως θα έχουμε την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης υποστήριξε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ πως μία από τις γυναίκες του «Survivor All Star» θα ανακοινώσει στο επεισόδιο της Τετάρτης 11/1 πως θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι, απόφαση που πάρθηκε μετά από ένα περιστατικό που έλαβε χώρα αλλά και για λόγους υγείας.

Ο λόγος για τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Η παίκτρια της μπλε ομάδας – που χωρίστηκε από τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα – όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θα θελήσει να επιστρέψει στην Ελλάδα πριν καλά καλά συμπληρώσει μία εβδομάδα στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Η συνέχεια επί της οθόνης!

Διαβάστε ακόμα:

 Μελίνα Ασλανίδου: Η αποκάλυψη για τον άγνωστο αρραβώνα της –«Έχω ευτυχήσει στον έρωτα»

 Σάκης Αρσενίου – Λαμπρινή Πλεύρη: Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο λίγο πριν την γέννηση του γιους τους (Φωτό και βίντεο)

 Πρίγκιπας Harry: Αποκαλύπτει γιατί «έκλαψε μόνο μία φορά» μετά τον θάνατο της Νταϊάνα

Keywords
Τυχαία Θέματα