Survivor All Star: Ο Chris Σταμούλης επέστρεψε στην Ελλάδα -Φωτογραφίες

Ο Chris Σταμούλης την προηγούμενη εβδομάδα αποχώρησε από το «Survivor All Star» και χτες το βράδυ (18/02) επέστρεψε και πάλι πίσω στην Ελλάδα.

Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης, ο οποίος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση με την Μελίνα Μεταξά, τον Γιώργο Ασημακόπουλο  και τον Σπύρο Μαρτίκα, συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αναγκάστηκε να αφήσει πίσω του τον Άγιο Δομίνικο και τους συμπαίκτες του από την ομάδα των Μαχητών.

Αργά το βράδυ της Κυριακής (18/2), ο fitness

instructor επέστρεψε ξανά στα πάτρια εδάφη και όπως ήταν επόμενο, στο αεροδρόμιο τον περιμέναν οι δημοσιογράφοι, προκείμενου να αποσπάσουν κάποια δήλωσή του.

Πριν από λίγες μέρες, ο ίδιος μίλησε στο «Πρωινό μας» και -μεταξύ άλλων- ανέφερε για την αποχώρησή του: «Καλά είμαι τώρα, στην αρχή όταν βγήκα ήταν λίγο περίεργο το συναίσθημα, γιατί συνειδητοποιείς ότι εκεί τελειώνουν τα πράγματα. Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσω εγώ και δεν το λέω με υπεροψία , αλλά για κάποιο λόγο ένιωθα ότι δεν θα φύγω και είχα αγχωθεί πολύ λιγότερο από άλλες φορές. Ξενέρωσα λίγο».

Σε άλλο σημείο, ο Chris Σταμούλης μίλησε για τους παίκτες που θεωρεί ότι κινούν τα νήματα στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πιστεύω ότι μια κλίκα από την ομάδα μου χάρηκε που έφυγα, ο Ηλίας Γκότση, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Εύη, η Στέλλα και η Ρία. Ο Ηλίας Γκότσης ξέρει να χειρίζεται καλά τις κάμερες και ξέρει τι να πει. Προφανώς και από το προηγούμενο Survivor κάτι θα έκανε καλά για να βγήκε νικητής. Ο Γκότσης και ο Μπόγδανος κινούν τα νήματα της κλίκας τους και της μπλε ομάδας».

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Διαβάστε επίσης:

Βάσια Τριφύλλη: «Αν ο καρκίνος επιστρέψει μετά από τόσα χρόνια, θα…»

Survivor All Star: Κεφαλά για Ρουμελιώτη-Κατσούλη -«Με είχε χαλάσει το τρίγωνο, φέτος έρχομαι αυτόνομη»

Survivor All Star: Απίστευτη ένταση ανάμεσα σε Ελευθερίου-Πρίαμο -«Έχεις ξεφτιλιστεί, με άδειασες και δεν στο συγχωρώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα