Survivor All Star: Ο Σάκης Κατσούλης έκανε πρόταση γάμου στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Η αντίδρασή της

Μπορεί το «Survivor All Star» να είναι γεμάτο δυσκολίες, πείνα και κακουχίες, ωστόσο αποτελεί το παιχνίδι των ανατροπών και των εκπλήξεων και ο Σάκης Κατσούλης επιφύλασσε στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη μια πολύ μεγάλη έκπληξη!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Η κόκκινη ομάδα κέρδισε το αγώνισμα και έτσι απόλαυσε το έπαθλο που περιελάμβανε γεύμα στα 45 μέτρα. Ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μελίνα Μεταξά απολάμβαναν την ημέρα εκτός παιχνιδιού, όταν ο πρώτος αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του.

Να

θυμίσουμε πως ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν αρκετά χρόνια ζευγάρι, ωστόσο χώρισαν λίγο πριν μπει εκείνη στο Survivor του 2021. Λίγες εβδομάδες μετά προστέθηκε και ο Σάκης Κατσούλης στο παιχνίδι και προσπάθησε να την κερδίσει ξανά, όπως και έγινε. Εκ τότε, οι δυο τους ζουν μαζί και αγαπημένοι.

Ο Σάκης Κατσούλης, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατά τη διάρκεια του επάθλου, αφήνοντας άφωνη τόσο την ίδια όσο και τους συμπαίκτες του. Ο ίδιος τόνισε, μάλιστα, πως μετά το τέλος του «Survivor All Star» θα υπάρξει και επίσημη πρόταση με κανονικό δαχτυλίδι.

«Ας κάνουμε μια πρόβα με αυτό και όταν γυρίσουμε Ελλάδα θα γίνει και κανονική…», ήταν τα πρώτα λόγια του Σάκη Κατσούλη, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να λέει: «Με έπιασαν ταχυκαρδίες»

Διαβάστε ακόμα:

 Αθηνά Οικονομάκου: Γενέθλια για την κόρη της! Η τούρτα – υπερπαραγωγή

 Κατερίνα Δαλάκα: To άλμπουμ από το ρομαντικό ταξίδι με τον Δημήτρη Φιντιρίκο στη Disneyland

 Ορφέας Αυγουστίδης: Όπως δεν τον έχετε ξαναδεί στην παιδική και εφηβική ηλικία του

Keywords
Τυχαία Θέματα