The Bachelor – Αλέξης Παππάς: Τα πρώτα λόγια μετά το τέλος του reality – Τι είπε για την Αθηνά

Τίτλους τέλους έριξε το «The Bachelor» το βράδυ της Παρασκευής 17/12, με τον Αλέξη Παππά να επιλέγει την Αθηνά για σύντροφό του και μαζί να αναχωρούν από τη Σαντορίνη. Μετά από ένα ταξίδι τεσσάρων μηνών, ο ηθοποιός βρήκε τη γυναίκα που έψαχνε και εκείνη από την πλευρά της κατάφερε να πετύχει τον στόχο της.

Χθες, η Αθηνά έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά από έξι μήνες. Η ξανθιά fitness influencer

εξήγησε στους διαδικτυακούς φίλους γιατί είχε χαθεί από τα social media.

Στη συνέχεια, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Αλέξη Παππά, σημειώνοντας πως είναι ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχει γνωρίσει, με σεβασμό και ειλικρίνεια προς τις γυναίκες. Παράλληλα, η Αθηνά εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της που την επέλεξε και υποσχέθηκε πως θα τον προστατεύει και θα τον αγαπάει.

Διαβάζοντας αυτά τα τρυφερά λόγια της Αθηνάς, ο Αλέξης Παππάς αναδημοσίευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία και έγραψε τα πρώτα λόγια του μετά το τέλος του «The Bachelor».«Ένα όμορφο ταξίδι τέλειωσε, όμως τώρα ξεκινάει ένα καινούργιο και μας περιμένει να το ζήσουμε μαζί».

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε ακόμα:

 J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε

 Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Στο γήπεδο μπάσκετ μαζί με τα παιδιά τους

 Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Βραδινή έξοδος με τον σύζυγό της – Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα