Victor Vernicos: Θετικός στον κορονοϊό ο τραγουδιστής

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Victor Vernicos, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στο Liverpool και εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision με το τραγούδι «Whay They Say».

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το θετικό test

του και συνόδευσε την ανάρτησή του με ένα emoji που εκφράζει λύπη.

Να αναφέρουμε πως θετική στον covid είναι και η Τζένη Μελιτά, η οποία βρέθηκε στην Αγγλία για τον σχολιασμό του μουσικό διαγωνισμού μαζί με την Μαρία Κοζάκου.

Το βράδυ της Τρίτης (16/5), ο Victor Vernicos έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά την ολοκλήρωση της Eurovision και έστειλε ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους για αυτήν την τόσο ξεχωριστή εμπειρία που έζησε.

«Νιώθω ότι θέλω να πω τόσα πολλά αυτή τη στιγμή, αλλά για το μόνο που θέλω πραγματικά να γνωρίζετε είναι ότι μέσα απ’ τα βάθη της καρδιάς μου είμαι τόσο ευγνώμων για όλη την υποστήριξη και τα μηνύματα που μου στέλνετε. Πιστεύω πραγματικά ότι όλα όσα συνέβησαν στη Eurovision ήταν γραφτό να γίνουν και μου έδωσαν μια ώθηση για να προχωρήσω μπροστά και να συνεχίσω να προωθώ την ειλικρίνεια και την έκφραση μέσα από τη μουσική μου», έγραψε -μεταξύ άλλων- ο 16χρονος τραγουδιστής.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star -Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Έξαλλη με την Μελίνα Μεταξά -«Δεν τρώμε κουτόχορτο»

Έλλη Κοκκίνου: Γενέθλια για τον γιο της! Η φωτογραφία από το μαιευτήριο και οι τρυφερές ευχές

Νόνη Δούνια: «Αυτές τις δέκα μέρες έχω κλάψει πολύ. Είναι πάρα πολλά αυτά που μου έχουν συμβεί»

Keywords
Τυχαία Θέματα