Αφροδίτη Γραμμέλη: «Υπήρχε η αίσθηση ότι ο Αντώνης Κανάκης δεν ήθελε την εκπομπή μας στον αέρα»

Ο Αντώνης Κανάκης προχώρησε χτες (9/10) σε μια αιχμηρή ανάρτηση για τις  τηλεοπτικές εκπομπές και τον Αχιλλέα Μπέο, μετά την προσβλητική δήλωση που έκανε για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Ένα σύστημα που συνειδητά επιλέγει να βγάζει ασταμάτητα στον αέρα τους “Μπέους” αυτού του κόσμου, με μοναδικό σκοπό να μετατρέψει τις ρατσιστικές/σεξιστικές/ομοφοβικές τους δηλώσεις σε τηλεοπτικό σόου, στη συνέχεια δηλώνει «σοκαρισμένο» από τις δηλώσεις αυτές», έγραψε.

Όσα είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη για
τον Αντώνη Κανάκη

Σήμερα το πρωί (10/10), η ανάρτηση του παρουσιαστή σχολιάστηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», με την Αφροδίτη Γραμμέλη να παίρνει σε κάποιο σημείο τον λόγο και να αναφέρει: «Η ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη αφορά την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Έπαιξαν οι δηλώσεις του, αλλά καλεσμένος ο δήμαρχος Βόλου ήταν στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1. Είναι στο ίδιο κανάλι με τον Γιώργο και βγαίνει και κάνει αυτή τη δήλωση, ουσιαστικά στοχοποιεί έναν άνθρωπο και μια εκπομπή, η οποία έχει καλέσει τον Μπέο και έχει επαναλάβει τη φιλοσοφία αυτής της δήλωσης που έκανε και στα επινίκια.

Το 2016 ο Αντώνης ήταν σύμβουλος ψυχαγωγικού προγράμματος του ΑΝΤ1. Τότε υπήρχε σφοδρή σύγκρουση μεταξύ των αντρών παρουσιαστών, ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιώργος Λιάγκας και είχε γίνει το μάλε βράσε. Κάναμε το “Late Night” τότε που κόπηκε εν μία νυκτί τον Ιανουάριο του 2017. Το χαμηλότερο νούμερο ήταν το 23%.

Υπήρχαν αντιδράσεις για το περιεχόμενο της εκπομπής. Ο Αντώνης είχε βγάλει ανακοίνωση και είχε πει ότι ουδέποτε ζήτησε να κοπεί η εκπομπή. Ωστόσο, στο κανάλι και στο περιβάλλον της εκπομπής υπήρχε η αίσθηση ότι ο Αντώνης δεν ήταν και τόσο θετικός με το να υπάρχει αυτή η εκπομπή στον αέρα του ΑΝΤ1 τότε. Ο Γιώργος με τον Αντώνη δεν μιλούσαν τότε».

Να θυμίσουμε ότι η Αφροδίτη Γραμμέλη συμμετείχε στην εκπομπή «Late Night», την οποία παρουσίαζε ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης:

Γιούλικα Σκαφιδά για την απόφασή της να γίνει μητέρα: « Δεν το φανταζόμουν ποτέ -Έβλεπα εφιάλτες ότι ήμουν έγκυος»

Πόλεμος στο Ισραήλ: Εγκλωβισμένη γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια -Η έκκληση για βοήθεια

Ζέτα Δούκα: «Ο γάμος είναι σύμβαση και δεν με αφορά» -Οι πρώτες on camera δηλώσεις μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της

Keywords
Τυχαία Θέματα