«Αν δεν υπήρχαν οι Άγριες Μέλισσες θα είχα σοβαρό θέμα επιβίωσης αυτή τη στιγμή»

Ο καλλιτεχνικός χώρος είναι από εκείνους που αντιμετωπίζουν έντονα προβλήματα λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί με την πανδημία του κορονοϊού.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης υποδύεται στην σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» έναν από τους χαρακτήρες που απασχολεί έντονα, τον Μάνο Βόσκαρη και σε συνέντευξή που δίνει στο περιοδικό Gala και την Κλεοπάτρα Πατλάκη παραδέχεται πως αν δεν υπήρχαν οι «Άγριες Μέλισσες», θα είχε σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης αυτή την περίοδο.

«Είναι χυδαία η συμπεριφορά της Πολιτείας απέναντι στους καλλιτέχνες

από το πρώτο lockdown μέχρι σήμερα. Είναι σαν να μην υπάρχουμε και είναι δύσκολο πια να ακουστεί και η κραυγή με όλο αυτό που συμβαίνει με τα ΜΜΕ και τα social media, όπου ο καθένας βγαίνει και λέει τη γνώμη του και ξαφνικά οι φωνές διαιρούνται, οπότε δεν μπορεί να υπάρξει σύμπνοια από πολλές ομάδες μαζί για να ακουστούν και δυνατά και καθαρά. Ειλικρινά, αν δεν υπήρχαν οι Άγριες Μέλισσες θα είχα σοβαρό θέμα επιβίωσης αυτή τη στιγμή», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο ίδιος εκμυστηρεύεται ακόμα πως ο μεγαλύτερος φόβος στη ζωή του είναι «να μην τρελαθώ. Να χάσω τα λογικά μου. Από μικρός το σκέφτομαι, γιατί πολλές φορές έφτανα τον εαυτό μου σε εξαντλητικές καταστάσεις και όταν έβλεπα το μυαλό μου να χάνεται, φοβόμουν. Δεν θα ήθελα να μου συμβεί ποτέ».

Διαβάστε ακόμα:

Σεράινα Καζαμία: Η νικήτρια του πρώτου Next Top Model περιμένει το πρώτο της παιδί και μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 50 της χρόνια διάσημο μοντέλο

Κρυσταλλία: Ο δύσκολος τοκετός και όσα αποκάλυψε για το μωράκι της!

Keywords
Τυχαία Θέματα