Ανατροπή στο Nomads Μαδαγασκάρη: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία!

To Nomads Μαδαγασκάρη χθες Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Ant1, με παρουσιαστές τον Σάββα Πούμπουρα και τον Γιώργο Λέντζα. Μπορεί το παιχνίδι επιβίωσης να βρίσκεται μόλις στο δεύτερο επεισόδιο, ωστόσο έχει καταφέρει να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Η πρώτη ομάδα του Nomads Μαδαγασκάρη είναι οι Λεμούριοι, οι οποίοι απαρτίζονται από τους: Μαριάννα Καμαρωτάκη, Τόνια Σολανάκη, Αθηνά Κωστοπούλου, Σίσσυ Ζουρνατζή, Δημήτρης Κοργιαλάς, Δημήτρης Μαρμαράς, «DIMAR»,

Mike, Γρηγόρης Μόργκαν, Δήμος Χαριστέας, Νίκος Χουλιάρας.

Ενώ, η δεύτερη ομάδα του διαγωνισμού είναι οι Κροκόδειλοι, οι οποίοι απαρτίζονται από τους: Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αννίτα Ναθαναήλ, Τραϊάνα Ανανία, Κάτια – «Τίνκερμπελ» – Τσόβγκαν, Χρήστος Βασιλόπουλος, Αλέξανδρος Σήαρς, Άλεξ Καββαδίας, Δημήτρης Γιαλαμάς, Μάριος Ακριβόπουλος, Δημήτρης Κουκουρίκης.

Όπως ήδη σας ενημερώσαμε, οι Λεμούριοι και οι Κροκόλειλοι χθες ήρθαν αντιμέτωποι και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν τον αγώνα της επικράτιας. Μεγάλοι νικητές αναδείχθηκαν οι Λεμούριοι, οι οποίοι κατάφεραν να μείνουν στο Νησί, ο οποίος είναι ένας επίγειος παράδεισος, σε αντίθεση με του Κροκόδειλους, οι οποίοι έμειναν στη Σαβάνα, όπου είναι ένας άγριος τόπος, αφιλόξενος, ξερός, και επικίνδυνος.

Στο αποψινό (12/10) επεισόδιο του Nomads Μαδαγασκάρη οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για την ασυλία. Μετά από σκληρή μάχη, ήρθε η ανατροπή αφού νικητές αναδείχθηκαν οι Κροκόλειλοι, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι μένουν στη Σαβάνα, ανακουφιστηκαν καθώς δεν θα ψηφίσουν κάποιο συμπαίκτη τους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Ειρήνη Μπουντούκη: Το plus size μοντέλο του GNTM αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να πάρει μέρος στον διαγωνισμό!

Keywords
Τυχαία Θέματα