Άρης Τσάπης: Έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του πάνω στη σκηνή -Αύριο ο γάμος του ζευγαριού

Πολύ ξεχωριστή μέρα θα είναι η αυριανή (21/1) για τον Άρη Τσάπη και την εκλεκτή της καρδιάς του, Ειρήνη, καθώς θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το βράδυ της Πέμπτης (19/1), το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στο θέατρο Λαμπέτη και παρακολούθησε την παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους». Κατά τη διάρκεια αυτής, ο Άρης Τσάπης ανέβηκε πάνω στη σκηνή και έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του.  Με αυτή του την κίνηση, ο ίδιος έκανε τους πάντες να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα.

Το

σχετικό βίντεο προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής (20/1) στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η αποκάλυψη για τον γάμο τους έγινε από τον Δημήτρη Μακαλιά, ο οποίος συμμετέχει στη συγκεκριμένη θεατρική παράσταση.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, ο λόγος που ο Άρης Tσάπης προέβη σε αυτή την τόσο ξεχωριστή κίνηση δυο μέρες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφό του, είναι επειδή μέχρι στιγμής δεν της είχε πρόταση γάμου.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Χατζίδου σε Ετεοκλή Παύλου: «Εμείς τι κάναμε, προχωρήσαμε ερωτικά σχετικά γρήγορα;»

Νατάσσα Μποφίλιου: «Ο λόγος που έγινε όλο αυτό με τη γούνα είναι επειδή είμαι γυναίκα, αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου»

Κακοκαιρία: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για σήμερα 20/1

Keywords
Τυχαία Θέματα