Αθηναϊς Νέγκα: «Θεώρησε σωστό να μου γράψει: τι χάλια, τι απαίσια, αυτή έχει λέπρα»

Η Αθηναϊς Νέγκα παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον». Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στον χωρισμό της αλλά και στα σχόλια που δέχτηκε όταν ανέβασε στα social media μια φωτογρφία στην οποία φαινόταν η λεύκη της.

Όσα είπε η Αθηναϊς Νέγκα στην εκπομπή της ΕΡΤ

«Έχω χωρίσει εδώ και ένα χρόνο και σκέψου ότι έχω χωρίσει επίσημα πριν από ένα χρόνο, δηλαδή το είπα τότε. Εντάξει χωρίζουν οι άνθρωποι και υπάρχει μία εξέλιξη, αλλά όταν

είσαι δημοσιογράφος, ξέρεις ότι τα δύο τρία σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή ενός ανθρώπου, δεν ξέρεις τη συνέχειά του. Οπότε δεν ξέρουν, δεν έχω κανένα ενδιαφέρον και ρωτούν για τα παλιά», είπε αρχικά για τον χωρισμό της.

Όσο για τα σχόλία που δέχτηκε για τη λεύκη, είπε: «Το καλοκαίρι ανέβασα μία φωτογραφία που ήμουν σε ένα παγκάκι και δεν έγραψα τίποτα άλλο παρά μόνο ότι είναι το αγαπημένο μου παγκάκι. Κάποιος το θεώρησε σωστό να γράψει τι χάλια, τι απαίσια, αυτή έχει λέπρα. Και πάλι χωρίς να πω κάτι ιδιαίτερο χιλιάδες άνθρωποι είχαν την καλοσύνη να μου συμπαρασταθούν. Όταν οι άνθρωποι μπορούν να μπούνε στη θέση σου, σε στηρίζουν. Ούτως ή άλλως πρόκειται για ανθρώπους που με ακολουθούν, άρα με συμπαθούν. Θεώρησαν σωστό να με υποστηρίζουν. Σε στηρίζουν οι άλλοι όταν μπορούν να μπούνε στη θέση σου».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Η Χριστίνα Αλούπη σε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη -Η ζωή στην Αμερική, η επιστροφή στην Ελλάδα και οι δυσκολίες που

Σασμός: Μία φρικιαστική αποκάλυψη θα τινάξει τα πάντα στον αέρα

Περικλής Κονδυλάτος: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει σχέση με τον χώρο της μόδας, έχει κάνει προσπαθειούλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα