Ατύχημα για τη Βάσω Λασκαράκη -Τι συνέβη;

Φαίνεται πως το Σαββατοκύριακο που πέρασε δεν ήταν πολύ καλό για όλους μας. Τώρα, αν γι’ αυτό φταίνε οι πλανήτες, το ξέρει μόνο η Βίκυ Παγιατάκη και μας ενημερώνει.

Ανάμεσα σε εκείνους που είχαν ένα δύσκολο ΣΚ ήταν και η Βάσω Λασκαράκη, η οποία το βράδυ της Κυριακής 12/3 είχε ένα ατύχημα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι της.

Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία δείχνει στους διαδικτυακούς

της φίλους το τραυματισμένο της πόδι.

«Τα περισσότερα ατυχήματα λέει συμβαίνουν μέσα στο σπίτι και κυρίως από μεγάλη βλακεία. Σε άλλα νέα καλή εβδομάδα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Βάσω Λασκαράκη, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη.

Να θυμίσουμε πώς η δημοσίευση της Βάσως Λασκαράκη, ήρθε λίγες ώρες μετά την ανάρτηση της φίλης της, Αθηνάς Οικονομάκου, η οποία αποκάλυψε πως έπαθε ρήξη μηνίσκου στο αριστερό της πόδι.

«Ρήξη μηνίσκου… Εσείς τι νέα;», έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου σε ανάρτησή της το βράδυ της Κυριακής 12/3, όπου δημοσίευσε μια σχετική φωτογραφία.

Η ηθοποιός είχε εξομολογηθεί πριν από μερικές ημέρες ότι έχει ένα πρόβλημα στο πόδι της, χωρίς να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμα:

Νατάσσα Μποφίλιου: Απαντά πρώτη φορά για την απόφασή της να τραγουδήσει μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Κατερίνα Στανίση κατά Γιάννη Αγγελάκα: «Πρέπει να είσαι πολύ κακός άνθρωπος για να τα πεις»

Super Κική -Πρωινό μας: Η πρώτη συνέντευξη μετά την περιπέτειά της στη φυλακή -«Μου ξαναβγήκε πάλι κατάθλιψη»

Keywords
Τυχαία Θέματα