Μπέττυ Μαγγίρα για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Πάγωσα όταν μου το είπε, έχει δημιουργήσει ένα σχέδιο εξόντωσής μας»

Το πρωί της Δευτέρας (16/1) η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα της στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» σχολίασαν τη συνέντευξη που παραχώρησε η Άννα Ζηρδέλη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην ατάκα που της είχε πει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, όταν έκαναν ένα κοινό δοκιμαστικό που έτυχε να βρεθούν και η οποία σχολιάστηκε τις τελευταίες ημέρες από τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

«Έχουμε βρεθεί σε δοκιμαστικό μαζί και μου την έχει πει, ότι “εσύ γιατί θέλεις να βγεις μπροστά, αφού σου αρέσει να δουλεύεις από πίσω”», αποκάλυψε -μεταξύ άλλων-

η δημοσιογράφος.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε με χιούμορ: «Εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ αστείο όλο αυτό που συμβαίνει με τον Βασάλο. Είπε και η Σίσσυ ότι καμιά φορά ο Κωνσταντίνος τα ‘λεγε αφιλτράριστα, μίλησε και για το περιστατικό που είχα πάει στην εκπομπή της. Είναι αυτός ο τύπος, αυτό το στυλ. Παρ’ όλα αυτά δεν παύει να θέλει σιγά-σιγά να μας βγάλει μία-μία απ’ τη μέση για να μείνει αυτός».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή πρέπει να φιλτράρει και το γεγονός ότι, από τη στιγμή που η Ζηρδέλη είναι πίσω, είναι πιο λογικό να βγει αυτή μπροστά αντί ο ίδιος που ήταν σε ένα ριάλιτι να κάνει τηλεοπτική καριέρα. Λέω εγώ τώρα… Εμένα μου είναι εξαιρετικά συμπαθής και όταν μου το ‘πε πάγωσα» παραδέχεται η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Είναι μία πολύ χιουμοριστική απάντηση αλλά δεν περιμένεις ποτέ να το ακούσεις σε τηλεοπτική εκπομπή. Όλοι κρατάμε λίγο τα προσχήματα. Όταν έφυγα, είπα: κοίτα να δεις τι είπε ο τύπος. Με έβαλε σε σκέψεις. Με πείσμωσε, μου έκανε καλό. Μπράβο, Κωνσταντίνε! Συνέχισε έτσι!», κατέληξε χαριτολογώντας η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η αποκάλυψη που είχε κάνει η Μπέττυ Μαγγίρα για τα λόγια που  της είχε στον αέρα ο Κωνσταντίνος Βασάλος, όταν είχε πάει καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

«Με παίνευε ρε παιδί μου η Σίσσυ… και πετάγεται ο Βασάλος και λέει: ε τότε γιατί δεν έχεις εκπομπή στην τηλεόραση; Πώς δεν του είπα: γιατί τις παίρνετε εσείς αγόρι μου που βγαίνετε απ’ τα ριάλιτι! Εμείς εδώ κοψοχρονιά τόσα χρόνια με τον σταυρό στο χέρι».

Διαβάστε επίσης:

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ο λόγος που ο Πρίγκιπας William δεν ήρθε στην κηδεία του

Κηδεία τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου: Οι αφίξεις στη Μητρόπολη Αθηνών – Φωτογραφίες

Κατερίνα Λένη για την αποχώρησή της από την εκπομπή της Καινούργιου: «Για μένα η μαγειρική δεν μπορεί να γίνει σε 2-3 λεπτά»

Keywords
Τυχαία Θέματα