Χριστίνα Μπόμπα: Η κόρη της, Φιλίππα, στην αγκαλιά του νονού της, Μάνου Γαβρά

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης πριν από περίπου 1,5 μήνα βάφτισαν τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα, στη Μύκονο. Νονοί της Αριάνας ήταν οι Γιολάντα Καλογεροπούλου, Μίλτος Καμπουρίδης, Αννέζια Καμπουρίδη και Γιώργος Καμπουρίδης ενώ της Φιλίππας οι Μάνος Γαβράς, Μαρίνα Βερνίκου, Ντεμήλια Καμπουρίδη και Γιώργος Καμπουρίδης.

Το μεσημέρι της Κυριακής 23/10, λοιπόν, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έκαναν μια οικογενειακή βόλτα στα

βόρεια προάστια και απόλαυσαν το γεύμα τους μαζί με την παρέα τους. Ανάμεσά τους ήταν και ο Μάνος Γαβράς, ο οποίος διατηρεί εδώ και χρόνια φιλικές σχέσεις με το ζευγάρι. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, αυτή η φιλία επισφραγίστηκε με μια κουμπαριά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manos Gavras (@manosgavras)

Ο Μάνος Γαβράς έχει μεγάλη αδυναμία στη βαφτιστήρα του και έτσι απολαμβάνει να περνούν χρόνο μαζί. Με αφορμή, λοιπόν, την έξοδό τους, ο γνωστός ηθοποιός πήρε στην αγκαλιά του τη Φιλίππα και μαζί άρχισαν να παρακολουθούν τα αγαπημένα της κινούμενα σχέδια.

Το τρυφερό στιγμιότυπο απαθανάτισε μέλος της παρέας και ο Μάνος Γαβράς το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram. «Κυριακάτικο brunch με την πανέμορφη βαφτιστήρα μου Φιλίππα. Τα συναισθήματα δεν μπορούν να περιγραφούν με λέξεις», σημείωσε ο Μάνος Γαβράς.

Διαβάστε ακόμα:

 Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν γνώριζα για το πρόβλημα υγείας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου»

 Χριστίνα Κολέτσα σε Ελένη Χατζίδου: «Μετά θα μου πεις σε ποιον πλαστικό πηγαίνεις»

 Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το μήνυμα μετά την επίθεση στην Κρήτη – «Δεν γίνεται να παίρνουμε τον νόμο στα χέρια μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα