Χρήστος Φερεντίνος: Τέλος από τον Alpha! Η ανακοίνωση του παρουσιαστή

Μέσω μιας ανάρτησης που έκανε το απόγευμα της Παρασκευής (28/7) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Φερεντίνος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Alpha.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία του και στη λεζάντα της ανάρτησης ευχαρίστησε το κανάλι για τα δέκα χρόνια συνεργασίας τους.

Η ανάρτηση του Χρήστου Φερεντίνου
για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Alpha

«10 χρόνια alpha. 10 χρόνια αξέχαστα!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον alpha που υπήρξε οικογένεια όλα αυτά τα χρόνια για μένα! Μια όμορφη, υποστηρικτική, ζεστή οικογένεια! alpha, σ’ ευχαριστώ», έγραψε ο Χρήστος Φερεντίνος στη λεζάντα της ανάρτησής του.

View this post on Instagram

A post shared by Christos Ferentinos (@ferentinos_christos)

Να θυμίσουμε ότι ο Χρήστος Φερεντίνος φημολογείται πως έχει δώσει τα χέρια με τον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του «Μονομάχου», το trailer του οποίου κυκλοφορεί ήδη στον αέρα του σταθμού.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το τηλεπαιχνίδι «Μονομάχος»

Το τηλεπαιχνίδι «Μονομάχος» που αγάπησε ο κόσμος, επιστρέφει και πάλι μετά από αρκετά χρόνια στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

«Ένας εναντίον Εκατό. Όλοι θέλουν να βρεθούν στη θέση του. Πόσο κοστίζει κάθε αντίπαλος; Ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο: έως 100.000 ευρώ! Στόχος: να εξοντώσει και τους 100»

Ο «Μονομάχος» είναι ένα συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι, με εκατομμύρια fans εντός και εκτός τηλεόρασης σε όλο τον κόσμο που βασίζεται στο format “1 vs 100” της εταιρείας Banijay Rights και έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Μήπως είσαι εσύ αυτός που μπορεί να αναμετρηθεί μέχρι τέλους με 100 αντιπάλους σε μια καθημερινή μονομαχία γνώσεων;

1 Μονομάχος, 100 αντίπαλοι, 1 μεγάλο έπαθλο έως 100.000 ευρώ!

Ένας διαγωνιζόμενος παίζει εναντίον 100 αντιπάλων, οι οποίοι αποκαλούνται «The Mob». Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να απαντήσει σωστά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που τίθενται ταυτόχρονα και σε εκείνον αλλά και στους 100.

Αν ο Μονομάχος ή κάποιο μέλος του Mob δώσει λάθος απάντηση, αποκλείεται από το παιχνίδι. Όσα περισσότερα μέλη του Mob αποκλείσει ο Μονομάχος, τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζει. Στόχος είναι ο «παίκτης – Μονομάχος» να αποκλείσει κάθε μέλος του «Mob» και να μείνει μοναδικός νικητής, κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ ή το μέγιστο ποσό που μπορεί να καταφέρει!

Όταν ο παίκτης – Μονομάχος ολοκληρώσει τη διεκδίκησή του απέναντι στο «Mob» εκτοπίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερους αντιπάλους, ένας από τους 100 παίρνει τη θέση του και χρίζεται ο επόμενος Μονομάχος.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει και περιμένουν τους επίδοξους «Μονομάχους», στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Κατσούλης: Κατεβαίνει υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη -Η ανακοίνωση

Νότης Μηταράκης: Η πρώτη αντίδραση στα social media μετά την παραίτησή του

Madonna: Η νέα ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας της -«Το να μπορώ να κινώ ξανά το σώμα μου…»

Keywords
Τυχαία Θέματα