Δανάη Μπάρκα: «Άκουσα πράγματα για τη μητέρα μου που δεν τα ήξερα ούτε εγώ για τη ζωή της»

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Τι ζούμε ρε» και παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Η γνωστή παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τη γεύση που της αφήνει η φετινή σεζόν, τις συνεντεύξεις που έκανε στους πολιτικούς, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου.

«Από τη φετινή σεζόν έχω αποκομίσει χαρά και ευλογία που ανήκω σε αυτό το κανάλι και σε αυτήν την ομάδα. Έχω αγωνία για τα επόμενα που έρχονται. Η ομάδα του ‘’Πάμε Δανάη’’ συνεχίζει σίγουρα αλλά τις απαντήσεις θα τις δώσει το κανάλι. Είμαστε στο MEGA

και ανυπομονούμε να μπαίνουμε και από τη νέα σεζόν στα σπίτια των ανθρώπων», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα, μιλώντας για τη φετινή σεζόν του «Πάμε Δανάη».

Σχετικά με τις συνεντεύξεις που πήρε σε πολιτικούς στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, η Δανάη Μπάρκα τόνισε: «Οι συνεντεύξεις με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν αγχωτικές. Δεν είμαι δημοσιογράφος αλλά ηθοποιός που έγινα παρουσιάστρια. Στον Αλέξη Τσίπρα αγχώθηκα περισσότερο γιατί ήταν η πρώτη φορά που ερχόμουν δημόσια σε επαφή με πολιτικό.

Στην αρχή, σκεφτόμασταν μήπως το κάνουμε μαγνητοσκοπημένο για να είμαστε πιο safe αλλά δεν το κάναμε. Θα ήθελα να πάρω συνέντευξη από τον Ομπάμα αλλά νομίζω είναι λίγο δύσκολο».

Όταν ρωτήθηκε, αν πρόκειται να πάρει συνέντευξη από τη μητέρα της, η Δανάη Μπάρκα εξέπληξε τους δημοσιογράφους, λέγοντας: «Στη συνέντευξη της μητέρας μου, επειδή δεν αισθανόμουν άνετα να την κάνω εγώ, όταν μπήκα στο μοντάζ άκουσα πράγματα που δεν τα ήξερα ούτε εγώ για τη ζωή της».

Σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Βίκυς Σταυροπούλου και τις φήμες που τη θέλουν να παρουσιάζει το «Μεγάλο Παζάρι», η Δανάη Μπάρκα ξεκαθάρισε: «Ήδη από την εκπομπή μας έχουμε διαψεύσει ότι η μητέρα μου θα κάνει το ‘’Μεγάλο Παζάρι’’. Για το εάν η μητέρα μου θα είναι στο ‘’Shopping Star’’ δεν την έχω ρωτήσει, μου φαίνεται απίθανο. Όλο και κάπου θα είναι τηλεοπτικά. Αρέσει και σε εμάς που την βλέπουμε αλλά και στην ίδια αρέσει η επαφή με τον κόσμο».

Διαβάστε ακόμα:

 Περικλής Κονδυλάτος: «Εάν έχουν διαλυθεί οι οικογένειες είναι γιατί οι γυναίκες βγήκαν στην αγορά εργασίας»

 Σίσσυ Χρηστίδου για δηλώσεις Πνευματικού: «Μου φέρνουν αναγούλα, δεν μπορώ να τις διαχειριστώ ψύχραιμα»

 Σοκάρει η Δήμητρα Παπαδήμα: «Θυμάμαι τον πατέρα μου να με σημαδεύει με την καραμπίνα»

Keywords
Τυχαία Θέματα