«Δεν ήξερα ότι η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν θεία μου, έπαθα ένα σοκ»

Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες τραγουδιστές και έχει καταφέρει να κάνει διεθνή καριέρα ως τενόρος. Ο ίδιος είναι και ηθοποιός και έχει συνεργαστεί με κάποιους από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ο λόγος για τον Μάριο Φραγκούλη, ο οποίος το πρωί της Τρίτης (3/10) φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Μέσα σ’ όλα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι η αείμνηστη Ρένα Βλαχοπούλου ήταν θεία του, περιγράφοντας το πώς το έμαθε.

Η αποκάλυψη του Μάριου Φραγκούλη στον αέρα της εκπομπής της ΕΡΤ

«Η αγαπημένη μου ηθοποιός ήταν η Ρένα Βλαχοπούλου. Δεν το ήξερα (σ.σ. για τη συγγένειά μας) γιατί οι γονείς μου δεν ήθελαν να την ενοχλήσω και να πηγαίνω. Ήξεραν ότι τη λάτρευα. Μόνο που έλεγε έλα εδώ παιδί μου με την κερκυραϊκή προφορά. Δεν ήξερα ότι ήταν θεία μου και από παιδί μου άρεσε. Από 4 χρονών βλέπαμε θεία Ρένα», είπε αρχικά ο Μάριος Φραγκούλης.

Στη συνέχεια, ο τενόρος ανέφερε: «Την γνώρισα 9 χρονών. Πηγαίναμε σε μία καλοκαιρινή παράσταση, όπου ο χορογράφος της ήταν ο Μεταξόπουλος και μου λέει: Εσύ είσαι ο Μάριος; Έλα να σε φιλήσω. Μου λένε ότι είναι θεία σου η Ρένα Βλαχοπούλου και με έπιασαν τα κλάματα και τα γέλια. Δεν ήξερα πως να φερθώ, έπαθα ένα σοκ. Είναι πρώτη ξαδέλφη της μητέρας μου. Με ήξερε ότι υπάρχει ένα μικρό παιδί, που τραγουδά και είναι ζωηρό».

Διαβάστε επίσης:

Εριέττα Κούρκουλου: Η εξομολόγηση για τον σύζυγό της -«Έχει περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή του, ποτέ δεν ένιωσε μειονεκτικά απέναντί μου»

Γιάννης Καλλιάνος για τη σύζυγό του, Χάρις: «Προφανώς την φλερτάρουν, αλλά δεν ζηλεύω»

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Όταν τα έλεγα εγώ ήμουν τρελός, τώρα είμαι μαζί της»

Keywords
Τυχαία Θέματα