Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Όσα είπε μετά την απόφαση να παραμείνει στη φυλακή -Γιατί δεν θα ασκήσουν έφεση

Σήμερα (19/1) η Εύα Καϊλή παρουσιάστηκε ενώπιον του προκαταρκτικού συμβουλίου, προκειμένου να κρίνει εάν θα παραταθεί κατά ένα μήνα η προφυλάκισή της ή εάν θα αφεθεί προσωρινά ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Τελικά οι δικαστές αποφάσισαν την παράταση της κράτησής της στις φυλακές Χάρεν για την υπόθεση «Qatar Gate», ενώ σε ένα μήνα θα κριθεί εκ νέου αν συνεχίσει ή όχι να είναι κρατούμενη.

Λίγες ώρες μετά την απόφαση, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο

Ειδήσεων του Alpha σχετικά με τους λόγους που δεν θα ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης να παραμείνει η Εύα Καϊλή στη φυλακή. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις συνθήκες κράτησής της στο κελί της Αστυνομίας, κάνοντας λόγια για «βασανιστήρια».

«Αν έρθει το Εφετείο και επικυρώσει την απορριπτική απόφαση του Πρωτοβάθμιου, μετά στενεύουν τα περιθώρια αισιοδοξίας αν θα επανέλθουμε με τρίτη αίτηση για αποφυλάκιση. Θα δώσουμε τον αγώνα μας για την τρίτη -κατά σειρά- ακρόαση.

Ο εισαγγελέας άφησε μία χαραμάδα αισιοδοξίας στην αγόρευση του, διότι αναφερόμενος στο λόγο που πρέπει να παραμείνει στη φυλακή, είπε ότι είναι επικίνδυνο αν αφεθεί ελεύθερη να καταστραφούν στοιχεία της δικογραφίας. Επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί η κατάθεση του Παντσέρι, μπορεί να έχει κάποια επικοινωνία με τους ανθρώπους του.

Τα βασανιστήρια δεν έγιναν στις φυλακές όπου κρατείται. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε Τετάρτη 11 Ιανουαρίου προς Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, όταν – ενώ έπρεπε μόλις ολοκληρώθηκε η κατάθεση στην Αστυνομία να επιστρέψει στις φυλακές- με εντολή του ανακριτή διατάχθηκε να μείνει στο κελί της Αστυνομίας, όπου εκεί συνέβησαν σκηνές που θυμίζουν “Εξπρές του Μεσονυχτίου”», ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Διαβάστε ακόμα:

Θα λιώσετε! Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα βίντεο με όλα τα στάδια της εγκυμοσύνη της -Το τρυφερό φιλί στο νεογέννητο γιο της

Δούκισσα Νομικού: Πότε θα επιστρέψει στην τηλεόραση; Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας!

Χριστίνα Βίδου: «Ένας μεγάλος έρωτας που είχα σκοτώθηκε, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ…»

Keywords
Τυχαία Θέματα