Ελένη Καστάνη: «Aπορώ πώς έχω κάνει καριέρα με σκέτο ταλέντο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και στη Νάνσυ Νικολαϊδου μίλησε σήμερα το μεσημέρι (20/2) η Ελένη Καστάνη.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε μετά τον χαμό του πατέρα της, αλλά και στον χώρο του θεάτρου.

«Ασχολήθηκα με το θέατρο λόγω και του τραγικού, ακραίου χαμού του πατερά μου. Πήγαινα στο σχολείο φορώντας μαύρα και μαντήλι! Το επέβαλλαν οι κανόνες της εποχής. Η μαμά μου είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα. Της έχω απαγορεύσει να πεθάνει. Είναι

η μόνη που μου έχει μείνει», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως «έχω περάσει διαστήματα ακούγοντας ότι είμαι περίεργη, παράξενη, τα μύρια όσα. Απορώ πως έχω κάνει καριέρα, έχω κάνει με… σκέτο ταλέντο. Λέω διαρκώς την αλήθεια σε έναν χώρο που είναι βουτηγμένος μέσα στο ψέμα. Οι κωμικοί δεχόμαστε τον ανταγωνισμό γιατί ανά πάσα στιγμή μετριέται».

Και πρόσθεσε: «Είναι πολύ αδηφάγο να σκέφτεσαι “α με αυτόν γέλασαν, δεν γέλασαν με μένα”. Το 90% των κωμικών ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Δεν μου επέτρεψα ποτέ να σταματήσω να πιστεύω στον εαυτό μου.

Στηρίζονται οι άλλοι επάνω μου, οπότε δεν μου επιτρέπεται να λυγίσω. Το όνειρο μου είναι να βρεθώ στη Σητεία, μπροστά στη θάλασσα με μια ξαπλώστρα. Τόσο ταπεινό, τόσο απλό και δεν μπορώ να το καταφέρω».

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Βιτάλη για Μπισμπίκη – Βανδή: «Εκείνος σαν αγρίμι και η αγαπημένη τούρλα τον πισινό στον κόσμο»

Λευτέρης Πανταζής: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον θάνατο του πατέρα του -«Πήγα στο καμαρίνι και λιποθύμησα»

Φώτης Σεργουλόπουλος: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό -Τα πρώτα του λόγια

Keywords
Τυχαία Θέματα