Ελένη Ράντου – Μαρία Μπακοδήμου: Το άλμπουμ του μαγευτικού ταξιδιού τους στη Ζανζιβάρη

Μπορεί η Ελλάδα να δέχεται εκατομμύρια τουρίστες κάθε καλοκαίρι, όμως το φετινό η Ελένη Ράντου και η Μαρία Μπακοδήμου επέλεξαν να το περάσουν κάνοντας ένα πολύ μεγάλο ταξίδι στην Αφρική. Η ηθοποιός και η παρουσιάστρια αποφάσισαν να επισκεφτούν τη Ζανζιβάρη και να γνωρίσουν από κοντά έναν διαφορετικό πολιτισμό, μία αλλιώτικη κουλτούρα.

Την αποκάλυψη έκανε η Μαρία Μπακοδήμου, δημοσιεύοντας αρχικά στον λογαριασμό της στο Instagram

μερικές φωτογραφίες από την πρώτη βόλτα της στη Ζανζιβάρη. Μερικές ώρες αργότερα, η Ελένη Ράντου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της και δικά της στιγμιότυπα, δηλώνοντας έτσι πως ταξίδεψαν μαζί στην Αφρική για να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Η Ελένη Ράντου και η Μαρία Μπακοδήμου μετρούν χρόνια φιλίας, ωστόσο προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους. Οι δύο γυναίκες αλληλοστηρίζονται στα επαγγελματικά τους, ενώ σε προσωπικό επίπεδο η μία είναι πάντοτε παρούσα για την άλλη, δημιουργώντας μια δυνατή και ειλικρινή φιλία.

Η Ελένη Ράντου και η Μαρία Μπακοδήμου απόλαυσαν κάθε στιγμή αυτού του μακρινού ταξιδιού τους, που για κάποιους αποτελεί ένα όνειρο ζωής. Οι δυο τους επισκέφτηκαν όσα μέρη τους επέτρεψε ο χρόνος τους, ενώ δεν παρέλειψαν να κολυμπήσουν και να χαλαρώσουν με θέα τον Ινδικό Ωκεανό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Bacodimou (@mariabacodimou)

«Εξερευνήτριες», σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου στη λεζάντα της ανάρτησής της και δέχτηκε δεκάδες σχόλια από τους followers της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Bacodimou (@mariabacodimou)

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Στάνκογλου για Κιτσοπούλου: «Δεν μπορείς να βάλεις τον εαυτό σου πάνω από το έργο»

Στάθης Σταμουλακάτος: «28 χρόνια δούλευα ως κούριερ παράλληλα με το θέατρο»

Μαντώ Γαστεράτου: Η κόρη της έγινε ενός! Το πάρτι στη θάλασσα και οι ευχές

Keywords
Τυχαία Θέματα