Ελένη Βουλγαράκη: Μιλάει πρώτη φορά για τη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα

Για την αποχώρησή της από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και το νέο επαγγελματικό βήμα στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα μίλησε η Ελένη Βουλγαράκη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου».

Η γνωστή δημοσιογράφος εξομολογήθηκε ότι επρόκειτο για μια πολύ δύσκολη απόφαση, ωστόσο ήταν έτοιμη γι’ αυτή την αλλαγή. Παράλληλα, ποιος θα είναι ο ρόλος που θα έχει στο «Πρωινό».

«Μου ήταν πολύ δύσκολο να πάρω την απόφαση να αποχωρήσω, απλά η ψυχή μου μού έλεγε

ότι πρέπει να κάνω μία αλλαγή. Για δικούς μου προσωπικούς λόγους ήταν όλο αυτό. Η Σίσσυ δεν προσπάθησε να με μεταπείσει από τη στιγμή που είχα πάρει εγώ αυτή την απόφαση, δεν έγινε κάποια τέτοια κουβέντα. Μου είπε απλώς ότι είναι δίπλα μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό», είπε αρχικά η Ελένη Βουλγαράκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleni Voulgaraki ☆ (@voulgaraki_el)

Η Ελένη Βουλγαράκη μιλάει για τη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα

Όταν ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης τη ρώτησε πώς νιώθει για το νέο επαγγελματικό βήμα της αλλά και τον ρόλο που θα έχει στην πρωινή εκπομπή του ANT1. Αρχικά, η Ελένη Βουλγαράκη δήλωσε:

«Είμαι έτοιμη να βρεθώ στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν. Το πείραγμα που μου έκαναν στον αέρα για τον Γιώργο Λιάγκα και το ότι δεν θα μπορώ να μιλήσω εκεί δεν ήταν ακριβώς έτσι. Εκεί θα είμαι ξεκάθαρα στο κομμάτι της ψυχαγωγίας.

Θα τελειώνω το ραδιόφωνο και μετά θα μπαίνω κατευθείαν στο lifestyle. Δεν με αγχώνει καθόλου που ο Γιώργος Λιάγκας είναι δυναμικός και μιλάει για όλα. Ίσα-ίσα θα πάρω από την εμπειρία του, είναι πάρα πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Γιατί να με αγχώσει;»

Όσον αφορά στις αποχωρήσεις της Μαρίας Κορινθίου και της Δούκισσας Νομικού που συζητήθηκαν έντονα, η Ελένη Βουλγαράκη είπε: «Δεν με επηρέσαν οι αποχωρήσεις των Κορινθίου-Νομικού λειτουργώ ως μονάδα, δεν έχει να κάνει με εμένα αυτό. Τα έβαλα κάτω και τα συζήτησα με τον εαυτό μου. Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα είμαι και στο διαφημιστικό κομμάτι».

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Αυτός ο παίκτης περνάει στον ημιτελικό μαζί με τον Κατσούλη

 Αγγελική Ηλιάδη – Σάββας Γκέντσογλου: Γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του 9χρονου γιου τους

 Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκίνησε τις διακοπές της από τη Μύκονο – Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα