Φάρμα: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκίνησε τα γυρίσματα -Το στιγμιότυπο που δημοσίευσε στα social media

Η «Φάρμα» «μετακόμισε» από τον ΑΝΤ1 στο Star και, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, θα την παρουσιάσει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Και μπορεί το κανάλι να μην έχει ανακοινώσει ακόμα την ημερομηνία της πρεμιέρας, ωστόσο τα γυρίσματα του reality επιβίωσης έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η αποκάλυψη έγινε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος χτες (27/) δημοσίευσε ένα σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram,

Συγκεκριμένα,

ο παρουσιαστής και κριτής του «MasterChef» ανέβασε στο προφίλ του ένα βίντεο, στο οποίο τον βλέπουμε να οδηγεί πηγαίνοντας προς τον χώρο όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του παιχνιδιού.

Η επίσημη ανακοίνωση του Star για την παρουσία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στη «Φάρμα»

Παρουσιαστής, ο αγαπημένος Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ένας άνθρωπος που έχει ξεχωρίσει για την απλότητά του, και έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού με την αμεσότητα και με το εύστοχο χιούμορ, που έχει δημιουργήσει δική του «σχολή»!

Ο δημοφιλής chef, αφήνει πίσω του για λίγο, τους παλιούς, γνώριμους ήχους της κουζίνας, και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους παίκτες της «Φάρμας», για να απολαύσουν μαζί το πρωινό λάλημα του κόκορα, το θρόισμα των φύλλων στο δάσος, το ρυάκι που κυλάει αλλά και δυναμικές δοκιμασίες υπό αντίξοες συνθήκες, σε ένα μαγευτικό τοπίο, μοναδικής ομορφιάς!

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Άγριο ξύλο! Αντρέας και Μαθιός πιάνονται στα χέρια

Μάνος Ιωάννου: Αποκαλύπτει αν είναι έτοιμος να γίνει μπαμπάς

Δήμητρα Κατσαφάδου: Η εξομολόγηση για τον πρώην σύζυγό της -«Χώρισα γρήγορα, υπήρχε σοβαρός λόγος»

Keywords
Τυχαία Θέματα