Φωτεινή Αθερίδου: Φωτογραφίζει τους τρεις άνδρες της ζωή της στις διακοπές τους!

Αυτό το καλοκαίρι είναι πολύ ιδιαίτερο για τη Φωτεινή Αθερίδου, αφού είναι το πρώτο που περνάει μαζί με τον δεύτερο γιο της. Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της τον Μάιο του 2023 και έτσι αυτό μετράει μόλις δύο μήνες ζωής.

Εδώ και μερικές ημέρες η Φωτεινή Αθερίδου έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της, ταξιδεύοντας στην Αίγινα, που αποτελεί και αγαπημένο νησί του πατέρα της, Θοδωρή Αθερίδη. Στο πλευρό της έχει φυσικά τους γιους της και συχνά

δημοσιεύει κοινά στιγμιότυπά τους στο προφίλ της στο Instagram.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η Φωτεινή Αθερίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια φωτογραφία με τους τρεις άνδρες της ζωής της. Ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, κάθεται στην πολυθρόνα του σπιτιού τους και κρατάει στην αγκαλιά του τον μικρό Θοδωρή αλλά και τον νεογέννητο γιο τους λίγο πριν βουτήξουν στο νερό.

Η ηθοποιός έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει! «Peaky Blinders», σημείωσε στην ανάρτησή της, με τη Σμαράγδα Καρύδη, τη Ρούλα Ρέβη, την Ευγενία Σαμαρά και τον Μιχάλη Σαράντη να σχολιάζουν τη δημοσίευσή της.

Μπαμπάς και γιοι στο πιο γλυκό στιγμιότυπο!

Διαβάστε ακόμα:

 Βίκυ Καγιά: Η 8χρονη κόρη της είναι πανύψηλη και ακολουθεί τα χνάρια της – Οι φωτογραφίες τους στη θάλασσα

 Κώστας Αναγνωστόπουλος – Ιλένια Ουίλιαμς: Διακοπές στην Ίο μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

 Εριέττα Κούρκουλου: Σαν σήμερα δύο χρόνια πριν έμαθε ότι είναι έγκυος – Το συγκινητικό βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα