Φωτιά στον Έβρο: Ακόμη ένας μετανάστης βρέθηκε απανθρακωμένος στη Λευκίμμη

Ακόμη ένας μετανάστης βρέθηκε απανθρακωμένος στο δάσος της Δαδιάς στον Έβρο.

Όπως ακούσαμε πριν από λίγο στον αέρα του Mega, ο μετανάστης βρέθηκε απανθρακωμένος στην περιοχή της Λευκίμμης, σε σημείο όπου πέρασε η καταστροφική πυρκαγιά που ξεκίνησε από την Αλεξανδρούπολη.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη Τρίτη 22/8 βρέθηκαν απανθρακωμένοι 18 μετανάστες στο χωριό Άβαντας του Έβρου, ενώ ακόμη

ένας άνθρωπος είχε βρεθεί νεκρός στη Λευκίμμη. Αυτό σημαίνει πως ο τραγικός απολογισμός των νεκρών από τη φωτιά ανέρχεται στους 20.

«Ηταν συνολικά 18 απανθρακωμένοι, όλοι τους άνδρες και δύο εξ αυτών ήταν παιδάκια. Βρέθηκαν όλοι σε ομάδες δύο-τριών ατόμων σε μια απόσταση 500 μέτρων, προφανώς, ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν και κάποιοι εξ αυτών είχαν καεί μέσα σε ένα μαντρί», είχε δηλώσει ο ιατροδικαστής Αλεξανδρούπολης, Παύλος Παυλίδης, για τα 18 άψυχα σώματα που βρέθηκαν.

Σύμφωνα μάλιστα με υψηλόβαθμο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., το σημείο στο οποίο εντοπίστηκαν δεν βρίσκεται κατά μήκος της διαδρομής που συνήθως ακολουθούν οι μετανάστες, μέσω δηλαδή του ορεινού όγκου από τη συνοριογραμμή προς το εσωτερικό της χώρας. Είχαν προφανώς επιλέξει να κινηθούν στους πρόποδες της οροσειράς της Ροδόπης, με συνέπεια να εγκλωβιστούν από τη φωτιά και να καούν ζωντανοί.

Διαβάστε ακόμα:

Σοφία Μουτίδου: Έχασε 8 κιλά και μας δείχνει τη διαφορά -«Άλλα 20 δεν είναι κάτι»

Μίλτος Τεντόγλου: «Τώρα που πήρα το χρυσό μετάλλιο μπορώ να χαλαρώσω, έκανα ένα λάθος που θα το θυμάμαι για πάντα»

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Στο σχολείο με κορόιδευαν ότι έχω γάμπες ποδο

Keywords
Τυχαία Θέματα