Γενέθλια για την Ελεονώρα Μελέτη! Οι οικογενειακές φωτογραφίες και η ηλικία της

Ημέρα γιορτής είναι η σημερινή για την Ελεονώρα Μελέτη, αφού έχει τα γενέθλιά της! Η γνωστή παρουσιάστρια γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου και φέτος είχε την ευκαιρία να περάσει αυτή την ξεχωριστή ημέρα μαζί με την οικογένεια και τους φίλους της μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η Ελεονώρα Μελέτη έσβησε τα κεράκια της

τούρτας της στην αλλαγή της ημέρας, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη της, Αλεξάνδρα, ενώ σήμερα όλοι μαζί πήγαν στην παραλία και απόλαυσαν τις βουτιές τους στη θάλασσα.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την ημέρα των γενεθλίων της και αποκάλυψε την ηλικία της. Η παρουσιάστρια έγινε σήμερα 45 χρονών!

Όσα έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στην ανάρτηση των γενεθλίων της

«Με ένα μοχίτο στο χέρι, κ από το φυσικό μου περιβάλλον, την παραλία, με πολλή, ειλικρινή αγάπη, θέλω να σας ευχαριστήσω, όλους κι όλες για τα υπέροχα μηνύματα σας που στάζουν από αγάπη και ευχές!

Το ότι δεν γνωριζόμαστε προσωπικά τις κάνει εξίσου σημαντικές και απαραίτητες, σαν τις ευχές που παίρνω από τους ανθρώπους της ζωής μου. Είστε και εσείς δικοί μου άνθρωποι!

Στην υγεία σας λοιπόν, και εύχομαι η ζωή σας και η ψυχή σας να είναι γεμάτη από αγάπη, σοφία, πίστη και ελπίδα! Θερμά ευχαριστώ. 45 και νιώθω τέλεια!», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Χρόνια πολλά!

Διαβάστε ακόμα:

 Τζένη Μελιτά: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της!

 Δήμητρα Βαμβακούση: «Στάζει μέλι» η νέα ανάρτησή της για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

 Έγκυος η Γιούλικα Σκαφιδά! Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά

Keywords
Τυχαία Θέματα