Γιώργος Λέντζας: Δείτε τον κούκλο συμπαρουσιαστή του στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 που θα απασχολήσει!

Ο Γιώργος Λέντζας επιστρέφει στην τηλεόραση με ένα ιδιαίτερο τηλεοπτικό project που θα συνδυάζει τα ταξίδια και τις ποδοσφαιρικές ιστορίες. Το “Football Stories” αναμένεται να ενταχθεί στην late night ζώνη του ΑΝΤ1 από τη νέα σεζόν.

«Aποφασίσαμε να κάνουμε μια ταξιδιωτική εκπομπή με άξονα το ποδόσφαιρο, όπου

απλώς ταξιδεύουμε στις πόλεις όπου παίζονται τα μεγαλύτερα ντέρμπι του κόσμου και προσπαθούμε να έρθουμε σε επαφή με τους οπαδούς, να δούμε πώς το ζούνε όλο αυτό εκείνοι και να διερευνήσουμε τα αίτια που γεννούν τα ντέρμπι.

«Στην εκπομπή θα δούμε ουσιαστικά τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές έχθρες μέσα από την προσέγγιση μιας παρέας, η οποία ταξιδεύει για να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει. Να παρακολουθήσει αυτά τα ματς. Ερχόμαστε σε επαφή με διάφορους οπαδούς των ομάδων. Προσπαθούμε να ξεψαχνίσουμε κάποιες ιστορίες που δεν έχουν προβληθεί. Όλο αυτό το πράγμα κορυφώνεται με το να καταφέρουμε να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι από κοντά και να μεταφέρουμε την ατμόσφαιρα του γηπέδου, όχι όπως τη βλέπουμε, ας πούμε, τηλεοπτικά, αλλά αντιθέτως όπως περιμένει κάποιος να το ζήσει αν βρίσκεται στις κερκίδες», ανέφερε σε συνέντευξη του πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Λέντζας για το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα.

Σε αυτό όμως ο Γιώργος Λέντζας δεν θα είναι μόνος του, αλλά θα έχει συμπαρουσιαστή του τον γοητευτικό Άγγελο Γιακουμίδη που έχει ήδη ξεκινήσει να συζητιέται από τις γυναίκες για το γυμνασμένο του κορμί και τη γοητεία του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το ταξίδι μας στην Γλασκωβη ξεκίνησε με το ταξίδι μας στο Εδιμβούργο όπου μας φιλοξένησε ο Gordon στο πιο παλιό εργαστήριο ραπτικής παραδοσιακών σκωτσέζικων κιλτ. Φυσικά και δεν χάσαμε την ευκαιρία να περιπλανηθούμε στην πόλη σαν κομπάρσοι σε ταινία εποχής του Μελ Γκίμπσον! #footballstories #theoldfirm #CelticvsRangersloading #edinburgh

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη footballstories (@footballstoriestv) στις 27 Μάρ, 2019 στις 7:21 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτή η σανίδα νοικιάστηκε μόνο για την φωτογραφία. Επίσης αν υποθέσουμε ότι είναι 1.80 σε μήκος, είμαι τουλάχιστον 1.75.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggelos Giakoumidis (@aggelosgsal) στις 10 Ιούν, 2019 στις 1:29 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Once upon a time in Liverpool: Σ’ ένα ινσταγκραμικο κόσμο γεμάτο λαδωμενους κοιλιακούς και μπούτια που ψήνονται στον καλοκαιρινό ήλιο, σκάει σαν ντεους εξ μακινα σωτήριο θροουμπακ απ’ την πόλη που κανονικά θα έπρεπε να σου δίνουν μια καρτέλα ζολοφτ με το που προσγειωθείς στο αεροδρόμιο! Παρόλα αυτά, έπρεπε να στραβοστομιασω σε όλο το επεισόδιο για να δει η Liverpool το 6ο τσαμπιολι! #footballstories #throwback #Liverpool

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggelos Giakoumidis (@aggelosgsal) στις 19 Ιούλ, 2019 στις 1:56 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The “graffiti on a brick wall” is the standard Instagram background when you’re on a budget.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggelos Giakoumidis (@aggelosgsal) στις 12 Μάι, 2019 στις 10:44 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Panic attacks during filming, anger management among brakes. #footballstories #Madrid #realmadridvsbarcelona #elclasico

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggelos Giakoumidis (@aggelosgsal) στις 1 Μάρ, 2019 στις 5:25 πμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καφες, live στοίχημα και περιφρόνηση βασικών κανόνων γυμναστηριακης υγιεινής, ενώ ο @kabamaruteo ακόμα πιστευει πως έχω βάλει στο πρόγραμμα τις διατάσεις. #bemachine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggelos Giakoumidis (@aggelosgsal) στις 12 Οκτ, 2018 στις 11:48 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

Έφυγε από τη ζωή γνωστός τραγουδιστής

«Πόλεμος» ανάμεσα σε Μέγκι Ντρίο και Ραμόνα Βλαντή! Οι νέες δηλώσεις – «φωτιά»!

Έριξε το instagram η Ελευθερία Ελευθερίου με την topless φωτογραφία της!

Keywords
Τυχαία Θέματα