Γιώργος Λιάγκας: «Εγώ σας λέω για ένα περιστατικό που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, το ξέρω και έπαθα σοκ»

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια νέα αποκάλυψη σήμερα 9/6 μέσα από «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την απαξίωση που γνώρισε κατά τη διάρκεια της καριέρας του από κάποιους συναδέλφους του ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο παρουσιαστής περιέγραψε ένα παρόμοιο περιστατικό που σημειώθηκε δύο μήνες πριν, με πρωταγωνιστές δύο πολύ σπουδαίους λαϊκούς τραγουδιστές.

Ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του ΑΝΤ1

«Οι κύριοι και οι

κυρίες που βγαίνουν και μας κουνάνε το δάχτυλο και ορθώς, μιλώντας για την πολιτική ορθότητα και τη διαφορετικότητα, γιατί δε βγαίνουν να πρωτοστατήσουν σε όσους λοιδορούσαν και απαξίωναν έναν καλλιτέχνη σαν τον Γιάννη Φλωρινιώτη; Τον απαξίωναν οι συνάδελφοί του.

Και να σας πω ένα περιστατικό που έμαθα πριν δυο μήνες; Ένας άλλος πολύ σπουδαίος καλλιτέχνης, που δεν είναι της αισθητικής που έχουν οι σύγχρονοι μεγάλοι σταρ. Πήγε λοιπόν στο κέντρο ενός από τους 2-3 μεγαλύτερους σταρ αυτής της εποχής. Τον καλωσόρισε και ενώ του ζήτησε να ανέβει στην πίστα να πει τραγούδι και του είπε “σε λίγο”, δεν είπε τραγούδι ποτέ. Και μιλάμε για έναν σπουδαίο και για έναν ακόμη σπουδαίο που τραγουδάμε στο σήμερα τα τραγούδια του. Για να μην καταγραφεί το στιγμιότυπο, ο τάδε και ο τάδε μαζί. Λες και θα κολλήσει λέπρα.

Μιλάμε για δύο τεράστιους λαϊκούς τραγουδιστές. Εγώ σας λέω για ένα περιστατικό που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, που το ξέρω και έπαθα σοκ. Και μου το διηγήθηκε ένας από τους δύο πρωταγωνιστές. Δε μπορώ να πω τα ονόματα. Ψάξτε το και βρείτε το, συνέβη», είπε -μεταξύ άλλων- ο Γιώργος Λιάγκας.


Διαβάστε ακόμα:

Πέτρος Πολυχρονίδης: «Δεν είμαι καλός παρουσιαστής, έτυχε να μου ταιριάζει το πρόγραμμα»

Σοκάρει η Μαρία Αλιφέρη: «Πήγα και ήρθα στην κυριολεξία, παιζότανε αν θα ζήσω ή όχι»

Ελεονώρα Μελέτη: «Όταν οι γυναίκες δεν μπορούν να κοινωνήσουν γιατί έχουν περίοδο, σε κάνει να νιώθεις παρείσακτη»

Keywords
Τυχαία Θέματα