Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε on air -«Όλοι θέλουν να χτυπήσουν την εκπομπή και την ομάδα, δεν με πειράζει… Αντέχω»

O Τριαντάφυλλος μπήκε στο σπίτι του «Fame Story» και μια ατάκα του σε παίκτη του μουσικού talent show προκάλεσε αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής του είπε: «Ο Λιάγκας είσαι ρε και σε νοιάζει η τηλεθέαση;».

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε στο «Πρωινό» του ANT1 το πρωί της Παρασκευής (13/10), με τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπά on air  για τα επικριτικά σχόλια που έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες για τον ίδιο και την εκπομπή του.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας
στον αέρα της εκπομπής του στον ΑΝΤ1

«Εγώ καταλαβαίνω ότι κάθε χρόνο η πλάκα είναι να βαράμε όλοι τον Λιάγκα. Δεν πειράζει παιδιά… Αντέχω. Το έχω πάρει και στην πλάκα πια και δεν με πειράζει. Αλλά αυτό ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν άλλον η τηλεθέαση συνολικά στην τηλεόραση αλλά μόνο εμένα… Και λένε “ντροπή που ο Λιάγκας ενδιαφέρεται για την τηλεθέαση”. Δηλαδή όλους τους άλλους δεν τους ενδιαφέρει η τηλεθέαση; Συγγνώμη ρε παιδιά, πώς δουλεύουν;

Τα σίριαλ, τα ριάλιτι και οι εκπομπές με ποιο κριτήριο παίρνουν το πράσινο φως για την επόμενη χρονιά; Ζητώ συγγνώμη τότε. Και επίσης, επειδή πάντα βλέπω τίτλους διαφορετικούς από αυτά που λέω και φέτος θα απαντάω. Ποτέ δεν είπα εγώ ότι βγάλαμε τον Μπέο για την τηλεθέαση, όπως έγραψαν κάποιοι. Είπα ότι μας ενδιαφέρει η τηλεθέαση όπως όλες τις εκπομπές. Από εκεί και πέρα, υπάρχει η συνείδηση, όταν π.χ. γίνεται ένα δυστύχημα σαν τα Τέμπη, ασχολούμαστε με αυτό και κακώς τα εγκαταλείψαμε. Εκεί έχεις την αίσθηση τι ενδιαφέρει τον κόσμο» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, και στο lifestyle που είναι ευτελής τηλεόραση που όλοι κάνουν, ασχολείσαι με τα πρόσωπα που είναι πιο εμπορικά. Με τι θα ασχοληθείς; Με κάποιον που δεν τον ξέρει η μάνα του; Κακό είναι; Βγαίνουν όλοι τώρα γιατί θέλουν να χτυπήσουν μία συγκεκριμένη εκπομπή και μία ομάδα αλλά δεν με πειράζει πια, αντέχω. Ο κόσμος καταλαβαίνει και πιστεύετε ότι πιστεύει ότι μόνο αυτή η εκπομπή θέλει να κάνει νούμερα τηλεθέασης;».

Με τη σειρά του, ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε πως «αυτοί που αλλάζουν τα νούμερα, αλλάζουν και τα νούμερα τηλεθέασης γιατί τον τελευταίο καιρό υπάρχει μία τηλεοπτική δημοσιογραφία που εκπορεύεται και ταυτίζεται από συγκεκριμένα παραγωγικά συμφέροντα. Κι ας μην το συνεχίσουμε…».

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στον Βύρωνα: Απαγχονισμένη γυναίκα σε λόφο

Super Κατερίνα: Χαλασμός ανάμεσα σε Μικρούτσικο-Πολυκάρπου -«Δεν θα δεχτώ να μιλάς όταν δεν έχω ολοκληρώσει»

Ανδρομάχη: Μιλάει πρώτη φορά για τις φήμες περί σχέσης με τον Γιώργο Λιβάνη

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα