Γιώργος Λιανός: Απαντά στο ενδεχόμενο επιστροφής Δαλάκα – Ασημίνας στο «Survivor All Star»

Μετά τη χθεσινή απουσία του από τη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και βρίσκεται στο πλευρό του, Γιώργος Λιανός επέστρεψε στο πόστο του σήμερα και ρωτήθηκε για όσα έγιναν στο «Survivor All Star». Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε ότι εργάζονται πυρετωδώς στον Άγιο Δομίνικο, καθώς τόσο το διπλό συμβούλιο όσο και η επιπλέον ημέρα προβολής επεισοδίου, τους πήγαν πίσω.

«Τρέχουμε πανικόβλητοι με τα γυρίσματα γιατί είχαμε αυτά τα θέματα με τα διπλά συμβούλια που προέκυψαν και χάσαμε μια ημέρα γυρισμάτων. Και προσθέσαμε και μια ημέρα και τώρα δεν

παίρνουμε ανάσα», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιανού.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για το αν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν στο παιχνίδι, εκείνος απάντησε αρνητικά και εξήγησε τον λόγο: «Δεν νομίζω να ξαναμπούν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα. Αυτή ήταν μια συμφωνία που είχαμε κάνει όλοι πριν αναχωρήσουμε από την Αθήνα. Είχαμε πει ότι αν προκύψει κάποιο τέτοιο θέμα με επικοινωνία, είχαν συμφωνήσει όλοι ότι θα αποβληθούν από το παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμα:

 Ο Χρήστος Δάντης ξεσπά: «Τι ερώτηση είναι αυτή; Είναι δυνατόν να πιστεύω ότι είχε κινητό;»

 Νικολέττα Ράλλη: Είναι έγκυος; Η φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες και η απάντησή της

 Μαρία Καλάβρια για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Αυτή είναι μια ερώτηση που δεν θέλω να απαντήσω»

Keywords
Τυχαία Θέματα