Γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος και παρουσιαστής έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει εδώ και λίγες ώρες ο Δημήτρης Κοτταρίδης, καθώς έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής έκανε γνωστή τη χαρμόσυνη είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης τους. «Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό», έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Κάτω από την φωτογραφία άφησε το σχόλιό της και η πρώην σύζυγος του Δημήτρη Κοτταρίδη, Εύη Φραγκάκη, η οποία έγραψε για τη γέννηση της κόρης

του: «Γερή, ευλογημένη και υπερπλήρης σε όλη τη ζωή της η μικρή μας αδερφούλα!».

Σας θυμίζουμε ότι η Εύη Φραγκάκη και ο Δημήτρης Κοτταρίδης έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Σταύρο, ο οποίος σήμερα είναι 14 ετών.

Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Δημήτρη Κοτταρίδη, Σοφίας Καντζέλη, είχε γίνει γνωστή από την Τίνα Μεσσαροπούλου στο «Happy Day».

«Ο Δημήτρης Κοτταρίδης θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά. Με την σύντροφό του Σοφία Καντζέλη περιμένουν κοριτσάκι. Είναι αρκετό καιρό μαζί και παρότι κυκλοφορούν ελεύθερα, η σχέση τους δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Η Σοφία Καντζέλη είναι δικηγόρος», είχε πει πριν από λίγο καιρό η δημοσιογράφος στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Alpha.

Να τους ζήσει!

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Χριστοπούλου: Η εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Αποστόλη Κώτση -«Δεν έχω γνωρίσει άλλον σαν αυτόν»

Έλενα Χριστοπούλου: Η εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Αποστόλη Κώτση -«Δεν έχω γνωρίσει άλλον σαν αυτόν»

Σταματίνα Τσιμτσιλή -Θέμης Σοφός: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι -Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα