Η Jennifer Lopez παντρεύτηκε και ΑΥΤA είναι τα 2 νυφικά που επέλεξε

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους για πάντα και παντρεύτηκαν στο Las Vegas το Σάββατο (16/7). Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί πριν από λίγο καιρό με τον Ben Affleck να προσφέρει ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι στην αγαπημένη του.

Για τον γάμο τους στο Las Vegas οι δυο τους ντύθηκαν στα λευκά με τον

Ben Affleck να επιλέγει ένα λευκό σμόκιν και την Jennifer Lopez να κερδίζει όλα τα βλέμματα με ένα εκπληκτικό Zuhair Murad νυφικό.

View this post on Instagram

A post shared by JLO BEAUTY by Jennifer Lopez (@jlobeauty)

Το νυφικό που επέλεξε η Jennifer Lopez (και θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία) ήταν από δαντέλα, off the shoulder, με μακριά μανίκια και corset μπούστο. Η γνωστή τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το νυφικό της look με λευκό πέπλο.

Αμέσως μετά η 52χρονη star φόρεσε ένα λευκό φόρεμα που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι από μια παλιά της ταινία. Το vintage φόρεμά της ήταν απλό στη γραμμή του και η ίδια το συνδύασε με εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Η star δημοσίευσε όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες στο προσωπικό της site, μέσα από το οποίο αποκάλυψε και τα νέα για τον γάμο της με τον Ben Affleck.

H Jennifer Lopez συνόδεψε το βίντεο που δημοσίευσε με μια υπέροχη λεζάντα που έλεγε: «Ακριβώς αυτό που θέλαμε. Χθες το βράδυ πετάξαμε στο Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για άδεια με άλλα τέσσερα ζευγάρια, κάνοντας όλοι το ίδιο ταξίδι στην πρωτεύουσα του γάμου του κόσμου. Πίσω μας δύο άντρες πιάστηκαν στο χέρι και κρατήθηκαν. Μπροστά από εμάς, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε τις τρεις ώρες με το αυτοκίνητο από το Victorville στα δεύτερα γενέθλια της κόρης τους—όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα— για να μας αναγνωρίσει ο κόσμος ως συντρόφους και να δηλώσουμε την αγάπη μας στον κόσμο μέσω της αρχαίας και σχεδόν παγκόσμιας τελετής του γάμου…Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται πως η αγάπη είναι υπομονετική. 20 χρόνια υπομονής».

View this post on Instagram

A post shared by HAREM’s Couture (@haremscouture)

Φωτογραφίες «Οn The JLo»

Διαβάστε περισσότερα:

Η Fashion Editor προτείνει: 15 μάξι φούστες που έχουμε ερωτευτεί

Τα φορέματα του καλοκαιριού που θα θέλεις να φοράς συνέχεια- Βρήκαμε τα πιο hot σχέδια

H Danielle Bernstein μας δείχνει ποια μαγιό θα φορεθούν περισσότερο φέτος το καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα