Η Tezza είναι η πιο cool influencer και μας δίνει στιλιστικές ιδέες για το τριήμερο

Η Τezza είναι μια γυναίκα που πάντα μας εμπνέει με τις στιλιστικές της επιλογές και πάντα ξέρει πώς να δημιουργεί τα πιο ενδιαφέροντα looks. Kαθώς βρισκόμαστε λοιπόν, μια ανάσα μακριά από το τριήμερο σου ετοιμάσαμε μερικά looks που θα σου δώσουν ιδέες για μοναδικά outfits μέσα στο Σαββατοκύριακο και την Καθαρά Δευτέρα.

Κόκκινο + φούξια = Ο τέλειος συνδυασμός

Πρόκειται για 2 χρώματα που παλαιότερα δεν τολμούσαμε να συνδυάσουμε μεταξύ τους λόγω του ότι είναι και τα δύο πολύ

έντονα. Οι καιροί αλλάζουν όμως, και η μόδα το ίδιο και έτσι τώρα μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως αυτή η χρωματική παλέτα μας αρέσει πολύ.

Επένδυσε σε denim κομμάτια

Η Τezza επιλέγει ένα τζιν παλτό που το συνδυάζει άψογα με slouch boots δημιουργώντας ένα σύνολο που κερδίζει τις εντυπώσεις. Τα denim πανωφόρια μπαίνουν και πάλι στη ζωή μας και ειδικά αυτή την περίοδο που πλησιάζουμε προς τον Μάρτιο.

Denim + tank top + crop γούνα

Ο απόλυτος ανοιξιάτικος συνδυασμός με μια δόση χειμώνα. Η Tezza επιλέγει τζιν και tank top, και προσθέτει χειμερινά vibes στο look με μια crop γούνα.

Suit up

Το κοστούμι είναι πάντα σταθερή αξία και μας αρέσει να το φοράμε σε πολλές περιστάσεις. Διάλεξε ένα bold χρώμα και σου υπόσχομαι ότι θα σου φτιάξει τη διάθεση!

Ροζ + μπεζ = Το νέο χρωματικό trend

Το ροζ και το μπεζ είναι δύο χρώματα που έχουμε αγαπήσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Αυτή τη σεζόν τα φοράμε μαζί και δημιουργούμε ξεχωριστά looks που μας εμπνέουν. Η Tezza φοράει άνετο πουλόβερ σε μπεζ- ροζ απόχρωση και το ταιριάζει με μπεζ φούστα, loafers και εκρού γυαλιά ηλίου.

Leather! Leather! Leather!

Ένα δερμάτινο outfit αποτελεί την ιδανική λύση για αυτές τις μέρες που οι θερμοκρασίες είναι σχετικά μέτριες. Η γνωστή fashionista επιλέγει ένα δερμάτινο σύνολο με ζιβάγκο, θαλασσί τσαντάκι και πράσινα γυαλιά ηλίου.

Διαβάστε περισσότερα:

Δερμάτινο Crop Jacket: 5 τρόποι για να το φορέσεις- Η πιο γνωστή Tik Toker μας δείχνει τον τρόπο

Υπάρχει ένα jacket που αγαπάνε όλες οι influencers- Πώς θα το φορέσεις;

15 παλτό κάτω των 120€ που έχουμε ερωτευτεί σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα