Η επιδερμίδα του σώματος αποκτά μοναδική υφή και όψη χάρη στα συστατικά που προέρχονται από τα πέρατα της γης

Το επιδερμίδα μου θέλω πάντα να έχει μοναδική υφή, όψη και άρωμα. Τα προϊόντα που χρησιμοποιώ θέλω να περιέχουν φυσικά συστατικά που χαρίζουν λάμψη και θρέψη και δεν κάνω εκπτώσεις σ’ αυτό. Μόνο με αυτό τον τρόπο νοιώθω πως κάνω το καλύτερο δυνατό. Το Dove ανήκει στην κατηγορία των πολύ αγαπημένων μου  brands μιας και τα προϊόντα του βρίσκονται στο μπάνιο μoυ τα τελευταία χρόνια. Είναι εκείνα που με κάνουν να απολαμβάνω το μπάνιο μου αλλά και την περιποίηση μετά από αυτό.

Και τώρα έρχεται με μία ανανεωμένη,

ολοκληρωμένη σειρά που με κάνει να χαμογελάω πλατιά μιας και με ταξιδεύει στα ωραιότερα σημεία του κόσμου και μου μαθαίνει τα μυστικά των γυναικών που ζουν εκεί. Πρόκειται για την αγαπημένη σειρά Dove Nourishing Secrets που εμπλουτίζεται με νέες συνθέσεις, αποκαλύπτοντας  τα μυστικά ομορφιάς των γυναικών από όλο τον κόσμο. Τα προϊόντα της σειράς περιέχουν εξωτικά αρώματα από πράσινο τσάι matcha, γάλα βρώμης και μέλι, καρύδα, λωτό και φυσικά με το χαρακτηριστικό  ¼ ενυδατική κρέμα.

Ας δούμε όμως τις σειρές μία-μία ώστε να επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει:

Dove Awakening Ritual με πράσινο τσάι matcha και άνθη Sakura: Ολόκληρη η σειρά είναι εμπνευσμένη από τα μυστικά ομορφιάς από την Ιαπωνία. Γνωρίζουμε άλλωστε ότι για τις γυναίκες της γοητευτικής χώρας η ομορφιά είναι μια μορφή τελετουργίας με συστατικά που χαρίζουν άψογη επιδερμίδα με σχεδόν μαγικό τρόπο όπως το αντιοξειδωτικό τσάι matcha και τα άνθη Sakura που αναζωογονούν σώμα και νου. Η σειρά αποτελείται από: αφρόλουτρο, ενυδατική λοσιόν σώματος, αποσμητικό σώματος σε roll–on και spray αλλά και αρωματική κρέμα χεριών. 

Dove Indulging Ritual με μέλι και γάλα βρώμης από τη Σκανδιναβία: Οι γυναίκες στην παγωμένη βόρεια Ευρώπη έχουν ανακαλύψει εδώ και πολλά χρόνια τις αναζωογονητικές και ευεργετικές ιδιότητες του μελιού και τις επανορθωτικές ιδιότητες που έχει το γάλα βρώμης. Η σειρά περιλαμβάνει αφρόλουτρο και λοσιόν σώματος.

Dove Restoring Ritual, με έλαιο καρύδας και γάλα αμυγδάλου από την Ινδία: Η ομορφιά για τις γυναίκες της μυστικιστικής Ινδίας είναι ένα είδος τελετουργίας. Χρησιμοποιούν εδώ και αιώνες τα συγκεκριμένα ευεργετικά συστατικά για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση της επιδερμίδας τους. Είναι το μεγάλο τους μυστικό για βελούδινη αίσθηση και λαμπερή όψη. Η σειρά περιλαμβάνει κρέμα, λοσιόν καθώς και spray ενυδάτωσης σώματος, αποσμητικά σώματος σε μορφή spray και roll–on και  κρεμοσάπουνο σε μορφή αντλίας και το ανταλλακτικό του. 

Dove Glowing Ritual, με εκχύλισμα άνθους λωτού και γάλα ρυζιού από την Ιαπωνία:  Η μεγάλη αγάπη και παράδοση της συγκεκριμένης χώρας στην ομορφιά είναι γνωστή και γίνεται πηγή έμπνευσης.  Το σπάνιο άνθος λωτού σε συνδυασμό με το γάλα ρυζιού χάρη στις ενυδατικές τους ιδιότητες χαρίζουν αίσθηση μεταξιού στην επιδερμίδα και λάμψη. Τώρα μπορείτε να τα έχετε όλα αυτά χάρη στο νέο κρεμοσάπουνο χεριών της σειράς.

Διαβάστε ακόμη:

Glow look: Ακολουθήστε το μυστικό της Emily Ratajkowski για λάμψη στην επιδερμίδα!

Το nail art που έχει γίνει viral στο Instagram είναι ότι πιο γλυκό έχετε δει φέτος το Καλοκαίρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα